Mercedes

  Heldervoelend  
  Nine Star Ki - Chinese Astrologie  
    

Medium Mercedes, geeft bewustwording in wie jij werkelijk bent!


Hallo,
Mijn naam is Mercedes, ik ben heldervoelend. Ik ondersteun je tijdens de zoektocht naar jezelf en geef inzichten in je relatie(s) met anderen. Ik ondersteun je bij al je zieleroerselen en bevindingen op deze aardbol alwaar wij samen komen. Veel wordt je duidelijker doordat je jezelf beter gaat leren begrijpen. Kennis geeft immers rust.

Specialisatie
Mijn hart gaat uit naar liefde en relaties in het algemeen. In combinatie met mijn achtergrond en tevens de Feng Shui en Nine Star Ki leer (Chinese astrologie/elementenleer).
Als ervaringsdeskundige op het gebied van liefde, narcisme, werkomstandigheden, verlies, rouw en geldzaken kan ik je in vele levensaspecten bijstaan. Ruim acht jaar ben ik in de ban van de elementenleer en geef ik inzichten over jouw persoonlijkheid, je innerlijk kind, emotiewereld en de wijze waarop je het leven betreed. Door in te voelen op jouw energie en met behulp van de Chinese astrologie, krijg ik de mogelijkheid om jouw emoties en die van anderen aan te voelen. De elementen geven informatie weer zoals je mogelijke passies, beroepskeuzes en zienswijzes. Ook schuilt daar de informatie naar dat waar jij zo naarstig naar op zoek bent. Daarnaast geeft het de elementen weer die je mist om in 'flow' te raken. Hiervoor reik ik je de bijbehorende inzichten aan om deze in je leven toe te passen. Tevens geeft het je valkuilen en blinde vlekken weer.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Tijdens een chatsessie met mij kom je veel te weten over jezelf, over je emoties en je mogelijkheden. Ik help je graag met levensvragen als de liefde, relatie, carrière, werk, persoonlijke, spirituele en emotionele ontwikkeling.

Wat heb ik van je nodig?
Tijdens een chatsessie heb ik je naam, geboortedatum en, indien je daarover beschikt, je geboortetijd nodig. Wil je een foto sturen? Daardoor kan ik nog beter op je invoelen. Ik kijk graag met je mee om ook jouw leven kleur en zinswijze te geven!

Hartegroet,
Mercedes

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Wisselend overdag en avond
Dinsdag : Wisselend overdag en avond
Woensdag : Wisselend overdag en avond
Donderdag : Wisselend overdag en avond
Vrijdag : Wisselend overdag en avond
Zaterdag : Wisselend overdag en avond
Zondag : Wisselend overdag en avond


Gaven* Direct contact met Mercedes

Live Chat

Via e-mail kunt u Mercedes bereiken.

Offline

Klantervaringen

Mercedes heeft een lieve en open benadering. Ze windt er geen doekjes om en zegt waar het op staat. Ze vertelt niet wat je wilt horen maar wat het is, op een meegaande, lieve en leuke manier. 


Melissa - 11 September 2018

Ik vond haar super lief. Ze heeft me goed geholpen. Dank je wel!


Mirjana - 24 Juni 2018

Mercedes heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven!


Hetty - 15 Juni 2018

Mercedes geeft eerlijke antwoorden op je vragen.


Nicky - 7 Mei 2018

Ik ben altijd heel gelukkig na een reading van Mercedes. Ze zijn gewoon erg goed en van een bijzonder hoog niveau. Niet twijfelen. Echt een aanrader.


Don - 27 Maart 2018

Liep helemaal goed,veel aan gehad. Nog heel erg bedankt!


Monique - 6 Maart 2018

Mercedes heeft inzichten gegeven op basis van horoscopen en geboortedata. Ze zei dingen die nu gaande waren en dus geloof ik ook naar wat ze verder op het pad zie. Ik vond het een hele goede chat, bedankt


Sandra - 3 Maart 2018
Top