Margy

  Medium  
  Healer  
  Engelenreader  

Medium Margy geeft je duidelijke inzichten en laat jouw eigen energy weer beter stromen!

Welkom lieve mensen.
Mijn naam is Margy. Ik houd mij al tientallen jaren bezig met spiritualiteit. Samen met mijn helderde vermogens en gidsen, kan ik jou de inzichten geven die op dit moment voor jou belangrijk zijn. Ben tevens een intiutief gesprekspartner en luisterend oor. Vanuit verbinding met mijn hart en mijn puurheid maak ik de verbinding met jou. Ik ben een kanaal voor de universele levensenergie en geef deze door aan mens en dier. Reiki Tera Mai, Magnetiseur, Aura- chakra healer etc. En ik gebruik ook regelmatig het Engelenkaarten deck .

Specialitsatie
Ik kan je helpen bij voorbeeld relaties, angsten, blokkades of patronen die zich in het verleden hebben afgespeeld, in jouw familie systeem of in het hier en nu. Tijdens een chat sessie kan ik je tips en inzichten geven. Ik kan een vertrouwenspersoon voor je zijn, Iemand die de moeilijke processen die je doorloopt begrijpt, aanvoelt, en ook mag zien en/of voelen. Ik kan aanvoelen hoe je het beste met de situatie in het NU kan omgaan. Geef me de tijd je goed aan te voelen, en vraag me wat je wilt. Hoe duidelijker de vraag, hoe helderder het antwoord. Praat en ik luister, dan ontvang ik de boodschappen die voor jou belangrijk zijn. Door jouw vragen kunnen er meer antwoorden en beelden bij mij binnenkomen. Ook kan ik tijdens onze chat een energetische healing op afstand doen als ik voel dat dit mag gebeuren, zodat jou eigen energy weer beter kan stromen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Graag een gerichte vraag over onderwerpen of zaken waar jij inzicht in wil hebben. Ik kijk er naar zonder oordeel en behandel dit met discretie en respect. Vaak is er ook wel wat meer interactie nodig om ergens op uit te komen. Aangezien ik niet op de stoel van een arts kan gaan zitten (dat ben ik niet) beantwoord ik geen medische vragen.

Wat heb ik van je nodig?
Graag ontvang ik je naam en geboortedatum en een gerichte vraag.

Warme groet,
Margareth

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : variabel/morgen/middag/avond
Dinsdag : variabel/morgen/middag/avond
Woensdag : variabel/morgen/middag/avond
Donderdag : variabel/morgen/middag/avond
Vrijdag : variabel/morgen/middag/avond
Zaterdag : variabel/morgen/middag/avond
Zondag : variabel/morgen/middag/avond


Gaven* Direct contact met Margy

Live Chat

Via e-mail kunt u Margy bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ze heeft mij gelijk antwoord kunnen geven op mijn vraag.


Jennifer - 17 November 2018

Lieve Margy, Bedankt voor het mooie en eerlijke gesprek! Warme groet, Susanne.


Susanne - 17 November 2018

Margy is een super meid, die echt alles aanvoelt en zonder te veroordelen, zoals ik al meemaakte. We zaten volledig op dezelfde golflengte, hetgeen ervoor zorgde dat we elkaars gedachten konden aanvullen. Dit is de eerste keer dat ik dat meemaak met iemand met mediumchat. Ze zei exact wat ik al zolang aanvoelde. Fantastisch gewoon!


Isabelle - 15 September 2018

Goed en inzichtelijk gesprek!


Naomi - 7 September 2018
Top