Talen :
Nederlandse Medium

Medium Yo, vertelt u wat ze ziet en voelt en biedt u de nodige handvaten aan!

Mijn naam is Yo , ik ben een heldervoelend, Helderhorend en helderziend medium. Deze gave heb ik van m'n grootvader gekregen. Al sinds ik een klein meisje was, kon ik dingen waarnemen, voelen, ruiken en zien. En in de loop der jaren is dit sterker geworden. Ik kreeg boodschappen in dromen, dat het tijd werd om met mijn gave de buitenwereld te helpen. 

Specialisatie
Ik leg contact met overledene dierbaren. Dit contact komt tot stand als ik begin te readen. En mijn gids en ik aan de slag gaan. Ik gebruik de lenormand kaartjes ter ondersteuning. Zodra mijn kaartjes open liggen is mijn visie en kanaal open. Ik vertel u ten alle tijden wat ik zie, voel en wat mijn gids mij aan geeft. Dit zal niet altijd even leuk zijn. Maar wel eerlijk. 


Met welke vragen kunt u bij mij terecht?
U kunt bij met alle vragen terecht over, de liefde, uw carriere . Ik zal u ten alle tijden proberen te helpen en te woord staan en u handvaten meegeven zodat u verder kunt. 

Wat heb ik van u nodig? 
Ik ontvang graag uw naam en leeftijd. Een foto mag, maar is geen noodzaak. Uiteraard is het belangrijk dat u openstaat, dit helpt voornamelijk bij het aanvoelen van uw energie.

Liefs Yo


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Yo

Live Chat

Via e-mail kunt u Yo bereiken.

Offline
Top