Talen :

Medium Jessy, heeft je hoop en sturing om je pad verder te kunnen bewandelen!


Hallo,
Ik ben Jessy en ik ben een helderziend en helderwetend medium, ik kan contact leggen met overleden geliefden en werk met het tarot en orakel. Al op jonge leeftijd heb ik kennisgemaakt met de wereld van spiritualiteit en door eigen ervaringen en opleidingen heb ook ik steeds verder mijn eigen spirituele pad gevolgd. Wat mij uniek maakt is mijn no-nonsense en twee-benen-op-de-grond mentaliteit, in combinatie met mijn vaardigheden als Medium. Ik geloof dat alles wat er gebeurd een reden heeft en ik hoop je met wat sturing, tips of hulp vanuit de spirituele wereld weer op weg te kunnen helpen. Ik ben een open, helderziend, communicatief en eerlijk mens en help je graag om inzicht te krijgen in jouw eigen leven. Hierbij maak ik gebruik van de tarotkaarten en van mijn helderziend en helderwetendheid.

Specialisatie
Mijn specialisatie ligt bij het contact leggen met overleden geliefden, Heden, verleden en toekomst, werk en relatie.

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Geen vraag is mij vreemd, je kunt dus met al je vragen bij me terecht. Ik zal geen oordeel vellen, en ervoor zorgen dat je antwoord krijgt op je vragen, en weer een duwtje in de goede richting kunt krijgen.

Wat heb ik van je nodig?
Tijdens je chatgesprek gaat het om jouw vragen en wensen. Een foto mag, maar is geen must. Wel is het belangrijk om een of meerdere namen van betrokkenen te geven. Veel liefs, Jessy
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Jessy

Live Chat

Via e-mail kunt u Jessy bereiken.

Offline

Klantervaringen

Lange chat gehad met Jessy. Zij is heel goed en snel in het beantwoorden. Prima consult gehad waar ik mee verder kan. Bedankt Jessy


Anne - 19 Juni 2017

Inzicht in de situatie


Wanda - 19 Juni 2017

Voor mij was ze een 11 waard! Duidelijk en kenmerk zowel je positieve als je negatieve punten aan!! En alles klopt wat ze te vertellen heeft en je krijgt genoeg stof mee om te relativeren!!


V - 19 Juni 2017

Fijn gesprek, wist veel te vertellen zonder informatie te vragen . Dankjewel x


Elena - 19 Juni 2017

Voelde me feilloos aan en vertelde me hoe het zit heel fijn gesprek


Janneke - 13 Juni 2017
Top