Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Medium Mercedes, geeft bewustwording in wie jij werkelijk bent!


Hallo,
Mijn naam is Mercedes, ik ben heldervoelend. Ik ondersteun je tijdens de zoektocht naar jezelf en geef inzichten in je relatie(s) met anderen. Ik ondersteun je bij al je zieleroerselen en bevindingen op deze aardbol alwaar wij samen komen. Veel wordt je duidelijker doordat je jezelf beter gaat leren begrijpen. Kennis geeft immers rust.

Specialisatie
Mijn hart gaat uit naar liefde en relaties in het algemeen. In combinatie met mijn achtergrond en tevens de Feng Shui en Nine Star Ki leer (Chinese astrologie/elementenleer).
Als ervaringsdeskundige op het gebied van liefde, narcisme, werkomstandigheden, verlies, rouw en geldzaken kan ik je in vele levensaspecten bijstaan. Ruim acht jaar ben ik in de ban van de elementenleer en geef ik inzichten over jouw persoonlijkheid, je innerlijk kind, emotiewereld en de wijze waarop je het leven betreed. Door in te voelen op jouw energie en met behulp van de Chinese astrologie, krijg ik de mogelijkheid om jouw emoties en die van anderen aan te voelen. De elementen geven informatie weer zoals je mogelijke passies, beroepskeuzes en zienswijzes. Ook schuilt daar de informatie naar dat waar jij zo naarstig naar op zoek bent. Daarnaast geeft het de elementen weer die je mist om in 'flow' te raken. Hiervoor reik ik je de bijbehorende inzichten aan om deze in je leven toe te passen. Tevens geeft het je valkuilen en blinde vlekken weer.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Tijdens een chatsessie met mij kom je veel te weten over jezelf, over je emoties en je mogelijkheden. Ik help je graag met levensvragen als de liefde, relatie, carrière, werk, persoonlijke, spirituele en emotionele ontwikkeling.

Wat heb ik van je nodig?
Tijdens een chatsessie heb ik je naam, geboortedatum en, indien je daarover beschikt, je geboortetijd nodig. Wil je een foto sturen? Daardoor kan ik nog beter op je invoelen. Ik kijk graag met je mee om ook jouw leven kleur en zinswijze te geven!

Hartegroet,
Mercedes


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Mercedes

Live Chat

Via e-mail kunt u Mercedes bereiken.

Offline
Top