Talen :
Nederlandse Medium

Medium Patricia heeft jouw een steuntje in de rug!


Hallo mooi mens ,
Patricia is mijn naam en ik wist al heel vroeg dat ik bepaalde gaven heb. Door de jaren heen zoekende naar wie ik ben en wat ik kan. Mensen ontmoeten en van hen leren dat heeft me gebracht waar ik nu sta en ben. Nog steeds ben ik bezig met groeien en leer ik bij . Omdat er bepaalde dingen de gewoonste zaak van de wereld zijn voor mij zie ik dit niet als een gave . Het is wat bij me hoort en ik weet dat ieder mens uniek is op zijn of haar manier.

Specialisaties
Mijn specialisaties zijn heldervoelend en helderwetend . Een luisterend oor heb ik voor een ieder die het nodig heeft . Je kunt bij mij terecht voor positiviteit , een steuntje in de rug om je op weg te helpen als je het even niet ziet zitten.

Wat heb ik van je nodig? 
Het enige wat ik van je vraag is je openheid en eerlijkheid zodat ik me goed op je kan invoelen. Ik ben geen toekomstvoorspeller , geen dokter ,dus vragen hierover geef ik geen antwoord op . Het is zoals het is .Ik ben wie ik ben en jij bent jij ,laten we samen hier een mooi gesprek voeren en vooral de liefde te laten stromen . Tot gauw!

Lieve groet ,
Patricia


Offline

Status van Patricia : Je hoeft niet iemand te zijn , je bent al iemand. Uniek zijn op jouw manier .

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Patricia

Live Chat

Via e-mail kunt u Patricia bereiken.

Offline
Top