Talen :
Nederlandse Medium Engelse Medium

Medium Lisa, biedt inzicht in je spirituele en emotionele ontwikkeling!

Hallo lief mens,
Mijn naam is Lisa, ik ben paragnost, heldervoelend , helderwetend, helderziend en helderhorend. Ik ben ook een trance-medium , medium en tarotist. Ik ondersteun je tijdens de zoektocht naar jezelf. Ik geef je inzichten in je relatie(s) met jezelf en anderen. Ik loop graag een stukje mee op je levenspad om je weer in balaans te brengen. Hierdoor kun je meer grip krijgen op je eigen toekomst. Daarnaast geeft dit je inzicht in je eigen emoties en mogelijkheden.

Specialisatie
Iedere consulent heeft wel een onderdeel waar zijn of haar hart het meest ligt. Bij mij is dat “spirituele en emotionele ontwikkeling”.

Als trance-medium , medium paragnost en tarotist bied ik je inzichten en handvatten om je levens patroon met liefde en structuur in balans te brengen. Dit doe ik aan de hand van jouw gidsen, waardoor je inzichten krijgt in het heden en in de toekomst .Verder vertel ik je de mogelijkheden die deze consulten jouw te bieden hebben.

Al voor zo lang richt ik mij op het geven van inzichten in spirituele en emotionele ontwikkeling en gevoelens. Door me af te stemmen op jouw energie en met behulp van de Marcelle-Tarot kaarten,elementen en gidsen krijg ik de mogelijkheid om jouw emoties en die van anderen glashelder aan te voelen. Hierdoor kan ik je inzichten geven in de keuzes die je kunt maken.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
Ik help je graag met jouw persoonlijke, spirituele en emotionele ontwikkeling. Om jezelf beter te balanseren en verder te kennen .

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek heb ik je naam en geboorte datum nodig. Wil je een foto sturen? Graag, want dit zal me helpen om nog beter op je energie af te stemmen. Aan de hand van deze informatie help ik je verder.

Lieve groet,
Lisa Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Lisa

Live Chat

Via e-mail kunt u Lisa bereiken.

Offline
Top