Medium Trudy
Talen :
Nederlandse Medium

 

Medium Trudy, helpt je opnieuw in je eigen kracht te komen!


Hallo lief medemens,
Mijn naam is Trudy en ik ben al vanaf mijn vroege jeugd bekend met het spirituele. Ik kan je helpen en begeleiden om de levensvragen en obstakels waar je in je leven tegen aanloopt inzichtelijk te maken. Met behulp van mijn gaven kan ik tools aan reiken waardoor jij weer in je kracht komt te staan.

Specialisatie
Door middel van boodschappen die ik door mag krijgen van onze gidsen, engelen en/of overleden dierbaren, kan ik je inzichten geven over het verleden en heden. Dit maakt het voor jou mogelijk om meer begrip te krijgen over jouw leven zodat je zelfverzekerder de toekomst tegemoet kunt gaan. Ook werk ik met behulp van kaarten zoals, Lenormand, Beschermengelentarot en diverse orakelkaarten

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij met allerlei vragen terecht. Geen enkele vraag is raar en er zal nooit oordeel van mijn kant zijn. Door contact te maken met jouw energie en gidsen krijg ik antwoord op vragen die op dit moment voor jou belangrijk zijn. Ik kan je emoties goed aanvoelen en je begeleiden in het maken van keuzes. Ik kijk samen met jou naar de mogelijkheden en geef je een eerlijk en oprecht consult. Geen enkele vraag is vreemd of gek, dus stel ze gerust. Het belangrijkste is, dat jij de inzichten krijgt die nodig zijn en weer de positieve controle ervaart die je nodig hebt om verder te gaan met je avontuur dat het leven heet!    

Wat heb ik van je nodig ?
Tijdens een chatgesprek heb ik je naam en leeftijd nodig. Een foto mag altijd, maar het hoeft niet perse, waar jij je prettig bij voelt is het belangrijkste!

Lieve groet,
TrudyOffline

Status van Trudy : Thans bezig met een studie aan de Lichtwerk Academie om mijn talenten uit te breiden en daar ook mijn Masters Reading en Healing te halen, zodat ik mijn clienten nog beter kan helpen.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Trudy

Live Chat

Via e-mail kunt u Trudy bereiken.

Offline

Klantervaringen

Trudy is een oprechte en eerlijke vrouw. Ik denk dat ze het bij het rechte eind heeft. Ik hoop dat wat ze me beloofde te sturen/vragen aan de engelen, ook daadwerkelijk zal helpen voor de persoon op aarde.


Claudia - 5 Oktober 2018

Trudy heeft mij erg goed geholpen, er valt een zware last van mijn schouder.


Jetty - 3 Oktober 2018

Bedankt Trudy je sloeg de spijker op zijn kop ,ze is écht topppie!


Mirjam - 26 September 2018

Een fijne vrouw die niet rond de pot draait en die echt dingen aanvoelt zoals ze zijn. Een echte aanrader!


Isabelle - 23 Augustus 2018

Zeer lieve vrouw, en kwam met dingen die er echt toe doen. Geeft je inzicht waar je wat mee kan. Dingen wist ze te vertellen wat klopte. Echt een aanrader!


Rianne - 22 Augustus 2018

Wat een heerlijk consult heb ik met Trudy gehad. Ze is heel lief en direct bij het rechte eind, zo weet je gelijk waar je aan toe bent met haar. Ik ben in ieder geval blij met haar antwoorden en beveel haar echt aan om van haar een consult te krijgen. Ze geeft je de rust die je nodig hebt. Met veel liefs, Annita.


Annita - 6 Juli 2018

Fijne chat gehad met Trudy. Ze is zeer vlot met typen en ook zeer begaan met je. Voelde me goed bij haar. Kan haar iedereen aanraden.


Jacqueline - 10 Juni 2018

Ontzettend fijn en verhelderend gesprek gehad met Trudy. Ben gerustgesteld over wat komen gaat, mijn tijd komt nog..


Nicoline - 3 Mei 2018

Ben heel tevreden! Alles was heel duidelijk. Zeker aan te raden, doe zo voort trudy!


Linda - 29 April 2018

Het heeft mij meer inzicht gegeven en de bevestiging van wat ik eigenlijk diep van binnen al wist.


Elroy - 17 April 2018

Ze vertelde héél veel in een korte tijd! Voelde véél dingen aan die klopten als een bus. Het gesprek heeft mij weer moed gegeven. Ik ben er nog niet maar ik weet dat er wat moois op mij ligt te wachten. Ik blijf nuchter eronder we zullen het zien! Wel héél prettige chat, een aanrader!


Annoniem - 6 Februari 2018

Trudy heeft mij zeer goed geholpen. Ik hoefde niet veel te vertellen en wist gelijk waar het over ging en veel details te vertellen. Ik heb ook duidelijke antwoorden gekregen waar ik verder mee kan. Kan iedereen Trudy aanraden echt een leuke en lieve vrouw.


Diana - 24 Januari 2018

Heldere inzichten, goede uitleg, leuk mens!


L. - 25 Oktober 2017
Top