Paula

  Helderhorend  
  Heldervoelend  
  Helderziend  

Medium Paula bied je nieuwe inzichten en opties om verder te kunnen!


Hoi,
Ik ben Paula en ben helderhorend, heldervoelend en helderziend. Daarnaast life coach en healer. Twijfel je wat en hoe verder in je leven? Vind je het moeilijk een keuze te maken? Of wil je een antwoord op iets anders waar je zelf niet uit komt? Met mijn gaven en met behulp van boodschappen van gidsen en engelen kan ik je helpen om inzichten en antwoorden te krijgen om weer verder te kunnen op jouw levenspad.

Specialisatie
Mediumschap: Helderhorend- en heldervoelendheid. 
Het begeleiden en coachen van mensen die vast zitten in het leven. Ik kom in contact met jouw energie en ontvang dan informatie via gidsen en/of engelen. Ik werk ook met een pendel en orakel kaarten. Zo kan ik je antwoorden en inzichten geven waar knelpunten zitten en krijg je duidelijkheid en vaak handvatten en opties om weer verder te kunnen op jouw pad. Ook kan het zijn dat ik in contact kom met een overleden persoon die jou een boodschap wil doorgeven. Dat gebeurt alleen als die persoon zichzelf aandient.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Met al je vragen over jouw leven, je werk, relatie, of waar je mee zit of als je even wat positiviteit nodig hebt. Neem dan gerust contact met me op op de chat!

Wat heb ik van je nodig?
Om beter in contact met je te komen vraag ik op de chat je voornaam, achternaam en geboortedatum. Een foto mag ook, maar dat hoeft niet. Verder ontvang ik graag een gerichte vraag.

Lieve groet,
Paula

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : onbekend
Dinsdag : onbekend
Woensdag : onbekend
Donderdag : onbekend
Vrijdag : onbekend
Zaterdag : onbekend
Zondag : onbekend


Gaven* Direct contact met Paula

Live Chat

Via e-mail kunt u Paula bereiken.

Offline
Top