Heinz

Helpt je op weg met al je levensvragen

Mijn specialismen:


 • Break-up / relatieproblemen
 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
Offline

2886 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Hallo, Ik ben Heinz, mij kun je alle levensvragen stellen! Ik heb een Open-minded instelling waardoor je vragen mag stellen aan mij zoals over de Liefde, je relatie, het huwelijk, problemen met communicatie met je Partner/vriend, Carrière en loopbaanadvies etc. Aan de hand van Tarotkaarten of/ Astrologie (geboortedatum/tijd/plaats eventueel)voel ik jou energie wat onze chat persoonlijker maakt. Ik voel aan waar je zit in jou proces en zal verder inzichten geven voor de Toekomst!

Gaven en methodes:

 • Tarotkaarten
 • Coaching
 • Astrologie
 • Paragnost
 • Relatie coach

Communicatie:

 • Veel inzichten
 • Ik voel jouw energie
 • Ik geef adviezen

Over mij

Bedankt dat je op mijn profiel bent! Ik heb meerdere Gaves waarmee ik zorg dat ik snel tot de kern en het proces zie waarin je zit. Vanuit hier ga ik je helpen weer met kracht de toekomst tegenmoet te treden. Ik ben jarenlang Sportcoach geweest in zowel Tennis/Voetbal en heb ook meerdere bedrijven gehad in mijn loopbaan. Ik heb mensen begeleid binnen de sport naar het behalen van hun einddoelen. Prestaties en overwinning & doelen zorgen ervoor dat je weer terug in jou eigen kracht komt!.

Mijn werkwijze

Ik heb me gespecialiseerd in Astrologie & Tarotkaartleggingen bij het geven van een geboortedatum/en of foto komt de energiewisseling in de chat ten goede! Wil je een uitgebreider astrologisch consult dan heb ik jou geboortedatum/tijd & plaats let op deze kost meer tijd in de chat! omdat ik jou blauwdruk moet bestuderen houd hier rekening mee!(voor geintersseerden) Tarotkaarten zijn voor mij snel inzicht in jou proces en via de chat doen we een Verleden/Heden/Toekomst legging.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 11 uur t/m 23.00uur
Dinsdag : 11.00 t/m 23.00uur
Woensdag : 11.00 t/m 23.00uur
Donderdag : 11.00 t/m 23.00uur
Vrijdag : 11.00 t/m 00.00uur
Zaterdag : 11.00 t/m 00.00uur
Zondag : 12.00 t/m 22.00uur

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Heinz

44 beoordelingen

Ik chat graag met Heinz. Ik voel er ergens een klik mee. Hij vindt voor mij een mooie gulden middenweg in wat hij toekomstgericht inziet en aanvoelt en anderzijds de link met heel reele concrete adviezen zodat mijn sceptisisme tav toekomstvoorspellingen in een voor mij aannemelijke context worden geplaatst. Ik zal heinz nog nodig hebben de komende tijd. Zijn inzichten en woorden baten en helpen mij!


Dan - 14 September 2020

Lieve Heinz , Ik spreek je regelmatig als ik me weer eens onrustig voel over mijn situatie. Je blijft eigenlijk altijd bij je eerste gevoel en ik heb tot nu toe vaak gehad dat de dingen die je vertelde ook gebeurd (vaak merk ik dat pas achteraf) je behoort zeker tot mijn top 3 ! Erg fijn je altijd te spreken en ook heel erg bedankt voor je geduld met mij xx


Susan - 10 September 2020

Fijne gesprek dat mij iets meer rust heeft gegeven. Heinz is een heel fijn persoon die op een duidelijke manier uitlegt.


Ivanka - 20 Augustus 2020

Geeft duidelijke antwoorden


Gerda - 17 Augustus 2020

Nog nooit zo zuiver antwoord gekregen op mijn vragen.. is een toppertje


Pascale - 12 Augustus 2020

Fijne consulent. Heel erg aardig, to the point. Houd je niet te lang in gesprek. Heel helpend


Patricia - 3 Augustus 2020

Hele lieve man. Zoals iedereen weet gaan de minuten snel voorbij maar meneer Heinz is heel vlot en beantwoordt gelijk je vragen!


Channety - 27 Juli 2020

Heinz is een rustige en vriendelijke man en leeft en denkt met je mee. Ik hoop dat hij gelijk krijgt met wat me verteld is over een persoon. Bedankt Heinz,je bent een kanjer!! Lieve groet,Hannie


Hannie - 14 Juli 2020

Ik heb duidelijke antwoorden gekregen op mijn vragen.


Sandra - 14 Juli 2020

Prettig consult met juiste antwoorden na het kaart leggen. Bevestiging gekregen.


Claudia - 11 Juli 2020

Aangename man om mee te chatten. Viel direct met de deur in huis. Hopelijk komt zijn voorspelling uit en ontmoet ik de juiste man in augustus. Ik kom zeker nog eens bij hem terug.


Anke - 7 Juli 2020
Heinz is erg prettig in gesprek en bied een goed luisterend oor. Ook pikt hij snel de situatie op en speelt daar direct op in. Dank je wel Heinz
Raquel - 4 Juli 2020

Deze man is echt goed.. Op basis van alleen een foto gooit hij alle info in rap tempo op tafel, maar met dingen die hij eigenlijk niet kan weten.


Mirella - 30 Juni 2020

Heinz weet me altijd weer te motiveren om niet bang te zijn. En heeft me telkens goede raad gegeven. Zijn voorspellingen komen telkens ook uit en ziet ook waar er problemen om zijn. Heel fijn om met jou te praten Heinz! Een aanrader!


Nicole - 25 Juni 2020

Heinz gaf een hele goede toelichting. Hij voelde het allemaal heel goed aan.


Melissa - 24 Juni 2020

Ik vind Heinz een zeer betrokken, aardige persoon en heeft mij tot nu toe enorm veel geholpen tijdens onze gesprekken! Hij heeft inzicht in je verhaal en bekijkt het van de ooghoek van alle betrokkenen. Zo krijg ik een nog duidelijkere inzicht in mijn situatie en wat voor acties ik de beste kan ondernemen. Ik ben Heinz hier echt dankbaar voor.


Vanda - 14 Juni 2020

Wauw, dat is het enige woord dat ik heb voor het consult met de man waarvan ik zolang twijfelde of hij me wel zou begrijpen en niet zou veroordelen over mijn pad. Deze man is de enige persoon die ik nog wil spreken, begripvol, een stroom van inzichten, heel mooie energie. Ik weet niet hoe ik je mag bedanken, lieve Heinz, maar met jou naast me zo af en toe weet ik dat ik enkel richting succes ga in mijn leven. Heel dikke dankjewel hiervoor!!!!!!


Nancy - 13 Juni 2020

prettige man, helder in zijn antwoorden en voor mij geruststelling


M - 4 Juni 2020

Het heeft mijn onzekerheid weggenomen.


Bianca - 26 April 2020

Erg duidelijk en lieve man!


Y - 5 April 2020

Dit was het beste gesprek dat ik al gehad heb


Nancy - 28 Maart 2020

Heinz heeft al meerdere malen met mij gepraat en heeft mij ook goed geholpen. Ik ben blij met Heinz😁


Jacqueline - 9 Maart 2020

Het heeft me zeker inzicht gekregen.🙏 hoop dat ik de rust bij me zelf vind.


Sandy - 7 Februari 2020

Ik luister graag naar Heinz, hij is erg rustig en oordeelt niet over je. Heinz typt snel en is duidelijk in wat hij ziet.


F. - 30 Januari 2020

Heel fijn gesprek met Heinz. To the point en relativerend. Weet nu wat ik het beste kan doen.


Nicolette - 22 Januari 2020

Super lieve man weet echt wel heel veel .. en is ook positief hij bevestigde echt mijn gevoelens rust heb ik nu !! Topper ben je heinz ga zo door . Komt meteen to the point ! Liefs samantha 


S. - 21 Januari 2020

Ik heb een zeer goed gevoel bij Heinz hij heeft mij heel goed geholpen bij mijn vragen!


Jacqueline - 15 Januari 2020

Ik heb een astrologisch consult gehad bij Heinz. De chat heeft me een boost gegeven en meer zelfvertrouwen! Zo fijn! Bedankt ! Liefs laura


Laura - 6 Januari 2020

Positief ervaren. Bevestigend.x


Alien - 23 December 2019

Veel om over na te denken en te overwegen. Hopelijk komt het uit en kan ik je wat leuks vertellen. Lieve groet


Wiena - 21 December 2019

Topper!


Jolanda - 20 December 2019

Prettig gesprek gehad met Heinz! Hij wist veel te vertellen over mijn situatie, en een mooie boodschap! Hoop zo dat deze uit mag komen.. wacht t af! Bedankt!!


Nathalie - 16 December 2019

Heel prettig om mee te chatten . Aardige man en verhelderend en duidelijk , ook overeenkomend met wat ik zelf voel . Kom zeker eens terug ! Bedankt Heinz !


Jamie - 13 December 2019

Ontzettend leuk gesprek gehad met Heinz! Hij is razendsnel en heeft mijn gevoel en hoop bevestigd zonder al te veel info van mijn kant! 🙏🏼


Yasmine - 12 December 2019

Was een fijn gesprek en toch weer de bevestigingen ook. Groet Dorine


Dorine - 11 December 2019

Na diverse reading gehad te hebben van verschillende mediums sloot het verhaal van Heinz direct aan op de andere verhalen. Precies zoals het is. Fijn advies. Goed gevoel bij Heinz.


Marion - 9 December 2019

Het gaf me rust en bevestigde mijn eigen gedachte/gevoelens


Sebastiaan - 8 December 2019

Heinz is een hele fijne man die me echt gerust heeft weten te stellen. Dank je wel daarvoor! Liefs.


Brenda - 8 December 2019

Wauw! Voelt alles perfect aan! Was een heel fijn gesprek, echt super. Zeker een aanrader!!


Jeanette - 7 December 2019

Het was super. Heinz gaf direct aan wat er speelt bij mij met daarbij een mooie voorspelling. Ik ben erg verbaasd dat hij alles zo scherp zag. Ben erg blij en gerustgesteld. Een van de beste hier. Kom zeker bij Heinz terug. Nogmaals dank HEINZ!


Caroline - 4 December 2019

Het was echt een hele goeie. Alles wat hij zei klopte en ze is snel van typen. Echt een aanrader!


Els - 4 December 2019

Heinz is een echte aanrader! Hij voelt alles goed aan en typt vlot. Dank u wel voor de bevestiging wat ik zelf aanvoel. Zeker voor herhaling vatbaar!


S. - 3 December 2019

Heel goed consult. Wist waar hij over sprak.. heel erg bedankt


Monique - 2 December 2019

Wauw ik vind hem fijn weet veel echt een topper voor hier!


Marina - 2 December 2019
Direct contact met HeinzTop