Talen :

Welkom,
Mijn naam is Nadine. Ik ben bewustzijnscoach, medium en energetisch therapeut. Ik voel in op jouw energie en probeer jou inzicht te geven op alles wat jou bezig houdt. Ik leg kaarten, maar maak ook contact met (overleden) dierbaren en (overleden) huisdieren.

Specialisatie
Als bewustzijnscoach bied ik je handvatten en inzichten op verschillende vlakken. Ik help je graag om je weer in jouw eigen kracht te zetten en het leven te leven dat jij zo graag wilt leven. Na een gesprek met mij kun je makkelijker beslissingen nemen die daarbij horen. Daarnaast leg ik kaarten om jou inzicht te geven op wat er op dit moment in jouw leven speelt waar jij aan mag werken. Als medium kan ik invoelen op jouw energie en eventuele emotionele blokkades en kan ik contact maken met overleden dierbaren en (overleden) huisdieren.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
In een chat met mij kom je veel te weten over jezelf, over je emoties en je mogelijkheden. Wanneer je bijvoorbeeld een keuze moet maken, kan ik een klankbord zijn en doorvragen, zodat je een goed doordachte beslissing kunt nemen. Bij vragen over jezelf, relaties of werk kan ik je inzicht of een nieuw perspectief geven. Als je een vraag hebt over een overleden dierbare of (overleden) huisdier kan ik proberen contact te leggen en jou op deze manier verder helpen.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek kan ik invoelen op jouw energie, maar om nog beter op jou af te kunnen stemmen helpt het mij wel als je een foto wilt sturen. Ik kijk er naar uit om je op de chat te ontmoeten!

Liefs,
Nadine
Offline

Status van Nadine : Als bewustzijnscoach en medium voel ik in op jouw energie en probeer jou inzicht te geven op alles wat jou bezighoudt. Jou terugzetten in jouw kracht: dat is mijn missie. Soms leg ik ook een kaart en kan ik contact maken met overledenen en huisdieren.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Nadine

Live Chat

Via e-mail kunt u Nadine bereiken.

Offline

Klantervaringen

Nauwkeurig en snel antwoord!


Liesbet - 24 Augustus 2017

Het was een goed gesprek en ze wist al vrij snel wat het probleem was en waar het vandaan kwam. Heel fijn!


Ellen - 21 Augustus 2017

Ik vond haar duidelijk in het beantwoorden van mijn vraag. Zonder veel informatie te geven wist ze veel te vertellen. Fijn gesprek , zeker aan te raden.


Syjana - 14 Augustus 2017
Top