Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Medium Veronique, bied je rust en reikt je de nodige handvaten aan!


Welkom,
Mijn naam is Veronique, ik ben heldervoelend, helderwetend en HSP (Hooggevoelig). Je kunt bij mij terecht met al jouw levensvragen waarbij ik je graag wil begeleiden. Daarnaast doe ik ook aan pendelen en foto lezen. Doordat ik mij goed kan invoelen en inleven in jou als persoon kan ik jou daarmee nog beter begeleiden in hetgeen dat je nodig hebt en je handvaten en rust geven.

Specialisatie
Momenteel ben ik een opleiding aan het afronden tot kindercoach en ga ik mij nog verder ontwikkelen in HSP, hoogbegaafdheid, ADHD en autisme. Ter ondersteuning doe ik ook pendelen en foto lezen. Daarnaast groei ik spiritueel nog steeds verder.

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Je kunt bij mij met al jou vragen terecht! Dit kan gaan over relatie, je kinderen, werk noem het maar op! Door mijn behoorlijke levenservaring die ik heb opgedaan in combinatie met heldervoelend/helderwetend en eventueel een pendel of foto-reading kan ik jou daarmee goed begeleiden.

Wat heb ik van je nodig?
Je naam en geboortedatum. In sommige situaties is dit niet nodig omdat de energie al zo duidelijk naar voren komt. Foto sturen mag ook maar let wel op dat de persoon waar het om gaat hier alleen op staat! Anders krijg ik verschillende energieën door.

Liefs,
Veronique


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Veronique

Live Chat

Via e-mail kunt u Veronique bereiken.

Offline

Klantervaringen

Veronique kwam snel tot een eerlijk antwoord. Niet wat ik wilde horen maar wel open en respectvol. Dank je wel!


Wanita - 4 November 2017
Top