Talen :
Nederlandse Medium

 

Medium Trudy, helpt je opnieuw in je eigen kracht te komen!


Hallo lief medemens,
Mijn naam is Trudy en ik ben al vanaf mijn vroege jeugd bekend met het spirituele. Ik kan je helpen en begeleiden om de levensvragen en obstakels waar je in je leven tegen aanloopt inzichtelijk te maken. Met behulp van mijn gaven kan ik tools aan reiken waardoor jij weer in je kracht komt te staan.

Specialisatie
Door middel van boodschappen die ik door mag krijgen van onze gidsen, engelen en/of overleden dierbaren, kan ik je inzichten geven over het verleden en heden. Dit maakt het voor jou mogelijk om meer begrip te krijgen over jouw leven zodat je zelfverzekerder de toekomst tegemoet kunt gaan. Ook werk ik met behulp van kaarten zoals, Lenormand, Beschermengelentarot en diverse orakelkaarten

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij met allerlei vragen terecht. Geen enkele vraag is raar en er zal nooit oordeel van mijn kant zijn. Door contact te maken met jouw energie en gidsen krijg ik antwoord op vragen die op dit moment voor jou belangrijk zijn. Ik kan je emoties goed aanvoelen en je begeleiden in het maken van keuzes. Ik kijk samen met jou naar de mogelijkheden en geef je een eerlijk en oprecht consult. Geen enkele vraag is vreemd of gek, dus stel ze gerust. Het belangrijkste is, dat jij de inzichten krijgt die nodig zijn en weer de positieve controle ervaart die je nodig hebt om verder te gaan met je avontuur dat het leven heet!    

Wat heb ik van je nodig ?
Tijdens een chatgesprek heb ik je naam en leeftijd nodig. Een foto mag altijd, maar het hoeft niet perse, waar jij je prettig bij voelt is het belangrijkste!

Lieve groet,
TrudyOffline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Trudy

Live Chat

Via e-mail kunt u Trudy bereiken.

Offline

Klantervaringen

Heldere inzichten, goede uitleg, leuk mens!


L. - 25 Oktober 2017
Top