Iris

  Medium  
  Heldervoelend  
  Helderhorend  

Medium Iris geeft je inzicht in je levensvragen en in een stukje toekomst!


Hallo,
Ik ben Iris. Ik help je graag bij het vergroten van je innerlijke kracht om je eigen pad (weer) te vinden en zo snel en effectief mogelijk zelfstandig te vervolgen. Ik geloof in de kracht en het licht wat ieder in zich heeft. Ik ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend Medium. Naast mijn mediumschap ben ik van beroep Life Coach, Hatha Yogadocent en Massagetherapeut, waarin ik ook met systeem (familie) opstellingen en energie werk (Reiki, Sirius en Engelen energie). Door mijn levenservaringen en werkervaringen heb ik een prima rugzak met tools; ik geef je graag inzicht in je (levens) vragen. Ik ben ook een nuchter persoon, spiritualiteit met de voeten op de grond dus.

Specialisatie
Ik stem mij af op jouw energie met behulp van je naam en geboortedatum en eventueel een foto. Aan de hand van de informatie aangereikt door mijn gidsen en met behulp van diverse kaarten (o.a. Gaia, Aradia en inzichtkaarten) geef ik je inzicht in je levensvragen, je transformatie proces en een stukje toekomst. Soms kan ik met hulp van een overledene antwoord geven op je (levens)vragen. Het is jouw leven, jij zal uiteindelijk met de aangereikte informatie zelf keuze's mogen maken.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
Ik bied je inzichten op het gebied van je spirituele groei, je hier op aarde uit te werken zaken en bij het verwerken van pijn, verdriet en andere dilemma's. Ik kan je tips geven bij het starten of bij de uitvoering van je bedrijf of baan, bij het vinden van meer innerlijke rust en mindfulness en ook bij het zuiveren en reinigen van je lichaam en je woon/werk omgeving.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek ontvang ik graag je voornaam en je geboortedatum om me op je energie af te kunnen stemmen. Als je een specifieke vraag hebt, stel deze dan zo positief en concreet mogelijk. Wees duidelijk en vooral open en eerlijk bij verhelderende vragen.

Lieve groet,
Iris

Offline

Status van Iris : Door mijn andere werkzaamheden als massagetherapeut, yogadocent en coach kan ik niet altijd op vaste tijden online zijn; ik probeer er echter zoveel mogelijk voor je te zijn en mocht ik zicht hebben op vaste tijden, dan vul ik ze bij beschikbaarheid in. Tot gauw, Warme groet, Iris

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : variabel
Dinsdag : nvt
Woensdag : variabel
Donderdag : variabel
Vrijdag : variabel
Zaterdag : variabel
Zondag : variabel


Gaven* Direct contact met Iris

Live Chat

Via e-mail kunt u Iris bereiken.

Offline
Top