Talen :

Medium Karina, bied je inzichten en laat je groeien op jouw pad!

Lieve mensen,
Mijn naam is Karina en ik ben vanaf mijn geboorte helderwetend en helderziend. Ook kreeg ik de gave om healings te doen. Later ben ik ontwikkelingspsychologie gaan studeren en heb ik me verdiept in de Chinese geneeskunde en qigong. Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen in mijn eigen praktijk met problemen op het gebied van hoogsensitiviteit, burn-out en relatie-problemen. Ook werk ik al heel lang met de Rider-Waite tarot.

Met deze vragen kun je bij mij terecht:
Je liefdesleven gaat niet zoals jij het wilt. Je wilt graag ander werk. Je huisdier doet zo vreemd, alsof hij/zij je wat wilt vertellen. Je wilt je graag ontspannen voelen, maar je energie stroomt niet fijn. Je hebt een burn-out die maar niet over gaat. Je hebt last van hoogsensitiviteit.

Dit kan ik voor je doen:
De kaarten van de tarot leggen om je inzicht en hulp te geven bij vragen over relaties en werk, zodat je weer sterk voelt. Tips, oefeningen en hulp bij hoogsensitiviteit en burn-out, om er beter mee om te gaan en gelukkiger te worden.
Je huisdier laten vertellen wat er aan de hand is om jou te helpen.
Je chakra’s weer in balans brengen met een afstandshealing, zodat je je weer ontspannen voelt. 

En het liefste help ik je om een gelukkiger en fijner leven te hebben, met veel inzicht in je eigen levenspad.

Wat heb ik van je nodig?
Geef aan het begin van de chat je naam, je leeftijd en thema door dan stem ik daar op af. Wil je een healing? Geef dan door welke gezondheidsproblemen je hebt, hoe je nu voelt en op welke plekken in je lichaam je last hebt.

Lieve groet van Karina
Offline

Status van Karina : Wil jij advies bij hoogsensitiviteit en burn-out? Of misschien heb je zelf ook paranormale ervaringen en wil je leren hoe je deze kunt gebruiken? Ik weet veel tips en oefeningen voor je!! En deel ze met liefde!

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Karina

Live Chat

Via e-mail kunt u Karina bereiken.

Offline

Klantervaringen

Dankuwel U heeft mij weer informatie en energie gegeven en licht en kracht zodat ik verder kan, Vriendelijk bedankt hiervoor, U bent een Topper.


Cheryl - 21 Juli 2017

Karina heeft me heel erg gerustgesteld. Mijn dank is groot.


Colette - 4 Juli 2017

Heel duidelijk in antwoord. Geen poespas, maar helder!


Aicha - 24 Mei 2017

Prettige chat! Goede inzichten en tips, en een helder duidelijk antwoord!


M-J - 17 Mei 2017

Mijn chat met Karina was super. Ze voelde mij goed aan. Ik heb trouwens binnen korte tijd een goed advies van haar gehad. Ik kan hier ook wat mee. Fijne ervaring. Bedankt haar nogmaals


Gracia - 15 Mei 2017

De consulent was heel vriendelijk en duidelijk in wat ze zag voor me, geen vraag hierin was teveel. Prettig bevestigend gesprek gehad.


Marloes - 9 Mei 2017

Een fijn gesprek!


Ellen - 9 Mei 2017

Karina haar tips voor een hoog sensitieve persoon. Echt super leerrijk en praktisch! Dat zegt toch alles! Dank Karina!


Miet - 11 April 2017

Alles klopte wat Karina vertelde over de situatie en ze gaf me heldere en geruststellende inzichten. Ik kan het nu meer loslaten en op mezelf vertrouwen.


Karin - 14 Maart 2017
Top