Medium Manuela
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Manuela helpt je verder met haar helderziende waarnemingen!

Van harte welkom,

Mijn naam is Manuela, vanaf kleins af aan heb ik een Helderziende gave waarmee ik je op weg mag helpen. Ik houd mij al jaren bezig met spiritueliteit. Ik houd mij ook bezig met Ghosthunting wat ik met veel passie doe. Regelmatig te zien in de uitzending op Rtl4. Het mooiste aan spiritueliteit is dat je met verschillende verhalen, situaties te maken krijgt en dat dit mij juist een enorme boost geeft om je verder op weg te mogen helpen in welke situatie dan ook.

Helderziend
Welke vraag u ook stelt, ik krijg een helderziende waarneming waarbij ik kan aangeven wat ik ik zie.

Contact met genezijde
Ik kan contact maken met overledenen die u enorm mist. Ik zal details geven hoe die persoon eruit ziet en door komt zodat u weet dat ik met de juiste persoon contact heb. Uiterraad ga ik hier discreet mee om!

Toekomstprognose
Als u behoefte hebt aan een toekomstprognose zal ik de informatie aan door geven die op dat moment van toepassing is. Het is belangrijk om te weten dat ik geen tijd zal vermelden. Het belangrijke wat ik je mee wil geven is dat je op je gemak bent bij mij en dat je er een goed gevoel aan overhoud na ons gesprek.

Wat heb ik van jou nodig?
Wat ik nodig heb van u is uw voornaam en uw leeftijd.

Heel Veel Liefs,
Manuela


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Manuela

Live Chat

Via e-mail kunt u Manuela bereiken.

Offline

Klantervaringen

Manuela is direct to the point. Klare taal op korte tijd. Geen twijfels in haar schrijven en het komt er zeer vlot uit. Chapeau ! Dank u.


Patricia - 20 September 2018

Zonder iets te zeggen voelde zij de juiste dingen aan. Hele fijne energie!


Petra - 19 September 2018

Een hele lieve vrouw. Ik hoefde haar geen informatie te vertellen. Ze wist al heel veel. Heel duidelijk was zij en gaf mij goede advies en stelde mij gerust. Echt een topvrouw. Ze is vooral eerlijk ik ga zeker wel een keer terug bij haar. Ik kan het aan ieder aanraden.


Valerie - 18 September 2018

Mevrouw kon mij gelijk vertellen wat allemaal gaande is in mij leven. Dat geeft meer vertrouw om iemand te spreken over je privé leven. Zeker een aanrader. Sucess


Shivali - 18 September 2018

Kort maar zeker krachtig! Heeft me heel erg hoop gegeven! En zeker mooie inzichten gehad! Nogmaals bedankt Manuela!


Heleen - 11 September 2018

Manuela wist precies te vertellen wat er speelde, zij is heel erg goed met haar gave, kreeg er kippevel van.


Paulien - 9 September 2018

Ze ziet situatie erg goed, hoop dat het uitkomt!


L. - 4 September 2018

Goed gesprek gehad met Manuela, bevestiging van wat ik al wist. Kon ook verleden benoemen en voelde het goed aan. Hoop dat voor de rest dat ze gelijk krijgt.


Nicole - 2 September 2018

Manuela heeft mij enorm geholpen Alles was echt zo waar en mooi. Heeft me gerustgesteld.


Manon - 2 September 2018

Manuela is een lieve vrouw, oprecht en eerlijk! Krachtig en heel zuiver medium! Ze geeft situaties en personen weer zonder informatie vooraf, details, onmiddellijk raak met de energie. Heel bijzondere en mooie gave heeft ze! Voor mij ongetwijfeld een topper op deze lijn, dankjewel lieve Manuela!


Carolien - 2 September 2018

Manuela heeft me heel goed geholpen. Zonder dat ik haar een specifieke vraag stelde kwam ze zelf met de antwoorden die ik zocht.En ze kwam met informatie die ze niet kon weten maar wel duidelijk klopte. Voor mij een bevestiging dat zij een goed en zuiver medium is. Dankjewel manuela!!!


Laura - 1 September 2018
Top