Medium Marjan
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Marjan leert je oude patronen te herkennen en te doorbreken!

Hallo lief mens,
Mijn naam is Marjan. 20 Jaar geleden kwam ik erachter dat mijn doel/roeping is jou een helpende hand te bieden. Toen ik mijn talenten ontdekte op het spirituele vlak, ben ik me verder gaan ontwikkelen omdat ik mensen graag een een goede manier wil kunnen helpen. 

Specialisatie
Als ervaren medium (healing) en coach/therapeut, relatiebegeleider ligt het binnen mijn bereik je duidelijkheid te geven. Als het nodig is kan ik de kaarten voor je leggen om en en ander nog duidelijker aan je te vertellen. Wil je graag informatie over je dierbare overledene, dan kan ik daar contact mee maken. Ben je bereid door middel van inzichten en bewustwording oude patronen te doorbreken en te herkennen en deze tot het verleden te laten horen, dan wil ik je graag verder helpen. Iedere stap is er een. Ik doe mijn werk met liefde en passie. Eerlijkheid en integriteit staan bij hoog in het vaandel.

Met Welke vragen kun je bij mij terecht?
Als ervaren medium kun je mij bijvoorbeelde de volgende vragen stellen; hoe verwerk ik dit probleem of dit verdriet? Wat kan ik doen om me beter te voelen? Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan? Welke ontwikkelingen gaan er komen? Welke stappen kan ik het beste ondernemen? Welke problemen zorgen ervoor dat onze relatie nu even niet lekker loopt? Hoe kan ik het beste met deze situatie omgaan? Hoe is de relatie met betrekking tot de kinderen? Dit is maar een greep uit de vragen die je me kan stellen. Heb je een andere vraag, dan ik ik deze altijd met eerlijkheid beantwoorden. 

Wat heb ik van je nodig?
Als we met elkaar chatten is belangrijk je naam, leeftijd en als het over een partner bijvoorbeeld gaat hetzelfde. Ik hou me niet bezig met het voorspellen van de toekomst. Je hebt hier namelijk zelf een keuze in. Ik wil je wel met alle liefde handvatten aanreiken, Zodat je weer een heldere kijk krijgt op je verdere persoonlijke groei en ontwikkeling.

Heel veel lieve groeten en tot snel,
Marjan
 


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Marjan

Live Chat

Via e-mail kunt u Marjan bereiken.

Offline

Klantervaringen

Marjan is een fantastische vrouw, die me in 5 minuten tijd helemaal door had! Het heeft me enorm veel rust gegeven en geholpen. Die chat ga ik lezen en herlezen omdat het echt is wat ik moet doen. Ik blijf zeker met Marjan in contact.


Isabelle - 23 September 2018

Duidelijke antwoord op vraag waar Ik weer mee verder kan.


Karin - 20 Augustus 2018

Erg veel aan gehad. Duidelijk en open gesprek.


Ellen - 12 Augustus 2018
Top