Talen :

Medium Greetje helpt jou een positieve kijk te geven op het leven!

Hey lieve mensen,

Mijn naam is Greetje en al sinds mijn kindertijd heb ik een grote voeling met het spirituele. Sinds een aantal jaren ben ik mij hier verder in gaan verdiepen en ben ik snel tot de conclusie gekomen dat ik over een aantal mooie gaven beschik, waar dat ik mensen mee kan helpen. Wetende dat ik hiermee het verschil voor velen kan zijn, geeft mij de kracht en voldoening om dit ook te blijven doen.

Specialitiet
Ik ben een heldervoelend en helderziend medium. Ik krijg dus heel veel door via beelden en gevoel, dit kan zowel verleden, heden als toekomst zijn. Ook contact met overledenen en fotoreading kan ik voor je doen. Hierbij maak ik ook gebruik van engelenkaarten en de Lenormand.

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Vragen over relatie, werk, financien, overleden dierbaren kan ik voor je beantwoorden. Ver in de toekomst kijk ik niet, voor mijn gevoel is alles veranderlijk dus staat niets vast. Ik bekijk je vooral vanbinnen, welke obstakels je voelt, hoe je blokkades kunt opheffen en héél belangrijk; jou een positief gevoel te geven over het leven en jou kijk op de wereld.

Wat heb ik van je nodig?
Om te beginnen je naam en je geboortedatum. Voor een fotoreading heb ik graag een duidelijke foto van de persoon/dier (overleden of niet) , zonder zonnebril en hij/zij moet alleen staan op de foto. veel liefs en hopelijk tot chats!!

Liefs,
Greetje
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Greetje

Live Chat

Via e-mail kunt u Greetje bereiken.

Offline

Klantervaringen

Duidelijk en verhelderend!


Anneke - 3 April 2017

Ik heb een goed gesprek gehad, ik vond het zo mooi dat iedereen die ik wilde spreken dat dat ook naar voren kwam, mooi hoor. Dank je wel!


Hennie - 14 Maart 2017
Top