Medium Marjan
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Marjan leert je oude patronen te herkennen en te doorbreken!

‚ÄčLieve mensen,
Graag wil ik me voorstellen, ik ben Marjan. 20 jaar geleden kwam ik erachter dat mijn doel/roeping is de mens een helpende hand te bieden. Naast mijn mediamieke gave, zoals heldervoelend, helderhorend en helderwetend en healing kwaliteiten heb ik me in de loop der jaren verder ontwikkeld.

Specialisatie
Als ervaren medium (healing) en coach/therapeut, relatiebegeleider ligt het binnen mijn bereik een duidelijker beeld in jouw levensfase te creeren. Indien nodig doe ik ook een kaartlegging om het een ander nog te verduidelijken, tevens maak ik contact met overledenen. Ben je bereid door middel van inzichten en bewustwording oude patronen te doorbreken en te herkennen en deze tot het verleden te laten horen, dan wil ik je graag verder helpen. Iedere stap is er een. In mijn werk wat ik vol met liefde en passie doe, staat eerlijkheid en integriteit voorop.

Met Welke vragen kun je bij mij terecht?
Als ervaren medium kun je mij bijvoorbeelde de volgende vragen stellen; hoe verwerk ik dit probleem of dit verdriet. Wat kan ik doen om me beter te voelen. Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan. Welke ontwikkelingen gaan er komen Welke stappen kan ik het beste ondernemen. Welke problemen zorgen ervoor dat onze relatie nu even niet lekker loopt. Hoe kan ik het beste met deze situatie omgaan. Hoe is de relatie met betrekking tot de kinderen. Dit zijn maar voorbeelden, in principe kun je mij een heleboel vragen, ik zal deze altijd met eerlijkheid beantwoorden. 

Wat heb ik van je nodig?
Als we met elkaar chatten is belangrijk je naam, leeftijd en als het over een partner bijvoorbeeld gaat ook hetzelfde. Je mag van mij geen medische kennis verwachten, ik zal daarom op medische vragen geen antwoorden mogen en kunnen geven. Toekomstvoorspellingen is ook niet mijn taak, je hebt in principe zelf de keuze hierin, ik kan wel handvaten aanreiken, zoals wijzen naar de antwoorden in jezelf. Zodat je weer een helder kijk hebt op je verder persoonlijke groei en ontwikkeling.

Heel veel lieve groeten,
Marjan


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Marjan

Live Chat

Via e-mail kunt u Marjan bereiken.

Offline

Klantervaringen

Erg veel aan gehad. Duidelijk en open gesprek.


Ellen - 12 Augustus 2018
Top