Mandy

Begeleid je op een liefdevolle wijze

Mijn specialismen:


  • Spirituele ontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Liefdes- en relatievragen
Offline

253 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Loop je vast in het leven en weet je het even niet meer? Wil je even je hart luchten? Of wil je juist praten over iets wat anderen vaak niet begrijpen? Ik ben er voor je. Geen vraag is te gek en ik zal niet oordelen. Je mag zijn wie je bent mooi mens! Samen kunnen we kijken hoe je weer vanuit nieuwe energie en vanuit je eigen kracht verder kunt op je pad. Ik voel in en stem me af op je energie. In een korte tijd krijg ik vaak vanzelf veel informatie door. Ik ga intuïtief in op al je vragen.

Gaven en methodes:

  • Lichtwerker
  • Medium
  • Hsp/hooggevoeligheids coach

Communicatie:

  • Empathisch en met gevoel
  • Veel inzichten
  • Voor een goed gesprek

Over mij

Mijn naam is Mandy en ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend. Op liefdevolle wijze begeleid ik je verder en kom ik al snel tot de kern van je vraag. Ik geef duidelijke, heldere en zuivere boodschappen door die je verder op weg kunnen helpen. Ik geef ondersteuning, coaching en biedt een luisterend oor aan.

Mijn werkwijze

Je kunt bij mij terecht met al je vragen. Ik heb kennis en ervaring over hooggevoeligheid, zielsverbindingen/tweelingzielen en relaties, rouwverwerking en bewustzijns/transformatie processen. De toekomst kan altijd veranderen. Iedereen heeft zijn eigen lessen hier op aarde en een vrije wil. Alles, en zeker in deze bijzondere tijd is constant in verandering. Hoe meer vertrouwen we hebben en de controle loslaten, hoe meer het zal stromen in je leven en je jouw unieke pad vanuit kracht en liefde

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Vanaf 20.00
Dinsdag : Vanaf 20.00
Woensdag : Vanaf 20.00
Donderdag : Vanaf 20.00
Vrijdag : Wisselend
Zaterdag : Wisselend
Zondag : Wisselend

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Mandy

Blogs geschreven door Mandy

Het Pad van de Lichtwerker

Wie en wat zijn lichtwerkers? Lichtwerkers zijn mensen die een speciale zielenopdracht ervaren, een innerlijk gevoelde roeping.

Lees verder >

11 beoordelingen

Mandy voelt erg goed aan, geeft duidelijke antwoorden, erg fijn om mee te praten! Echt een aanrader!


Annemieke - 16 September 2019

Deze dame is echt to the point! Super fijne gesprek gehad met veel details! Zeker een aanrader!


Melek - 23 Augustus 2019

Ik heb net een gesprek met Mandy gehad en ik kan echt zeggen WAUW! Ze voelt me perfect aan, gaf me rust en de bevestiging dat ik nodig had! Ze kon precies aanvoelen wat me dwars zat en gaf me hele mooie antwoorden en bevestigingen. Ook is ze erg lief en gewoon een leuke vrouw waar je gezellig mee praat. Echt een aanrader! Dank je Mandy,ik kom zeker nog eens terug!


N. - 11 Juli 2019

Super fijn gesprek gehad!


Annemieke - 30 Mei 2019

Hele aardige mevrouw waar je je snel bij op je gemak voelt. Zeker de moeite waard!


Sharwina - 1 Februari 2018
Heb hele leuke gesprekken gehad met Mandy en alles wat ze zegt klopt. Ze voelt alles goed aan over mij en een jongen waar ik gek op ben en ga zeker nog vaker chatten met Mandy! Ik voel me altijd fijn bij haar en voel me bij haar op mijn gemak en ben altijd blij en opgelucht als ik haar heb gesproken. Je bent een toppertje !liefs Mandy.
Mandy - 24 Januari 2018

Het gesprek met Mandy was heel bijzonder. Een gesprek waarbij je in je hart voelt dat het zuiver is en klopt. Dankbaar!


Marian - 11 December 2017

Mandy voelt heel sterk aan en kan het ook goed verwoorden. Echt leuk gesprek en bevestiging wat mijn intuïtie ook aanvoelt. De chat gaat ook vlot en heel aangenaam. Het geeft me kracht en positieve energie! Dank u wel Mandy :-)


Sophie - 31 Mei 2017

Mijn chat met Mandy was heel verhelderend en heb er zeker wat aan ga er zeker mee aan de slag. Bedankt heel lief!


Monique - 6 Mei 2017

Mevrouw Mandy heeft heel rake dingen gezegd, ze wist bijvoorbeeld dat het incident nog maar kort geleden gebeurd is en dat de overledene telepathisch contact opnam met mij. Ze heeft mij goed gerustgesteld en troost gebracht, ook al duurde het gesprek maar 2 minuten. Danku Mandy!!!


Erika - 6 Mei 2017

Heel snel en veel informatie en heel duidelijk. Een fijn gesprek


Ellen - 6 Mei 2017
Direct contact met MandyTop