Talen :
Nederlandse Medium

Hallo mooi mens,
Mijn naam is Mandy. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Graag help ik je om duidelijke en heldere inzichten te geven. Ik kan snel invoelen wat er in je leven speelt en wat er nodig is om je weer meer in je eigen kracht te zetten. Op een liefdevolle en persoonlijke manier begeleid ik je en help ik je verder op je pad. Ik ben graag een luisterend oor en een steun voor je tijdens het gesprek. Alle antwoorden zitten al in jezelf. Vanuit liefde en vertrouwen zoek ik samen met je naar mogelijkheden en oplossingen. Zie je het even niet meer zitten en wil je meer duidelijkheid in je leven? Ik sta graag klaar voor je!

Specialisitatie
Mijn specialisatie is dat ik op een heldere manier kan invoelen en snel naar de kern van een situatie of probleem kan gaan. Ik heb kennis, wijsheid en ervaring over (ziels)relaties/verbindingen, hooggevoeligheid, nieuwetijdskinderen, (rouw)verwerking, spirituele groei en bewustzijnsprocessen. Doordat ik een zuivere verbinding met hierboven maak krijg ik mooie boodschappen door die je verder helpen met datgene wat er op dat moment in je leven speelt. Ik geloof in het vinden van je eigen kracht en ik zet graag je talenten, mogelijkheden en gaven in het licht. Ik heb ervaring met fotoreadingen en kaartleggingen ter ondersteuning van de boodschappen die ik doorkrijg. Een healing op afstand is ook een mogelijkheid.

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Je kunt met alle vragen bij mij terecht. Van werk, relaties tot spirituele groei en hooggevoeligheid. Ik help je graag verder met het geven van duidelijke handvaten en inzichten.

Wat heb ik van je nodig?
Een naam en de verbinding die ik met je maak via de chat is al genoeg om je te kunnen begeleiden. Een foto is helemaal mooi. Daarmee kan ik nog meer de diepte met je in. Tot snel op de chat!

Liefs en licht,
Mandy


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Mandy

Live Chat

Via e-mail kunt u Mandy bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Mandy

Het Pad van de Lichtwerker

Wie en wat zijn lichtwerkers? Lichtwerkers zijn mensen die een speciale zielenopdracht ervaren, een innerlijk gevoelde roeping.

Lees verder >

Klantervaringen

Hele aardige mevrouw waar je je snel bij op je gemak voelt. Zeker de moeite waard!


Sharwina - 1 Februari 2018
Heb hele leuke gesprekken gehad met Mandy en alles wat ze zegt klopt. Ze voelt alles goed aan over mij en een jongen waar ik gek op ben en ga zeker nog vaker chatten met Mandy! Ik voel me altijd fijn bij haar en voel me bij haar op mijn gemak en ben altijd blij en opgelucht als ik haar heb gesproken. Je bent een toppertje !liefs Mandy.
Mandy - 24 Januari 2018

Het gesprek met Mandy was heel bijzonder. Een gesprek waarbij je in je hart voelt dat het zuiver is en klopt. Dankbaar!


Marian - 11 December 2017

Mandy voelt heel sterk aan en kan het ook goed verwoorden. Echt leuk gesprek en bevestiging wat mijn intuïtie ook aanvoelt. De chat gaat ook vlot en heel aangenaam. Het geeft me kracht en positieve energie! Dank u wel Mandy :-)


Sophie - 31 Mei 2017

Mijn chat met Mandy was heel verhelderend en heb er zeker wat aan ga er zeker mee aan de slag. Bedankt heel lief!


Monique - 6 Mei 2017

Mevrouw Mandy heeft heel rake dingen gezegd, ze wist bijvoorbeeld dat het incident nog maar kort geleden gebeurd is en dat de overledene telepathisch contact opnam met mij. Ze heeft mij goed gerustgesteld en troost gebracht, ook al duurde het gesprek maar 2 minuten. Danku Mandy!!!


Erika - 6 Mei 2017

Heel snel en veel informatie en heel duidelijk. Een fijn gesprek


Ellen - 6 Mei 2017
Top