Talen :
Nederlandse Helderziend

Medium Johanna, helpt je snel en to the point op weg naar eerlijke inzichten!


Hallo,
Leuk dat je er bent. Mijn naam is Johanna. Ik heb van jongs af aan dat ik dingen zie. Ik dacht altijd dat het normaal was dat iedereen dit had. Ik werk met een bijzondere kaartendeck wat niet meer is te verkrijgen. Door mijn kaartendeck en intuïtie en niet te vergeten mijn levenservaring ben ik mij heel bewust geworden van mijn gave en voel ik snel aan waar jou blokkade ligt en hoe je hier het beste uit kan komen. Tijdens onze sessie ben ik snel te te point en geef je open en eerlijk de inzichten op een positieve manier.

Specialisaties
Mijn intuïtie is soms sneller dan mijn chat en dit maakt mijn consulten bijzonder en specifiek en to the point. Door mijn positieve uitstraling zal
je ook tijdens de chat de positieve energie van mij ontvangen. Ik gun iedereen het beste, ook jou!

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Natuurlijk kun je met al je vragen bij me terecht over het hier en nu. Huiselijk geweld waar ik zelf in heb gezeten enkele jaren geleden. Ik ben
ook gespecialiseerd in ondernemerschap, werk en liefde. Geen vraag is mij te gek. Stel je vraag gerust en ik zal het met veel liefde, open en eerlijkheid beantwoorden.

Wat heb ik van je nodig?
Je voornaam en leeftijd, en als je vraag ook over je geliefde of iemand anders gaat dan ook graag de voornaam en leeftijd van de andere persoon. En niet te vergeten je vraag zonder inhoud. Vertel wat voor jou belangrijk is. Tot zo….

Liefdevolle groet,
Johanna


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Johanna

Live Chat

Via e-mail kunt u Johanna bereiken.

Offline

Klantervaringen

Johanna bedankt voor je gesprek je hebt me een super gevoel gegeven over mijn vraag!


Annemarie - 14 Januari 2018
Top