Raphaëlle

  Medium  
  Spiritueel Coach  
  Healer  

Medium Raphaëlle, leert je hoe jij als kapitein van je eigen schip, je leven kunt veranderen! 


Mijn naam is Raphaëlle. Ik ben een heldervoelend medium, spiritueel coach en healer. Vind jij het ook zo lastig om de juiste keus te maken? Zit je even vast in je huidige situatie en weet je niet zo goed hoe je verder moet? Kun je wel wat healing gebruiken of wil je graag contact met je overleden dierbaren? Dan kan ik je daarbij helpen en geef je graag nieuwe inzichten en handvatten om weer lekker in je vel te zitten.

Specialisatie
Wat is het waar jij op dit moment tegen aanloopt? Wat zijn jouw kwaliteiten en waar liggen jouw struikelblokken? Ik verbind mij met jouw energie en voel waar jij hulp nodig hebt en geef je inzicht, zodat jij verder kunt in jouw leven. En ik leer je weer te luisteren naar wat jouw intuïtie/gevoel/ziel/unieke zelf graag wilt, zodat jij makkelijker kunt leven vanuit je hart en gelukkig verder kunt.

Overleden dierbaren
Wil je graag contact met overleden dierbaren? Dan maak ik voor jou contact met de spirituele wereld. Ik breng jullie weer even dichter bij elkaar en geef de bewijzen door waar zij mee komen. De spirituele wereld is zo intelligent, dat zij precies weten wat jij op dit moment nodig hebt!

Healing
Heb je het gevoel dat je wel wat healing kunt gebruiken? Dan staan de spirituele wereld en ik voor jou klaar! Samen zorgen wij ervoor dat er tijdens de chat, healing jouw kant op komt.

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 
Iedere vraag die in je opkomt of waar je mee zit. Twijfel je over iets op dit moment? Ik help je om weer duidelijkheid te krijgen. Heb je vragen over de toekomst? Volgens mij willen we soms allemaal wel eens een kijkje nemen in die glazen bol, maar naar mijn idee ligt de toekomst niet vast en heb jij altijd jouw eigen keus. Ik help je graag om helder te krijgen wat het is waar je nu mee 'zit' en welke keuzes je vanaf dit moment kunt maken om een gelukkig leven te leven.

Wat heb ik van jou nodig? 
Tijdens een chat stem ik mij af op jouw energie. Het is handig om je vraag alvast helder te hebben, zodat we direct aan de slag kunnen. Om het persoonlijk te houden zou ik graag van jou je echte voornaam ontvangen. Het belangrijkste is natuurlijk dat we een klik hebben, zodat we tot een goed resultaat kunnen komen. Tot chats!

Liefs
RaphaëlleOffline

Status van Raphaëlle : "Follow your soul, it knows te way!"

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : wisselend
Dinsdag : wisselend
Woensdag : wisselend
Donderdag : wisselend
Vrijdag : wisselend
Zaterdag : wisselend
Zondag : wisselend


Gaven* Direct contact met Raphaëlle

Live Chat

Via e-mail kunt u Raphaëlle bereiken.

Offline

Klantervaringen

Wil je een handvol handvatten ga een gesprek aan! Top advies!


V - 4 September 2018

Een top vrouw geeft goeie adviezen en geeft inzicht en heeft mij goed opweg geholpen.Echt een aanrader! Ik zit weer lekker in mijn vel!


Kelly - 30 Juli 2018

Ze is steengoed! En super accuraat!


Maria - 12 Juli 2018

Super fijn gesprek. Ze bracht me weer even rust die ik op dat moment nodig heb. 


Eileen - 10 Juli 2018

Ik heb een heel fijn gesprek gehad waardoor ik alles duidelijker ben gaan zien en voelen.


Marga - 15 April 2018

Ze heeft me goede inzichten gegeven waar ik iets mee kan. En mijn gevoel werd bevestigd.


Sandra - 14 Maart 2018

Ze wist echt veel over mijn man, heeft mij zeer goed geholpen!


Monique - 9 Maart 2018
Top