Jessica

  Heldervoelend  
  Helderziend  
  Helderwetend  

Medium Jessica, geeft je precies door wat er op dit moment belangrijk voor je is!


Hoi lieve jij!
Voel je welkom! Leuk dat je op mijn profiel komt kijken. Ik ben Jessica en ik ben een heldervoelend, helderziend, helderwetend en helderhorend medium. Tevens werk ik met energieën en ben ik een healer. Vanuit onvoorwaardelijke liefde stem ik me op je af. In samenwerking met o.a. onze gidsen en engelen, zal er precies datgene doorkomen, wat in jouw grootste belang is. Zo helpen we je graag een stapje verder op jouw unieke levenspad.

Specialisatie
Ik ben geboren met een zeer hoge gevoeligheid, wat zich uit in heldervoelen, helderzien, helderweten en helderhoren. Vanuit deze heldere waarnemingen, leg ik contact voor je met overleden geliefden, (huis-)dieren en wezens in de Hogere lichtsferen en dimensies. Ook kan ik hiermee de energie van mensen en objecten lezen. Ik voel vaak blokkades aan en kan je vertellen waarom iets niet lekker stroomt. Waarom je tegen bepaalde dingen aanloopt. Met al mijn liefde en alle hulp van het Universum, geef ik je hierin graag heldere inzichten.

Met mijn kennis, wijsheid en ervaring met de ‘Universiteit van het leven’, denk ik graag met je mee. Van nature ben ik tevens een healer. Dit heb ik aangevuld met Reiki. Ik werk met energieën en kan deze transformeren. Dit gebeurt allemaal intuïtief. Alles wat ik hiermee doe, is vanuit een passie om het bewustzijn op aarde te verhogen. Er zit zoveel kracht in ieder van ons. Het is alleen een kwestie van herinneren en toestaan. Ik help je daarom ook graag bij het verhogen van je eigen bewustzijn in deze tijden van enorme transformaties.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt met al je vragen bij mij terecht. De ingevingen die ik doorkrijg, zijn er altijd op gericht om jou op dit moment in je proces te ondersteunen. Een healing op afstand is ook mogelijk.

Wat heb ik van jou nodig?
Het liefst ontvang ik je foto. Hierdoor stroomt de informatie sneller naar me toe. Het is geen must. Zonder foto kan ik je energie ook lezen. Wel vind ik het dan fijn om in ieder geval je naam en eventueel je geboortedatum te weten. Dankjewel voor je vertrouwen en tot gauw!

In liefde en licht,
Jessica

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : onbekend
Dinsdag : onbekend
Woensdag : onbekend
Donderdag : onbekend
Vrijdag : onbekend
Zaterdag : onbekend
Zondag : onbekend


Gaven* Direct contact met Jessica

Live Chat

Via e-mail kunt u Jessica bereiken.

Offline

Klantervaringen

Wauw wat een lieverd is Jessica! Ze geeft hele directe en zuivere antwoorden en alles klopt wat ze zegt! Heel fijn gesprek gehad. Ik kom zeker bij haar terug.


Maureen - 3 Juni 2018

Wauw, niet te beschrijven, toeval bestaat niet en ik wist dat ik Jessica moest hebben! Voelde exact in, direct tot in de kern. Ontzettend scherpe chat gehad, hier zijn geen woorden voor!


Niels - 10 April 2018

Jessica is echt een super consulent! Voelt heel veel aan en weet precies hoe ze je de juiste richting in kan sturen! Daarnaast is ze ook nog super lief, begripvol en vriendelijk. Echt een steun en toeverlaat.


D - 25 Maart 2018

Leuke chat. Jessica vertelt zelf veel en stelt weinig vragen. Ze geeft aan wat ze voelt en is een hele lieve dame ! 


Ann - 18 Maart 2018

Ik zat erg met mezelf omhoog. Best radeloos eigenlijk. Door Jessica voelde ik me gehoord en werden mijn gevoelens erkend. Ze heeft me een tip gegeven, die ik zelf al onderbewust voelde. Ik ga de tip uitvoeren, het is de tijd ervoor.


Marleen - 3 Maart 2018
Top