Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Medium Janny, helpt je op weg naar positiviteit!

Welkom,
Mijn naam is Janny , ik ben een Spiritueel Coach. Ik ben heldervoelend ,helderwetend en met mijn Zodiac kaarten kan ik op een specifieke vraag antwoord geven! Ik voel in op jouw energie en zo beantwoord ik jouw vragen! Ook kan ik via de pendel een ja of nee vraag beantwoorden. Ik kan je een stukje op weg helpen als jij vastloopt, loop ik een stukje met je mee op jouw levenspad.

Specialisatie
Mijn speciale gave is mijn intuitie en vandaar uit voel ik in op jouw vraag. Met mijn Heldervoelendheid en Helderwetendheid en een Zodiac kaarten legging met een specifieke vraag, geef ik advies. Ik geloof in de wet van de Secret als je dingen positief benadert dat het ook weer positief naar je terug komt, heb vertrouwen en alles komt goed, er is overvloed.

Met welke vragen kun jij bij mij terecht?
Stomme vragen bestaan niet dus je mag bijna alles vragen en ik zal je een eerlijk antwoord geven! Liefde & Relatie, Echtscheiding, Spirituele ontwikkeling, Opvoeding, Kinderen, Burnout, Luisterend oor, Zakelijk , eigen bedrijf beginnen...

Ik ben geen arts dus vragen over gezondheid worden niet beantwoord!

Wat heb ik van je nodig?
Je naam en leeftijd en een specifieke vraag! Dat jij je openstelt om een goed antwoord te ontvangen! Foto uploaden mag ,is niet noodzakelijk! Tot Gauw!

Liefdevolle Groet
Janny GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Janny

Live Chat

Start nu een chat met Janny.

Start Chat

Klantervaringen

Janny heeft mij inlaten zien dat ik n gevoel mis ipv een persoon. Dat is zeer verhelderend voor mij. Dank je wel. Nu kan ik anders kijken naar mijn toekomst


Alexandra - 20 Februari 2018

Heel helder en duidelijk!


Fatima - 15 Februari 2018

Ik heb duidelijkheden gekregen en dat heeft mij enorm geholpen!


Hilde - 6 Februari 2018

Goed en duidelijk uitgelegd!


Cherie - 2 Februari 2018

Janny is altijd goed, beter dan dat zelfs. Goede gesprekken, inzichten en readings. Heb je Janny nog nooit gesproken? Een aanrader.


Don - 24 Januari 2018

Het geeft rust. Het bevestigt wat je zelf al aanvoelt.


Michela - 23 Januari 2018
Top