Talen :
Nederlandse Medium Engelse Medium Turkse waarzegster

Medium Melek, biedt handvatten en begeleid je om juiste en betere keuzes te maken!


Welkom,

Fijn dat u even op mijn profiel kijkt! Mijn naam is Melek, ik ben helderwetend medium en spiritueel coach. Mijn grote passie is mensen te helpen en te begeleiden op hun levenspad, handvatten te geven om juiste keuzes te maken. Ik ben hier voor u, denk met u mee en heb tijd en aandacht voor uw verhaal. Door middel van woorden en/of beelden welke ik aangereikt krijg, kan ik u hulp bieden. Als u zelf inzicht zou kunnen krijgen waarom het leven u bepaalde lessen geeft, kunt u meer en voller van het leven genieten. Met al ruim 30 jaar ervaring wil ik u graag helpen dit inzicht te geven. Omdat ik goed op afstand kan invoelen, kunnen we samen snel tot de kern van uw probleem komen. Ik wil u in korte tijd beter laten voelen dus zal ik u tips en trucs aanreiken waarmee u ook zelf aan de slag kunt gaan. Vaak krijg ik ook hulp aangeboden van gene zijde, of helpen mijn gidsen mij om u inzicht te laten krijgen in uw eigen situatie. Als u wilt kan ik u een healing op afstand geven. Door middel van fotoreading kan ik u informatie geven over uzelf, uw geliefde of een andere bekende van u. Ik hoop dat u uzelf de kans wilt geven om deze dingen zelf te ervaren.

Specialisatie
Mijn specialisaties zijn; Fotoreading, coaching in persoonlijke groei, opheffen van energieblokkades, spiritueel teacher, healing op afstand en pendelen.

Met welke vragen kun je bij me terecht?
U kunt met al uw vragen bij mij terecht, hoe gek of raar u ze ook vindt. Dit kunnen privé zaken zijn, maar ook over werk of ondernemerschap. Ook kan u adviseren op het gebied van ontspanning en om zo goed mogelijk met problemen om te gaan.

Wat heb ik nodig van je?
Graag zou ik uw naam en leeftijd willen weten en als het mogelijk is ook een foto. Als de vraag over iemand anders gaat zou ik graag deze informatie van degene over wie het gaat willen hebben. Indien u anoniem wilt chatten is dit natuurlijk ook mogelijk!

Warme groet,
Melek


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Melek

Live Chat

Via e-mail kunt u Melek bereiken.

Offline

Klantervaringen

Duidelijke inzichten waar je weer verder mee kan. Ze geeft ook aanvullende informatie uit zichzelf.


Ingrid - 6 April 2018

Ik vond ze super. Ik heb haar niets gezegd en ze zei dat ik naar een nieuwe woonruimte verhuis en ik ben inderdaad op dit moment aan het inpakken omdat dit huis wordt verkocht en ik snel op zoek moet gaan naar een nieuwe woning, en ook nog andere dingen die andere ook bevestigd hebben! Kom zeker bij haar terug!!!


Nadia - 3 April 2018

Heel verhelderend en oprecht!


Marylene - 22 Maart 2018

Consult als heel nuttig ervaren. Ook healing op afstand werd aangeboden wat ik als zeer op prijs had ervaren.


Nicky - 20 Maart 2018

Melek was erg duidelijk en behulpzaam. Daarvoor een gemeende dankjewel. Een aanrader wat mij betreft.


Ela - 19 Maart 2018

Prima chat met Melek. Ze had het bij het juiste eind.


Nicole - 19 Maart 2018

Heel vlot en leuk gesprek gehad, Melek voelt goed aan en bevestigt mijn intuïtie. Ons gesprek heeft me kracht en positieve energie gegeven. Zeer lief en behulpzaam gewoon een TOP madame! Dank u wel voor dit super moment! Een echte aanrader! Ik kom terug :-)


Sophie - 18 Maart 2018
Top