Mina

Geeft duidelijke antwoorden op je vragen

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Spirituele ontwikkeling
 • Break-up / relatieproblemen
Offline

414 gesprekken

Gaven en methodes:

 • Helderwetend
 • Heldervoelend
 • Lenormand kaarten
 • Medium
 • Orakelkaarten

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Ik typ snel
 • Sterk aanvoelend en praktisch

Over mij

Ik ben mina en ben van kinds af aan helderwetend, heldervoelend en leg voor ondersteuning de lenormand kaarten. Ik beantwoord met eer en geweten je vragen.


Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 10 TOT 11 EN VAN 19 U TOT 22 U
Dinsdag : 10 TOT 11 EN VAN 19 U TOT 22U
Woensdag : 10 TOT 11 VAN 19 U 22 U
Donderdag : 10 TOT 11 U EN VAN 19 U TOT 22 U
Vrijdag :
Zaterdag : VAN 10 TOT 14 U 19 U TOT 22 U
Zondag : 19 U TOT22 U

Talen

Mediumchat NL Mediums online Beglie

Direct contact met Mina

22 beoordelingen

Mina geeft heldere en getailleerde antwoorden op de vragen. Een mooi en warm persoon van binnen. En het meest belangrijke, heel eerlijk in het geven van adviezen en antwoorden. Echt een aanwinst voor mediumchat.


Vashna - 14 December 2019

Loslaten van dingen, bevestiging gekregen.


Vickie - 14 December 2019

Amai wat goed van muna6.ze wist dingen die ze niet kon weten.positief ervaren ! Wat een schat


A. - 13 December 2019

Waw mina. Wat een aanvoelen. En ook nog lief erbij. Wat een goeie aanwinst. Nele


Nele - 9 December 2019

Mina is heel bijzonder. Ze heeft prachtige gaves. In een moeilijke nog steeds lopende situatie zei ze: Een mannelijk persoon/arts geeft de doorslag. Bij hem ligt de sleutel. Wat kreeg ik vandaag? Een mail van die arts. Hij gelooft en steunt mij en gaat mij helpen. Ongelooflijk, dit kon Mina niet weten. Ook noemde ze laatst de naam van een persoon, zonder dat ik het er met haar over had gehad. Ze wist dingen exact te omschrijven. Kleine dingen, die ze voorspelde zijn al uitgekomen. Ik ben zo benieuwd wat er nog komen mag. Mina is zeer goed, ze is een lieverd met een goed hart en in haar vak een topper!


S. - 4 December 2019

Ik vond Mina echt super helder en kwam met veel waarheden. Super!!


Brenda - 3 December 2019

ik wil je bedanken voor de juiste en correcte informatie. Je vertelde dingen die je niet kan weten.je gaf me weer hoop.dank u .echt een aanrader.


A. - 28 November 2019

Lieve Mina, Ik spreek je nu al enige tijd en je hebt situaties geschetst en voorspelt die ook op korte termijn zijn uitgekomen. Je vertelt dingen die je absoluut niet kon weten en dat maakt jou enorm bijzonder. Je geeft me hoop en moed om op de goede weg te blijven. Ook geef je mij tips en advies hoe ik mijn pad moet bewandelen. Met al jou positieve energie voel ik me vandaag op 1 of andere manier beter dan alle andere dagen. Ik onderga een moeilijke tijd, zoals je het zelf hebt omschreven, maar is voor korte duur. Met die hoop, moed en positiviteit ga ik mijn leven tegemoet. Ik ben je heel dankbaar en ik zal precies doen wat je hebt aangegeven. Dank je wel voor alles! Je bent echt een engel met een prachtig ❤️.


C. - 23 November 2019

Mina heeft mij een week geleden een boost van (zelf)vertrouwen gegeven. Ik heb me die dagen en nu nog steeds zo sterk gevoeld. Wat ze aangaf in onze chat kwam ook nog uit! Precies zoals ze had aangegeven. Ik heb haar vandaag bedankt.


M. - 23 November 2019

Mina heeft me heel goed verder geholpen en me perfect uitgelegd welke weg nu te volgen. Ik had al eens een chat met haar en enkele dingen die ze toen voorspelde zijn al uitgekomen. Mina is zeker een aanrader en ik wil haar langs deze weg graag bedanken.


A. - 23 November 2019

Heel fijn gesprek met Mina en aangezien mijn intuïtie klopt werd dat door haar bevestigd ben benieuwd naar januari toe... Ik laat het weten


Francis - 22 November 2019

Als zei het correct heeft is ze echt aanwinst!!


Marina - 19 November 2019

Heel fijn gesprek. Er kwamen prachtige en duidelijke boodschappen door van overleden naasten.


Ann - 17 November 2019

Mina is een topper! Ze geeft helder en duidelijk aan wat ze voelt en ziet en beschrijft dit heel goed. Een aanwinst voor Mediumchat.


Ferdy - 16 November 2019

Deze consult heeft me goed geholpen om me op de juiste weg te zetten. Ik was die weg helemaal kwijt. Mina is heel goed om mensen te helpen en m'n vragen kregen snel en duidelijk een antwoord. Bedankt Mina.


Alain - 15 November 2019

Ze had de situatie goed door en heeft bevestigd wat mijn intuïtie doorgaf. Ik ben echt blij dat ik een punt achter die situatie kan zetten.


Isabelle - 15 November 2019

Mina is absoluut een topper! Ze schrijft en benoemt exact de dingen, die ik voel/denk. Ze benoemt sytuaties en personen als of ze er bij is geweest, zonder diegene te kennen. Ik ben echt heel benieuwd wat er van haar voorspellingen uit mag komen. Ze is echt een aanwinst! 🌸 X Siegrid


S. - 14 November 2019

Mina vertelde mij iets wat zij niet had kunnen weten. Was een prettig gesprek. Een echte aanrader!


Schandra - 13 November 2019

Deze is voor Mina! Zij heeft mij zo goed verder geholpen! WoW echt zoveel info op zo een korte tijd. Ik hoop dat haar voorspelling uitkomt. Dat laat ik nog weten.


S. - 13 November 2019

Mina is een zeer lieve persoon en al haar readings zijn helemaal juist ! Ze geeft je goed gevoel om positief verder te gaan met je leven 👌🏻Ga zeker terug contact zoeken met haar


A. - 11 November 2019

Mina gaf duidelijke antwoorden door waar ik wat mee kan!


Danny - 10 November 2019

Ze is duidelijk en correct. Juiste voorspellingen .iedere keer opnieuw.super!


Jean-bernard - 9 November 2019
Direct contact met MinaTop