Talen :

Medium Marcia, zorgt voor openheid,oprechtheid en vooruitgang!


Hallo mooi mens,
Mijn naam is Marcia. Als helderwetend en heldervoelend medium beantwoord ik graag uw vragen over situaties die zich voordoen in uw leven. Ik geef u advies en tips hoe u hiermee verder kunt. Hierbij gebruik ik ook de Lenormandkaarten, tarot en numerologie en astrologie. Tevens ben ik Reiki master waardoor ik u positieve energie kan sturen. Graag tot chats!

specialisatie
Ik werk graag met de tarotkaarten in combinatie met numerologie en astrologie. Dit geeft mij een heel duidelijk beeld van u als persoon, welke mogelijkheden u heeft, wat uw talenten zijn, en hoe u met bepaalde zaken in uw leven het beste kunt omgaan. Elke persoon is uniek hierin. Mensen helpen en advies geven , dat is waar mijn hart ligt, en ik doe dit altijd met veel liefde en oprechtheid. Als Reiki Master vind ik het heerlijk om de positieve energie door te sturen daar waar het nodig is.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Alle vragen waarmee u worstelt in uw leven, op het gebied van liefde, werk, en nog zo veel meer. Ik beantwoord ze graag voor u!

Wat heb ik van je nodig?
Uw geboortenaam en geboortedatum mag u aan mij doorgeven zodat ik die kan gebruiken voor de numerologie. Ik kan me zo ook goed afstemmen op uw energie. Een foto zou fijn zijn, maar hoeft niet.

Lieve groet,
Marcia
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Marcia

Live Chat

Via e-mail kunt u Marcia bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ze heeft me goede raad gegeven.


Sandra - 23 November 2016

Het consult met Marcia heeft me zeker goed gedaan. Ze wist net te benoemen wat ik weer vergeten was. En door aan dit aspect te denken kan ik meer dingen combineren die ik niet meer voor ogen had. Erg fijn.


Nicole - 7 November 2016
Top