Helderwetend Monique
Talen :
Nederlandse Helderwetend

Medium Monique, vertelt jou wat er op dit moment belangrijk voor je is!

Welkom,
Ik ben Monique, helderwetend en heldervoelend medium en healer. Met de Lenormandkaarten en behulp van mijn gidsen beantwoord ik al uw vragen. Ik heb een ruime ervaring in de spirituele wereld en een schat aan wijsheid door levenservaring. Ik kan jou vertellen wat er op dit moment belangrijk voor je is, wat je mag verwachten en hoe het beste om te gaan met je huidige situatie. Ik ben eerlijk, open en houd er niet van ergens omheen te draaien. Elke vraag verdient immers een eerlijk antwoord. Ik werk graag met gerichte vragen en geen vraag is mij te gek of teveel. Zelf ben ik down to earth en heb een no-nonsensementaliteit.

Specialisatie 
Ik ben gespecialiseerd in relaties en tweelingzielen. Ik kan u helpen inzicht te krijgen in uw situatie en wat voor u belangrijk is hierin. Hoe komt u verder en waar komen de blokkades vandaan. Ook heb ik ruime ervaring met rouwverwerking.

Met welke vragen kunt u bij me terecht ?
U kunt mij elke vraag stellen. Geen vraag is te gek of te veel. Ik beantwoord u vragen zonder oordeel. Of het nu gaat om relaties, financiën, werk, begeleiding in uw situatie of uw spirituele ontwikkeling Soms hebben we alleen een luisterend oor nodig en ook daarvoor sta ik tot uw beschikking. Ook kan ik u een healing geven wanneer daar behoefte aan is.

Wat heb ik van je nodig?
Ik heb uw naam en leeftijd nodig om te kunnen voelen waar u zich op dit moment bevindt, waar u naar toe wilt en hoe daar te komen. Ik werk graag met gerichte vragen.

Warme groet,
Monique


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Monique

Live Chat

Via e-mail kunt u Monique bereiken.

Offline

Klantervaringen

Fijn en goed gesprek veel van geleerd!


Roel - 18 Oktober 2018

Eerlijk, kort maar krachtige advies gegeven over huidige situatie!


Ruud - 4 Oktober 2018

Heel goed gesprek gehad met Monique. Ik ben helemaal gerustgesteld.


Wendy - 27 September 2018

Fijn gesprek. Bevestiging van mijn gevoel.


Conny - 25 Maart 2018

Monique geeft duidelijk aan wat er mis is. Ze bevestigde mijn eigen gevoel.


Michela - 25 Maart 2018

Prettig gesprek. Typt best snel waardoor je ook waar voor je geld hebt zeg maar. Ik zou haar zeker aanraden. Ze komt eerlijk over.


Miranda - 3 Maart 2018
Top