Talen :

?Welkom,
Fijn dat je mijn profiel hebt aangeklikt, ik ben Petra. Ik krijg begeleiding van mijn gids en ben een medium. Verder ben ik heldervoelend en helderwetend.

Specialisatie
Ik werk met de Lenormand kaarten en kan je inzicht en advies geven in je huidige situatie, in je verleden en in je toekomst. Wil je graag wat meer inzichten op je levenspad? Heb je vragen over jezelf, over je partner, je relatie, je kinderen, werk, financiën, omgeving, of een combinatie van al deze factoren. Ik werk ook met de pendel en met numerologie.

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 
De reading weerspiegelt jezelf om je bewust te maken van je eigen gevoelens. Dit gebeurt in alle eerlijkheid en groot respect voor wie je bent. Door het aanraken van jouw levenssituatie kom ik tot de essentie en wordt er ruimte gecreëerd om je vragen helder te beantwoorden. Het contact is zeer helend, bevrijdend en aanmoedigend. Bij mij kan je terecht met al je levensvragen, geen vraag of situatie is mij vreemd. Het allerbelangrijkste voor mij is dat u zoveel mogelijk waardevolle informatie ontvangt. Mijn specialisaties liggen op relatievlak, financiële en werk gerelateerde problemen, kinderen met een beperking (ADHD, ASS, NLD, borderline...), rouwverwerking. Samen staan we sterker!

Wat heb ik van je nodig?
Tijdens een chatgesprek vraag ik naar je naam en je geboortedatum. Op deze manier kan ik mijn energie beter op je af stemmen.

Warme groet,
Petra
Offline

Status van Petra : What we are today comes from our thoughts of yesterday, and our present thoughts build our life of tomorrow : Our life is the creation of our mind # affirmatie

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Petra

Live Chat

Via e-mail kunt u Petra bereiken.

Offline

Klantervaringen

Telkens krijg ik meer inzicht in de situatie. Het is eerlijk en confronterend, maar wel datgene wat ik nodig heb om verder te komen.


Vanessa - 19 April 2017

Was een hele lieve dame, bedankt Petra. Je hebt mij weer wat goede moed gegeven in de goede richting!


Katty - 19 April 2017

Lieve vrouw met duidelijke adviezen.


Kim - 11 April 2017

Petra sloeg de spijker op zijn kop en was eerlijk. Ze voelde dingen goed aan. Super fijn om met haar te praten


Ramona - 11 April 2017

Prima chat met prima consulente, kreeg antwoorden op de vragen die ik had. Bedankt Petra.


Anne - 11 April 2017

Helder en meteen duidelijke antwoorden! Veel herkenbaar! Aanrader!


M-J - 10 April 2017

Hele fijne readings gehad met Petra. Ze is oprecht, eerlijk en betrokken! Praat je niet naar de mond. Ze kan je heel goed gerust stellen...en ze geeft je een positief gevoel! Ze verteld je echt alleen als ze iets met zekerheid door krijgt! Nogmaals Super bedankt voor je steun en het altijd meeleven Petra! X M


M. - 9 April 2017

Spijker op zijn kop!


Juan - 4 April 2017

Petra is top! 


Asu - 3 April 2017

Hele duidelijke antwoorden heeft me echt geholpen.


Janneke - 3 April 2017
Top