Maria

Geeft je de tools om je leven mooier te maken

Mijn specialismen:


 • Spirituele ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling
Offline

512 gesprekken

Over mij

Hallo lieve medemens, wat leuk dat je me beter wil leren kennen! Ik ben 79 en sinds mijn jeugd verdiepte ik me al in de spirituele kant van het leven. Al 25 jaar lang ben ik intensief bezig met spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Als aanspreekpunt voor (spirituele) hulp, healing en persoonlijke ontwikkeling is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden op weg naar hun mooiste leven.

Gaven en methodes:

 • Helderhorend
 • Healer
 • Fotoreading
 • Life coach
 • Spiritueel coach

Communicatie:

 • Sterk aanvoelend en praktisch
 • Aan de hand van een foto krijg ik info
 • Ik geef adviezen

Wat kan ik voor jou betekenen

Ben je die moeilijkheden en teleurstellingen ook zat, maar weet je niet wat eraan te doen? Ik weet raad! Ik voel in op jouw situatie, het liefst via een foto, en dan komen er vanzelf boodschappen door die jou kunnen helpen op jouw weg naar een leuker en gelukkiger leven. Als je je niet zo goed voelt in je vel kan ik jou helpen met een krachtige, efficiƫnte healing. Dit zal ervoor zorgen dat jij meer in jouw kracht zal staan en makkelijker de dingen gaat manifesteren waar je van droomt.

Mijn werkwijze

Aan de hand van orakelkaarten, en een foto van jou (of degene die bij je vraag betrokken is) bekijk ik eerst welke blokkades jouw geluk in de weg staan. De kaarten tonen mij de energie van het huidige moment en laten ook zien waar het met jou leven naartoe zal gaan als jouw huidige energie zich verder handhaaft in de toekomst. De toekomst staat niet vast en dankzij de nodige manifestatietools en healings kan ik jou helpen om die toekomst te creƫren waar jij al zolang van droomt.

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : variabel
Dinsdag : variabel
Woensdag : variabel
Donderdag : variabel
Vrijdag : variabel
Zaterdag : variabel
Zondag : variabel

Talen

Mediumchat NL English speaking psychic

Direct contact met Maria

Live ChatOffline

8 beoordelingen

Maria is zo ontzettend lieve dame, ongelooflijk goed! Ze weet het zo, zonder informatie! Ze is super goed, oprecht! Wat ze over mijn overleden mama zei, heeft me geraakt, heel bijzonder, ze heeft een hele zuivere gave! Dankjewel lieve Maria! Hele goede consulent, voelde me dadelijk vertrouwd.


K. - 7 Januari 2019

Maria is een zuiver medium. Ze voelde dingen goed aan en gaf eerlijke en oprechte antwoorden ook als ze niet leuk zijn om tehoren, dat siert een goed medium!


Roel - 4 Januari 2019

Ze is gewoon een topper! Super snel en is je hoofd een puinhoop... ze sorteert alles netjes in je hoofd! Ik ben blij dat ik HAAR heb mogen spreken!! Voor mij een super geweldige toppertje:);)


V - 16 December 2018

Haar manier van praten heeft mij goed gedaan. Zij heeft mij weer aardig tot rust gebracht, want ik zag het even niet meer zitten. Dankzij haar heb ik mijn positiviteit weer terug.


Hettie - 22 Oktober 2018

Maria is/typt razendsnel en is zeer accuraat met haar gedetailleerde inzichten. Voor mij een ware ontdekking! En het is wonderwel steeds de nagel op de kop. Een uitzonderlijk talent!! Hartelijk dank Maria.


Francine - 30 Maart 2018

Ik vind veel steun in deze gesprekken die ik regelmatig nog eens nalees.


Els - 25 Maart 2018

Maria wist goed aan te voelen welke tools ik nodig heb om door te gaan en heeft mij veel tips en vertrouwen gegeven. Dank je wel!


Nicole - 25 Maart 2018

Maria voelt alles goed aan. Ze bevestigt mijn intuïtie. Ze typt heel vlot en aangenaam gesprek. Ze geeft me kracht en moed! Super madame :-) Dank je wel en tot een volgende keer!


Sophie - 24 Maart 2018
Direct contact met Maria

Live ChatOffline


Top