Jamie

  Medium  
  Helderwetend  
  Heldervoelend  

Medium Jamie geeft je handvatten en een zetje in de goede richting!

Welkom op mijn profiel! Mijn naam is Jamie en ik ben medium met helderwetend, heldervoelend en helderhorende gaven en spiritueel / energetisch healer. Ook kan ik contact leggen met overleden dierbaren. Door mijn gaven te gebruiken in combinatie met het leggen van de Lenormand kaarten zal ik je een zo duidelijk mogelijk antwoord geven op je vragen.

Specialisatie
‚ÄčIn het leven lopen we allemaal wel eens tegen 'obstakels' aan, de ene ervaren we als wat kleiner dan de ander. Toch hebben we alle 'hobbels en stoten' net zo nodig als de momenten die we als fijn, liefdevol en gelukkig ervaren. Elk moment brengt ons namelijk bewust of onbewust nieuwe lessen en inzichten. Maar soms ook dezelfde lessen doordat we hetzelfde rondje nogmaals zijn gaan bewandelen. Er is geen goed of fout want we lopen immers niet voor niets onze eigen wegen. Alleen jij zelf weet als geen ander hoe het is om elke stap in jouw schoenen te zetten. Of het nou onwijs goed voelt te gaan of dat we momenten als wat zwaarder in dit leven ervaren... Soms hebben we allemaal enigszins hetzelfde nodig; de ene keer bevestiging, de andere keer een zetje in de goede richting doormiddel van handvatten. Waarna we vanuit de eigen kracht die in een ieder van ons zit een (extra) stap vooruit kunnen zetten. Ik help je graag in jouw proces waar nodig en mogelijk. 

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 
Je kunt bij mij zowel terecht voor algemene vragen als voor vragen gericht op werk, liefde, zelfontwikkeling etc. Ook ben ik gespecialiseerd in zielenconnecties / tweelingzielen.

Wat heb ik van je nodig?
Ik pak de energie op aan de hand van een naam, leeftijd en/of foto.

Liefs,
Jamie

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : onbekend
Dinsdag : onbekend
Woensdag : onbekend
Donderdag : onbekend
Vrijdag : onbekend
Zaterdag : onbekend
Zondag : onbekend


Gaven* Direct contact met Jamie

Live Chat

Via e-mail kunt u Jamie bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ze is heel vriendelijk en behulpzaam. Legt de vinger snel op de gevoelige plek en geeft goede adviezen op verder je pad te vervolgen als je even vast zit. Topper!! :)


Chantalle - 28 Oktober 2018

Wat is ze GEWELDIG! Ze legt kaartjes en weet je exact te vertellen hoe of wat! Kippenvel, wat ben jij goed en onwijs fijn om mee te praten, echt een TOPPER voor de lijn!!


Marina - 25 Oktober 2018

Zij kan achterelkaar door heel veel vertellen. Toppertje!


Ingrid - 23 Oktober 2018

Wat een bijzonder en speciaal gesprek heb ik gehad met Jamie. Ze was zo duidelijk in wat ze door kreeg en mij vertelde, ik ben echt een beetje overdonderd, maar op de goeie manier, echt een heel bijzonder gesprek wat mij heel veel gegeven heeft.


Nicoline - 21 Oktober 2018

Heel lief, eerlijk en geruststellend! Fijn gesprek gehad, het heeft me enorm geholpen en weer rust gebracht wat ik zeker nodig had. Ze is een TOPPER !


Sammy - 17 Oktober 2018

Heel krachtig gesprek. Voelde goed aan wat er precies speelde. Heeft me goede tips gegeven. Bijzonder snel in het antwoorden.


Nadine - 16 Oktober 2018

Fijn gesprek zonder poespas!


Karin - 14 Oktober 2018

Wat een schat, ze heeft mij echt letterlijk weer innerlijk tot rust gebracht , eerlijk en direct.


Kelly - 30 September 2018

Perfection at finest. Heb zo inmiddels bijna alle mediums uitgeprobeerd, maar Jamie is echt goed. Slaat de spijker op z'n kop en weet een gecompliceerde situatie, glashelder uit te leggen!


A. - 27 September 2018

Net een heel leuk en mooi gesprek met Jamie gehad. Ze kon mij dingen vertellen wat ze niet wist! Ze was erg lief en duidelijk, prachtige antwoorden gekregen. Kan haar aan iedereen aanbevelen.


Miranda - 22 September 2018

Erg fijn en verhelderend gesprek gehad met Jamie. Ze voelde mijn situatie haarfijn aan. Geeft veel info zonder veel te vragen.En vertelde veel dingen die ze niet kon weten. Verder gaf ze me fijn positief advies mee. Dankjewel Jamie.


Laura - 15 September 2018
Top