Nadine

  Medium  
  Heldervoelend  
  Helderziend  
Welkom,
Mijn naam is Nadine. Ik ben bewustzijnscoach, medium en energetisch therapeut. Ik voel in op jouw energie en probeer jou inzicht te geven op alles wat jou bezig houdt. Ik leg kaarten, maar maak ook contact met (overleden) dierbaren en (overleden) huisdieren.

Specialisatie
Als bewustzijnscoach bied ik je handvatten en inzichten op verschillende vlakken. Ik help je graag om je weer in jouw eigen kracht te zetten en het leven te leven dat jij zo graag wilt leven. Na een gesprek met mij kun je makkelijker beslissingen nemen die daarbij horen. Daarnaast leg ik kaarten om jou inzicht te geven op wat er op dit moment in jouw leven speelt waar jij aan mag werken. Als medium kan ik invoelen op jouw energie en eventuele emotionele blokkades en kan ik contact maken met overleden dierbaren en (overleden) huisdieren.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
In een chat met mij kom je veel te weten over jezelf, over je emoties en je mogelijkheden. Wanneer je bijvoorbeeld een keuze moet maken, kan ik een klankbord zijn en doorvragen, zodat je een goed doordachte beslissing kunt nemen. Bij vragen over jezelf, relaties of werk kan ik je inzicht of een nieuw perspectief geven. Als je een vraag hebt over een overleden dierbare of (overleden) huisdier kan ik proberen contact te leggen en jou op deze manier verder helpen.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek kan ik invoelen op jouw energie, maar om nog beter op jou af te kunnen stemmen helpt het mij wel als je een foto wilt sturen. Ik kijk er naar uit om je op de chat te ontmoeten!

Liefs,
Nadine

Offline

Status van Nadine : Als bewustzijnscoach en medium voel ik in op jouw energie en probeer jou inzicht te geven op alles wat jou bezighoudt. Jou terugzetten in jouw kracht: dat is mijn missie. Soms leg ik ook een kaart en kan ik contact maken met overledenen en huisdieren.

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : onbekend
Dinsdag : onbekend
Woensdag : onbekend
Donderdag : onbekend
Vrijdag : onbekend
Zaterdag : onbekend
Zondag : onbekend


Gaven* Direct contact met Nadine

Live Chat

Via e-mail kunt u Nadine bereiken.

Offline

Klantervaringen

Meer helderheid gegeven na het gesprek!


Fatima - 24 Oktober 2018

Ze gaf me een vertrouwd gevoel. Erg rustig en fijn gesprek gehad. Dank je wel


Elisabeth - 23 Oktober 2018

Een heel fijn en vertrouwd gesprek!


Paul - 9 Oktober 2018

Nadine heeft me goede raad gegeven. Bedankt!


Debbie - 31 Mei 2018

Heel prettig consult! Alsof ze wist waar ik mee zat!


Zoƫ - 17 Mei 2018

Nadine heeft me echt verder geholpen met het bevrijden van oud zeer. Zo dankbaar!


Marloes - 3 Mei 2018

Ik heb een heel fijn gesprek met Nadine gehad. Zij heeft me inzichten gegeven waar ik mee verder kan. Dank jewel Nadine. Ze is heel direct en ze laat je nadenken. Ze is een toppertje.


Annita - 2 Mei 2018

Heel fijn, veel duidelijkheid!


Claudia - 4 Oktober 2017

Ik had vandaag een geweldige chat met Nadine . Zij heeft contact gemaakt met mijn bijzondere overleden poes Pussy, zij verongelukte 4 weken geleden en dat kwam heel hard aan. Zeer bijzonder hoe Nadine dingen wist over te brengen zoals de koosnaam die ik altijd gebruikte en hoe ik mezelf noemde als ik tegen de poes sprak. Geweldig dat er mensen zijn die deze gave hebben en met anderen delen. Het heeft heel veel met me gedaan, Nadine. BEDANKT voor dit alles. Groetjes AnneMiek


Anne - 27 September 2017

Super fijn consult, Nadine kwam snel tot de kern van mijn probleem en had handige tips waar ik mee verder kon. Ik kreeg er een energieboest van. Bedankt!


Femke - 8 September 2017

Nauwkeurig en snel antwoord!


Liesbet - 24 Augustus 2017

Het was een goed gesprek en ze wist al vrij snel wat het probleem was en waar het vandaan kwam. Heel fijn!


Ellen - 21 Augustus 2017

Ik vond haar duidelijk in het beantwoorden van mijn vraag. Zonder veel informatie te geven wist ze veel te vertellen. Fijn gesprek , zeker aan te raden.


Syjana - 14 Augustus 2017
Top