Talen :
Nederlandse Medium

Medium Raphaëlle, leert je hoe jij als kapitein van je eigen schip, je leven kunt veranderen! 

Hallo lief mens.
Mijn naam is Raphaëlle. Van jongs af aan ben ik al erg gevoelig. Inmiddels ben ik werkzaam als medium & gelukscoach. Tijdens mijn consult kan ik jou helderheid geven in jouw huidige situatie en contact maken met een overleden dierbare! Ik geef je graag nieuwe inzichten en handvatten om weer lekker in je vel te zitten.

Specialisatie
In mijn mediumschap kan ik mij met jouw energie verbinden om in te voelen wat het stuk is waar jij op dit moment tegenaan loopt. Wat zijn jouw kwaliteiten en waar liggen jouw struikelblokken? Ik geef je inzicht, zodat jij verder kunt in jouw leven! Ik maak, indien gewenst, contact met de spirituele wereld, jouw overleden dierbaren. Door de bewijzen die zij mij doorgeven, breng ik jullie voor even weer met elkaar ik contact. Ook geef ik de boodschap aan jou door die zij willen vertellen. Wie er komt of komen, daar heb ik geen invloed op, want zij weten precies wie en wat jij op dit moment nodig hebt!

Ook werk ik als gelukscoach. Tijdens een coaching sessie gaan wij in gesprek over jouw huidige situatie. Wat speelt er op dit moment in jouw leven en hoe ben je tot dit punt gekomen? Wil je graag een verandering aanbrengen? Of wil je juist erachter komen wat het precies is dat je graag wilt doen in je leven? Ik geef je inzicht in het ontstaan van jouw huidige situatie en hoe jij, als kapitein van je eigen schip, je leven kunt veranderen! Samen kijken wij wat die verandering voor jou kan zijn. Waar word jij gelukkig van? Ik leer je om weer te luisteren naar wat jouw intuïtie/gevoel/ziel/unieke zelf graag wilt, zodat jij weer verder kunt leven vanuit jouw hart en gelukkig bent!

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Iedere vraag die in je opkomt of waar je mee zit. Twijfel je over iets op dit moment? Ik help je om weer duidelijkheid te krijgen! Heb je vragen over de toekomst? Dat begrijp ik! Volgens mij willen we soms allemaal wel eens een kijkje nemen in die glazen bol, maar naar mijn idee ligt de toekomst niet vast en heb jij altijd jouw eigen keus! Ik help je graag om helder te krijgen wat het is waar je nu mee 'zit' en welke keuzes je vanaf dit moment kunt maken om een gelukkig leven te leven!

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chat stem ik mij af op jouw energie. Het is handig om je vraag alvast helder te hebben, zodat we direct aan de slag kunnen. Om het persoonlijk te houden zou ik graag van jou je echte voornaam ontvangen! Het belangrijkste is natuurlijk dat we een klik hebben, zodat we tot een goed resultaat kunnen komen. Tot chats!

Liefs
Raphaëlle


Offline

Status van Raphaëlle : "Find your soul, it knows te way!" Van 16 t/m 25 maart 2018 ben ik op vakantie!

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Raphaëlle

Live Chat

Via e-mail kunt u Raphaëlle bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ze heeft me goede inzichten gegeven waar ik iets mee kan. En mijn gevoel werd bevestigd.


Sandra - 14 Maart 2018

Ze wist echt veel over mijn man, heeft mij zeer goed geholpen!


Monique - 9 Maart 2018
Top