Medium Ronald
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Ronald, 30 jaar ervaring als spirituele coach.

 Hoi ik ben Ronald. Soms zit je vast in een patroon waar je niet uit lijkt te komen. Je leven verandert en het kan dat je niet begrijpt wat er allemaal gebeurt.
Wij gaan hier samen naar kijken. Ik help jou met mijn mediamieke gevoeligheid en levenservaring een paar stapjes verder op jouw unieke levensweg. Bij mij kun je rekenen op een liefdevolle, maar duidelijke en nuchtere aanpak. Op deze manier help ik je met het terugbrengen van je innerlijke rust.
 
Specialisatie
 Ik ben Spiritueel Coach en medium. Daarnaast help ik je graag met je levensvragen. Hierbij maak ik gebruik van de Kleine Lenormand en de inzichtkaarten.
Ik werk met energieën en ben ik van nature een healer. Het is me gegeven om jou in contact te brengen met je zelfhelende vermogens, waardoor je eigen lichaam in staat is zichzelf te genezen. De kracht van pure en oprechte liefde is mijn uitgangspunt en dat is de grootste energiebron en oplossing voor elk probleem.
 
Ware liefde voor jezelf is waar het begint, van daaruit valt alles op z’n plek. Ik geloof ook dat we allen verbonden zijn en we er allemaal samen in staan.
Hoe beter ik je kan ondersteunen, des te mooier de wereld voor ons allen wordt! Ik werk het liefste met je foto. Mijn grootste kracht is het inleven in jouw situatie en mee te denken naar oplossingen, je gericht antwoorden geven op je vragen, zodat jij gelukkig(er) verder kan op jouw zielen/levenspad.
 
Met welke vragen kun je bij mij terecht?
 Niets is te gek en je mag alles aan me vragen maar ik beantwoord geen vragen over ziektes, zwangerschappen en/of overlijden.
 
Wat heb ik van je nodig?
 Het zou geweldig zijn als ik je naam en een foto van je heb maar het is geen must. Wees gewoon jezelf, en sta open voor nieuwe ervaringen in inzichten.
 Wil je me spreken of kan ik je ergens mee van dienst zijn, dan zie ik je graag bij mij in de chat.
 
Namaste, RonaldOffline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ronald

Live Chat

Via e-mail kunt u Ronald bereiken.

Offline

Klantervaringen

Het was een fijne chat met Ronald ik hoop dat het uit gaat komen!


Ellen - 17 September 2018
Top