Talen :

Medium Karina, bied je inzichten en laat je groeien op jouw pad!

Lieve mensen,
Mijn naam is Karina en ik ben vanaf mijn geboorte helderwetend en helderziend. Ook kreeg ik de gave om healings te doen. Later ben ik ontwikkelingspsychologie gaan studeren en heb ik me verdiept in de Chinese geneeskunde. In mijn dagelijks werk combineer ik de psychologie van Jung met energiewerk zodat ik je op alle lagen kan helpen, spiritueel, mentaal, emotioneel en lichamelijk.

Specialistie
Inzichten
Ik geef je inzichten in jezelf en hoe jij verder kunt groeien en ontwikkelen. Geef aan het begin van de chat je naam, geboortedatum en thema door dan stem ik daar op af. Ook gebruik ik hierbij de kaarten van de Rider-Waite. Energie-behandeling op afstand, voor ontspanning en healing Dit duurt ongeveer 15 minuten, ik breng je chakra’s terug in balans, laat de energie vrij stromen en zet je in je kracht. Deze behandeling werkt ook goed als je blokkades voelt in bepaalde gebieden. Na de behandeling voel je je ontspannen en geaard. Wil je weten waar je energetische blokkades vandaan komen dan kan dit ook, dan duurt het gesprek wel iets langer. 

Counselling 
Een gesprek om je weer terug in je kracht te brengen. Ik kan je helpen om inzicht te krijgen in je patronen. Ik help je wegwijs op je spirituele pad, hoe je om kunt gaan met je hoogsensitiviteit en je paranormale ervaringen. Welk werk het beste bij je past en adviezen op relatie-gebied. Of gewoon een gesprek om je hart te luchten.

Droomanalyse
Als je mij je droom stuurt kan ik uitleg geven wat de droom speciaal voor jou betekent, we doen dit samen in een gesprek. Iedere droom is symbolisch en bevat een speciale boodschap voor jou.

Communicatie met dieren
Heb je een hond of een kat en wil je weten wat ze te zeggen heeft? Stuur een foto. Onze dieren zijn niet voor niets bij ons, ze kiezen je uit omdat ze je willen helpen op je pad. Afgelopen jaar heb ik van mijn eigen hond leren communiceren met dieren en ik doe dit ook graag voor jou. 


Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij terecht voor vragen over je hoogsensitiviteit, paranormale ervaringen, burn-out, stress, relatieproblemen, carrière, en psychologische blokkades en problemen.

Wat heb ik van je nodig?
Geef aan het begin van de chat je naam, geboortedatum en thema door dan stem ik daar op af.
Ik hoop je snel te ontmoeten op de chat!

Karina
Offline

Status van Karina : Kaartleggen is een snelle en leuke manier om meer informatie over je situatie te krijgen. Vandaag heb ik een nieuwe set gevonden: de Levensdoel orakelkaarten, ze geven inzicht in je talent en doelen. Heerlijk positief. Meestal zegt 1 kaart al genoeg. Wil je meer weten over veranderingen in je leven dan gebruik ik de I-tjing kaarten. Hier gebruik je er meestal 2 van, ze geven inzicht op diep niveau. De Rider-Waite zijn DE kaarten om meer te weten te komen over verschillende thema's in je leven en deze gaan best de diepte in. Zo'n legging is veel uitgebreider, 10 kaarten totaal. Ze geven inzicht in je levenspad, wat ik zelf altijd heel mooi vind om te zien hoe dit zich ontvouwt. Wil je een kaartlegging? Vraag ernaar!

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Direct contact met Karina

Live Chat

Via e-mail kunt u Karina bereiken.

Offline

Klantervaringen

Alles klopte wat Karina vertelde over de situatie en ze gaf me heldere en geruststellende inzichten. Ik kan het nu meer loslaten en op mezelf vertrouwen.


Karin - 14 Maart 2017
Top