Jamie

Geeft je handvatten en een zetje in de goede richting

Mijn specialismen:


 • Algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Contact met overledenen
Offline

681 gesprekken

Wat je van mij mag verwachten

Je kunt bij mij eigenlijk terecht voor elke vraag, geen vraag is mij te gek. Ik zal voor je invoelen op jouw situatie. Ik kijk naar wat er in de energie voor je ligt bij het vraagstuk waar jij mee rond loopt en zal je eerlijke antwoorden geven. Je komt immers in een gesprek om eerlijk geholpen te worden en om vooruit te mogen komen waar nodig. En niet om alleen 'mooie praatjes' naar jouw wensen te ontvangen. Voel je vrij om open te staan voor de antwoorden die het universum jou te bieden hebben!

Gaven en methodes:

 • Contact met overledenen
 • Coaching
 • Fotoreading
 • Paragnost
 • Liefdes coach

Communicatie:

 • Ik typ snel
 • Weloverwogen antwoorden
 • Ik voel jouw energie

Iets over mijzelf

Voel je welkom, want jij mag er helemaal zijn zoals je bent! Tijdens een chat mag ik invoelen op wie jij bent, dus zal ik dit stukje gebruiken om jou eerst een stukje over mijzelf te vertellen. Naast mijn part-time baan als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg en het mama zijn van een 1,5 jarige zoon, ben ik als medium werkzaam in zowel mijn eigen praktijk -als bij Mediumchat. Ik ben dankbaar dat ik mijn lichtje over een ieder mag schijnen, dus alvast bedankt voor het vertrouwen!

Zo werk ik

Aan de hand van mijn gaven krijg ik eigenlijk alle benodigde informatie al door, toch leg ik altijd ter extra bevestiging de Lenormand kaarten. Deze kaarten 'lees' ik intuïtief, dit heb ik mijzelf aangeleerd. De kaarten bevestigen tot nu toe altijd hetgeen wat ik er zelf al bij voelde waardoor ik de dubbele zekerheid heb dat ik jou de juiste informatie geef! Ook is het mogelijk om een foto te laten lezen. Heb je een vraag over iemand specifiek? Dan heb ik alleen de voornaam nodig!

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : -
Dinsdag : -
Woensdag : -
Donderdag : -
Vrijdag : Variabel. SMS alert en ik kom zsm
Zaterdag : Vanaf zaterdag 31 augustus t/m
Zondag : zondag 15 september zal ik afwezig zijn!

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Jamie

Live ChatOffline

34 beoordelingen

Wel goed


Yacinta - 22 Augustus 2019

Wat een lieve vrouw is Jamie! Nogmaals bedankt voor al jouw antwoorden!!


Annemieke - 18 Augustus 2019

Het 1e consult dat ik met Jamie had vergeet ik nooit meer. Ze wist precies te vertellen hoe de situatie was, wat er in het verleden gebeurd was en vooral hoe ik me hierbij voelde en wat hiervan de oorzaak was. Het was echt ongelooflijk hoe ze dit aanvoelde, het heeft me enorm geraakt. Ze heeft me een advies gegeven op basis van wat ze zag voor de toekomst en wat ben ik blij met dat advies. Het heeft me houvast gegeven en is helemaal uitgekomen, zoals ze heeft voorspeld. Ook bij het 2e consult (hier zat 2 maanden tussen) voelde ze de situatie weer precies aan en heeft ze me een voorspelling gedaan waarvan ik van harte hoop dat deze ook uitkomt (hier vertrouw ik blindelings op). Dank je wel Jamie voor je super consults. Kitty


K. - 10 Juli 2019

Duidelijk, specifiek, erg zuiver! Er is al een voorspelling uitgekomen ☀️🍀! Topper!


Jantina - 8 Juli 2019

Jamie is echt heel oprecht, zuiver en goed!


Marina - 29 Mei 2019

Heel fijn gesprek gehad met Jamie. Ze is heel lief en luistert echt naar je. Ze is oprecht en zuiver in haar antwoorden en heeft me echt geholpen inzichten te krijgen. Ben haar enorm dankbaar! Dankjewel lieve Jamie


M. - 29 Mei 2019

Ze is echt geweldig, weet alles heel duidelijk en heel snel te vertellen. Heel blij met het gesprek en de antwoorden.


Gorica - 18 Mei 2019

Vanavond een heel fijn chatgesprek gehad over mijn overleden vader. Blij met de dingen doe ze over hem vertelde. Ik vroeg haar ook om tekens van mijn vader en wat ze vertelde had ik onbewust ook al gezien! Heel erg bedankt Jamie!


Erna - 18 Mei 2019

Heel snel en heel treffende, relevante, liefdevolle en rake antwoorden!


Lyanne - 13 Mei 2019

Het was een zeer aangenaam bijzonder en fijne gesprek! Jamie was heel duidelijk, oprecht en empathisch. Het voelde heel vertrouwd aan. Ze gaf mij heel veel en duidelijke informatie waar ik iets aan had en wat mij rust gaf. Ze wist ook heel veel dingen die ik niet had verteld en ging daar verder op in. Ze Heeft mijn handvaten gegeven om verder tegaan. En gaf mij positieve energie en feedback. Wauw wat een geweldige vrouw die zo meelevend is!!Bedankt voor de waardevolle informatie! Ik zal jou advies zeker op me nemen. Ik zal iedereen Jamie aanbevelen. Ik kan je verzekeren dat je 100% wat aan zal hebben.


Merie - 28 April 2019

De mailconsulten met Jamie zijn in 1 woord WOW! 1 vraagje is genoeg en ze ziet het hele plaatje, steeds juist en raak! Ze geeft uitgebreid uitleg over de kaarten en wat ze erbij voelt en ziet, zuiver en helder. Het is steeds kloppend, zonder twijfel. Mijn vertrouwen in haar is bijzonder groot. Voor mij steekt ze hier ver boven de rest uit! Ze heeft ook een aangename manier van benadering, lief en oprecht. Dankjewel lieve Jamie voor de mooie inzichten die ik van jou mag ontvangen, ik raad haar echt aan Iedereen aan! Xx karolien


K. - 26 April 2019

Zeer fijn gevoel, je hoeft maar 1 vraag te stellen en je krijgt een zeer goed en volledig antwoord, zo eerlijk!


Ingrid.huybrechts3 - 7 April 2019

De chat met Jamie in 1 woord ONGELOOFLIJK. Ze heeft geen informatie nodig, ik heb mijn vraag gesteld, ze legt de kaarten en geeft veel uitleg hierbij. Alles voelt zo juist bij haar, zo raak! Ze is ook heel liefdevol en oprecht, hele fijne vrouw om mee te praten. Zonder twijfel was dit voor mij de beste chat die ik hier tot nu toe heb gehad. Dankjewel lieve Jamie, ik kom zeker terug bij jou! karolien


K. - 26 Maart 2019

Jamie ziet de dingen glashelder en kan ze ook benoemen . Hele mooie reading met ongelooflijk veel informatie. Daarnaast typt ze ook razendsnel. Echt een topper!


M. - 12 Maart 2019

Leuk gesprek. Snel tot de kern. Alles wat ze zei klopte. Warme persoonlijkheid! Echt een heel fijn gesprek!


Sandra - 8 Februari 2019

 Jamie is echt een lieverd! Heel direct en ze slaat de spijker op zijn kop. Erg fijn gesprek gehad. Echt een toppertje! Liefs Xx


M. - 2 Februari 2019

Confronterend maar eerlijk. Ik ben er heel blij mee. Alles nog eens overdenken.


Yvonne - 13 Januari 2019

FANTASTISCH! Bijzonder en verhelderend! Uitgebreide, duidelijke uitleg. Ongelooflijk goed! Heel blij met dit consult!


Judit - 13 Januari 2019

Lieve Jamie, jij kan zo goed voelen en zien wat er aan de hand is! Je vertaalt dit vervolgens snel in een uitgebreide uitleg met advies wat zoveel inzicht en rust kan geven in de situatie. Zo fijn om bij jou terecht te kunnen, dank je wel!!


S. - 27 December 2018

Mooi consult gekregen m.b.v. de tarotkaarten en ze legt duidelijk en uitgebreid uit wat de kaarten betekenen.


Jenique - 23 December 2018

Jamie heeft me goed geholpen. Ben erg blij dat ik haar gekozen had voor een consult!


Samantha - 9 December 2018

Jamie is echt geweldig! Ze weet het zo goed, ik geniet echt van het consult met haar, echt aanrader!


Marina - 20 November 2018

Wat een topper! Typt snel wat heel fijn is met de credits haha. En typt ook duidelijk, niet cryptisch ofzo. Nu hopen dat het allemaal uitkomt :)


Miranda - 20 November 2018

Ze is heel vriendelijk en behulpzaam. Legt de vinger snel op de gevoelige plek en geeft goede adviezen op verder je pad te vervolgen als je even vast zit. Topper!! :)


Chantalle - 28 Oktober 2018

Wat is ze GEWELDIG! Ze legt kaartjes en weet je exact te vertellen hoe of wat! Kippenvel, wat ben jij goed en onwijs fijn om mee te praten, echt een TOPPER voor de lijn!!


Marina - 25 Oktober 2018

Zij kan achterelkaar door heel veel vertellen. Toppertje!


Ingrid - 23 Oktober 2018

Wat een bijzonder en speciaal gesprek heb ik gehad met Jamie. Ze was zo duidelijk in wat ze door kreeg en mij vertelde, ik ben echt een beetje overdonderd, maar op de goeie manier, echt een heel bijzonder gesprek wat mij heel veel gegeven heeft.


Nicoline - 21 Oktober 2018

Heel lief, eerlijk en geruststellend! Fijn gesprek gehad, het heeft me enorm geholpen en weer rust gebracht wat ik zeker nodig had. Ze is een TOPPER !


Sammy - 17 Oktober 2018

Heel krachtig gesprek. Voelde goed aan wat er precies speelde. Heeft me goede tips gegeven. Bijzonder snel in het antwoorden.


Nadine - 16 Oktober 2018

Fijn gesprek zonder poespas!


Karin - 14 Oktober 2018

Wat een schat, ze heeft mij echt letterlijk weer innerlijk tot rust gebracht , eerlijk en direct.


Kelly - 30 September 2018

Perfection at finest. Heb zo inmiddels bijna alle mediums uitgeprobeerd, maar Jamie is echt goed. Slaat de spijker op z'n kop en weet een gecompliceerde situatie, glashelder uit te leggen!


A. - 27 September 2018

Net een heel leuk en mooi gesprek met Jamie gehad. Ze kon mij dingen vertellen wat ze niet wist! Ze was erg lief en duidelijk, prachtige antwoorden gekregen. Kan haar aan iedereen aanbevelen.


Miranda - 22 September 2018

Erg fijn en verhelderend gesprek gehad met Jamie. Ze voelde mijn situatie haarfijn aan. Geeft veel info zonder veel te vragen.En vertelde veel dingen die ze niet kon weten. Verder gaf ze me fijn positief advies mee. Dankjewel Jamie.


Laura - 15 September 2018
Direct contact met Jamie

Live ChatOffline


Top