Maria

  Medium  
  Healer  
  Spiritueel Coach  

Medium Maria, geeft je de tools om je leven mooier te maken!

Ben je die moeilijkheden en teleurstellingen ook zat, maar weet je niet wat eraan te doen? Ik ben Maria, 78 jaar oud en als allround spiritueel coach kan ik jou snel een uitweg bieden. Aan de hand van orakelkaarten bekijken we eerst welke blokkades jouw geluk in de weg staan. Daarna toon ik jou de kortste weg naar een leven vol geluk en liefde!

Specialisatie 
Je kunt bij mij terecht voor spirituele coaching, mindset coaching en ik werk met de wet van de aantrekkingskracht. Aan de hand van mijn heldervoelendheid en helderhorendheid help ik je heel graag verder. Voel je je wat minder goed in je vel, dan help ik je met een Healing.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Herken jij jezelf in eenvan de volgende punten?
* Je doet enorm je best maar er lijkt niets te veranderen.
* Je bent diep ongelukkig met bepaalde dingen in je leven.
* Je voelt je gevangen in je leven of in je omstandigheden.
* Je hebt geen idee wat je echt wilt in je leven of hoe je het kan bereiken.
* Je doet alles voor anderen en bijna nooit iets voor jezelf.

Neem dan vandaag nog contact met me op want ikzelf ben het levende bewijs dat er een uitweg is uit al deze situaties. Al meer dan 20 jaar ben ik gepassioneerd door spiritualiteit, zelfontwikkeling en de wet van aantrekking dus ik heb een ruim assortiment tools ter beschikking die jouw leven mooier kunnen maken. Bovendien ben ik ervaringsdeskundige op verschillende levensvlakken en dankzij mijn sterke intuïtie kan ik jou snel het juiste pad tonen op weg naar jouw ideale leven. Ik geloof er sterk in dat we de gebeurtenissen in ons leven voor het grootste deel zelf creëren. Dit gebeurd vaak onbewust. Maar ook jij kan leren hoe je je levenskoers zelf bepaalt, hierdoor neem jij de controle terug over je eigen leven waardoor jij helemaal zal openbloeien. Jouw mooiste leven is ook voor jou binnen handbereik. Je hoeft alleen maar de eerste stap te zetten door contact op te nemen met mij en ik verklap jou de volgende stappen die jij kan nemen op weg naar jouw droomleven! Alvast veel succes!

Wat heb ik van je nodig?
Jouw naam en geboortedatum en een recente foto zou fijn zijn, al is de foto geen must. Bovendien zullen een gezonde dosis zelfverantwoordelijkheid, een open geest en een openhartig gesprek helpen om de juiste koers te bepalen voor jou. Tot chats!

Warme groet,
Maria

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : onbekend
Dinsdag : onbekend
Woensdag : onbekend
Donderdag : onbekend
Vrijdag : onbekend
Zaterdag : onbekend
Zondag : onbekend


Gaven* Direct contact met Maria

Live Chat

Via e-mail kunt u Maria bereiken.

Offline

Klantervaringen

Haar manier van praten heeft mij goed gedaan. Zij heeft mij weer aardig tot rust gebracht, want ik zag het even niet meer zitten. Dankzij haar heb ik mijn positiviteit weer terug.


Hettie - 22 Oktober 2018

Maria is/typt razendsnel en is zeer accuraat met haar gedetailleerde inzichten. Voor mij een ware ontdekking! En het is wonderwel steeds de nagel op de kop. Een uitzonderlijk talent!! Hartelijk dank Maria.


Francine - 30 Maart 2018

Ik vind veel steun in deze gesprekken die ik regelmatig nog eens nalees.


Els - 25 Maart 2018

Maria wist goed aan te voelen welke tools ik nodig heb om door te gaan en heeft mij veel tips en vertrouwen gegeven. Dank je wel!


Nicole - 25 Maart 2018

Maria voelt alles goed aan. Ze bevestigt mijn intuïtie. Ze typt heel vlot en aangenaam gesprek. Ze geeft me kracht en moed! Super madame :-) Dank je wel en tot een volgende keer!


Sophie - 24 Maart 2018
Top