Talen :
Nederlandse Medium

Hoi lief mens,

Ik ben Willemijn, ik werk vanuit mijn goddelijke verbinding, ben intuïtief en een heldervoelend, helderziend en helderwetend medium en spiritueel coach. Ik heb een luisterend oor, kan helder invoelen en ben een vraagbaak en adviseur op jouw weg in het leven. Ik ben graag gericht op het positieve en help jou verder op weg in jouw ontwikkeling. En last, but not least… ik heb een groot hart en werk met liefde, passie en plezier!

Specialisaties
Persoonlijke ontwikkeling, verhelderend inzicht en goed advies behoren tot mijn voornaamste activiteiten. Inzicht geeft richting en advies geeft tools! Ik stimuleer jou graag om het beste in jezelf naar boven te halen. En om het leven en haar uitdagingen positief te kunnen benaderen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij terecht met vragen over ‘het leven’. Dat is heel breed dus. Mijn leven heeft mij ook zeer uiteenlopende ervaringen en uitdagingen gegeven (burn-out, HSP, huil baby, echtscheiding, rechtszaken, beperkte financiën, samengesteld gezin etc. etc.) De uitdagingen ben ik altijd met positiviteit en innerlijke ontwikkeling en kracht tegemoet getreden. Ze hebben mij sterker gemaakt en meer vreugde gegeven! Dát gun ik jou ook. Daarom ben ik graag jouw steun en wegwijzer op jouw pad in het leven.

Wat heb ik van jou nodig?
Je naam en leeftijd zou fijn zijn, maar bovenal is een open houding belangrijk. Open om te ontvangen, ontwikkelen en te leren. Ik zal eerlijk zijn en soms confronterend maar altijd vanuit warmte en liefde. Natuurlijk zie ik ook graag je email tegemoet mocht ik niet online zijn! Tot gauw!

Warme harte groet,
Willemijn


Offline

Status van Willemijn : Van vrijdag 18 augustus tot en met maandag 28 augustus zal ik wegens vakantie even niet online zijn.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Willemijn

Live Chat

Via e-mail kunt u Willemijn bereiken.

Offline

Klantervaringen

Een erg open en vooral eerlijk consult, ik ben Willemijn zeer dankbaar voor alles wat ze me verteld heeft, hard of niet. Ik waardeer de openheid en eerlijkheid naar mij en degene waar het om ging. Dank je wel.....echt een aanrader!


Bert - 26 Juli 2017

Ze gaf me inzicht


Mathilde - 29 Juni 2017
Top