Talen :

Medium Willian, leert je zelf te bepalen hoe jouw leven er uit kan zien!

Hallo lieve zoeker,
Fijn dat je mijn profiel leest!
Ik ben Willian en ik ben helder in het algemeen. Ik zie zaken helder, ik denk en voel verbindingen helder, ik geef je helderheid. Over je ervaringen, je omstandigheden, de boodschap van de levensles  die daarmee wordt overgebracht. Wat je kan doen of zijn om vervelende ervaringen en omstandigheden positiever te laten zijn in jouw toekomst. Jij bepaalt zelf hoe jouw leven eruit kan zien en met mijn helderheid laat ik je zien welke stappen je kan of mag gaan zetten. Jij kiest er uiteindelijk voor of je dat ook daadwerkelijk gaat doen of niet. Helder, duidelijk, nuchter en concreet. To the point.

Specialisatie
Ik kan je ondersteunen bij alle uitdagingen op het gebied van:
Relaties, intimiteit en kwetsbaarheid. Met name op het gebied van partners die moeite hebben met de gevoelsmatige intensiteit binnen de relatie en daarvoor vluchten of de strijd met jou aangaan (ruzie, kritiek, afstandelijkheid, dreigen met weggaan, actieve of verbale agressie e.d. ).
Uiteraard kan je bij mij ook terecht over onvrede in je relaties in het algemeen. 

Identiteit 
Wie ben je als je echt je zelf bent en wat zou je dan doen als je echt jezelf bent?  Als je echt leert om keuzes te maken voor jezelf i.p.v. steeds bezig te zijn om te voldoen aan de verwachtingen van anderen of te gaan zitten afwachten wat anderen doen of zijn en dan pas reageren i.p.v. zelf de teugels in handen hebben. 

Werk en inkomen
Ik heb veel ervaring in het daadwerkelijk stappen zetten in je leven om concreet te komen tot een leven dat je meer voldoening, rust, ruimte, vrijheid kan gaan geven door te gaan doen waar je passie bij voelt. 
 
Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je mag elke vraag aan me voorleggen die je hebt. Naar eer en geweten, open en eerlijk zal ik je dan antwoorden geven die je verder kunnen helpen in je zoek- en vindtocht naar een fijner leven. Aangezien ik er van overtuigd ben dat je verdere leven wordt bepaald door de keuzes die jij in het nu maakt, kan ik geen voorspellingen geven over de toekomst. Die uitkomst en toekomst bepaal jij namelijk zelf. Als je vandaag dezelfde keuzes maakt als gisteren, hoef je niet verbaasd te zijn als je morgen dezelfde uitkomst krijgt. Als jij vandaag andere keuzes maakt dan die je altijd hebt gemaakt, dan pas mag je andere (positievere) uitkomsten verwachten. Die keuze blijft aan jou. Je uitkomst en toekomst zal zich daar naar richten.  Hoe je andere keuzes kan maken? Daarin reik ik je met liefde mijn hand, mijn ervaring en mijn passie om je daar stappen in te laten zetten met jezelf.
 
Wat heb ik van je nodig?
Graag ontvang ik een heldere en concrete vraag van je m.b.t. het onderwerp waar je het over wilt hebben. Het zou ook fijn zijn om een foto (van jou en eventueel ook van je partner, relatie of kind) en eventueel een geboortedatum van je te mogen ontvangen.  Graag tot chats!

Warme groetjes,
Willian
 
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Willian

Live Chat

Via e-mail kunt u Willian bereiken.

Offline
Top