Talen :

Medium Melanie, leert je creatief te zijn en brengt de rust terug in je leven!

Mijn naam is Melanie. Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend. Ruim 15 jaar geef ik met veel passie allerlei soorten readingen en healingen. Mijn readingen zijn concreet, helder, open en eerlijk met als doel jou verder te helpen op jouw pad. Mijn healingen zijn helend en ontspannend. Ik lees graag jouw energie, de energie om je heen en die van overledenen.

Specialisatie
Helder, concreet, praktisch, open en eerlijk zo zou ik mijzelf en mijn consulten willen omschrijven. De readingen geven mij inzicht in bv jouw karakter, jouw emoties, jouw (onbenutte) talenten, eventuele blokkades, het verleden en mogelijk ook informatie uit vorige levens. Het gaat erom dat jij inzichten krijgt om weer vooruit te kunnen, weer creatief op jouw manier kan zijn en jij dat gaat doen waar jouw hart blij van wordt en je hoofd rust bij vindt. We kunnen afsluiten met een healing waardoor de energie weer lekker gaat stromen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Geen vraag is vreemd. Samen weten wij heel snel of jij goed zit met jouw vraag bij mij. Wij blijven hier open en eerlijk in. Toeval bestaat niet zeggen ze en het is niet voor niets dat jij bij mij terecht komt.

Wat heb ik van je nodig?
Geef jij jouw naam en geboortedatum door dan stem ik daar op af en komt de informatie al snel op gang. Ik hoop je snel te ontmoeten op de chat!

Lieve groet,
Melanie
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Melanie

Live Chat

Via e-mail kunt u Melanie bereiken.

Offline
Top