Medium Jamie
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Jamie geeft je handvatten en een zetje in de goede richting!

Welkom op mijn profiel! Mijn naam is Jamie en ik ben medium met helderwetend, heldervoelend en helderhorende gaven en spiritueel / energetisch healer. Ook kan ik contact leggen met overleden dierbaren. Door mijn gaven te gebruiken in combinatie met het leggen van de Lenormand kaarten zal ik je een zo duidelijk mogelijk antwoord geven op je vragen.

Specialisatie
‚ÄčIn het leven lopen we allemaal wel eens tegen 'obstakels' aan, de ene ervaren we als wat kleiner dan de ander. Toch hebben we alle 'hobbels en stoten' net zo nodig als de momenten die we als fijn, liefdevol en gelukkig ervaren. Elk moment brengt ons namelijk bewust of onbewust nieuwe lessen en inzichten. Maar soms ook dezelfde lessen doordat we hetzelfde rondje nogmaals zijn gaan bewandelen. Er is geen goed of fout want we lopen immers niet voor niets onze eigen wegen. Alleen jij zelf weet als geen ander hoe het is om elke stap in jouw schoenen te zetten. Of het nou onwijs goed voelt te gaan of dat we momenten als wat zwaarder in dit leven ervaren... Soms hebben we allemaal enigszins hetzelfde nodig; de ene keer bevestiging, de andere keer een zetje in de goede richting doormiddel van handvatten. Waarna we vanuit de eigen kracht die in een ieder van ons zit een (extra) stap vooruit kunnen zetten. Ik help je graag in jouw proces waar nodig en mogelijk. 

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 
Je kunt bij mij zowel terecht voor algemene vragen als voor vragen gericht op werk, liefde, zelfontwikkeling etc. Ook ben ik gespecialiseerd in zielenconnecties / tweelingzielen.

Wat heb ik van je nodig?
Ik pak de energie op aan de hand van een naam, leeftijd en/of foto.

Liefs,
Jamie


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Jamie

Live Chat

Via e-mail kunt u Jamie bereiken.

Offline

Klantervaringen

Erg fijn en verhelderend gesprek gehad met Jamie. Ze voelde mijn situatie haarfijn aan. Geeft veel info zonder veel te vragen.En vertelde veel dingen die ze niet kon weten. Verder gaf ze me fijn positief advies mee. Dankjewel Jamie.


Laura - 15 September 2018
Top