Talen :
Nederlandse Medium

Medium Francien, opent nieuwe deuren in je hart en breng licht en ware liefde in je leven!

Welkom bijzonder mens en dier,
Ik ben een Allround en fysiek medium, ware liefde- en hoogbewustzijnexpert, healer, begeleider met je wedergeboorte van je ziel op aarde en levenscoach voor mens en dier. Samen met mijn team van gidsen, Aartsengelen, engelen en lichtmeesters begeleid ik jou graag op jouw levenspad zodat jij weer verder kunt, nieuwe inzichten en mogelijkheden ontdekt, betere keuzes maakt die dicht bij jezelf liggen en vanuit zachtheid en eigenliefde sterker in je eigen kracht staat.

Specialisatie
Je hart weer openen voor zelfliefde en leren leven vanuit eenheidsbewustzijnenergie op jouw unieke manier. Je goed voelen begint bij dat je je gevoelens en emoties begrijpt, heelt en de diepere betekenis ontdekt waarom je hier op aarde bent zodat jij jouw kwaliteiten de wereld in brengt met plezier, licht en liefde vanuit je hart en twinkelende ogen. Ik werk intuitief en voel aan jouw verbinding wat je in het Nu nodig hebt om een stap verder te komen bekeken vanuit jouw hele Zijn. Daarbij help ik jouw verbinding en je energie weer te laten stromen vanuit je hart i.v.m. de aarde en de kosmos. Aan de hand van je energie, vraag en/ of foto voel ik waar de verstoring zit vanuit je DNA en lees je energie. Dit combineer ik met een nieuwe manier van kijken in het nu, de juiste snaar raken, vragen te stellen over je situatie, je gevoel en de wisselwerking tussen jou en de ander zodat de antwoorden uit jezelf omhoog komen en je zo groeit in je lichtkracht en goed mee kunt met de veranderingen in deze nieuwe tijd. Vanuit verwarring, chaos, complexiteit terug te keren naar jezelf, je ware natuur en eenvoud vanuit je hart.

Verder laat ik je graag ervaren hoe dieren een gids op je pad zijn om je hart weer voor jezelf te openen. Zij hebben ook een zielentaak. Dit kan naast de chat ook via een emailconsult waarin ik naast antwoorden op je vragen advies, tips en handvaten meegeef!

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Met alle vragen die te maken hebben met je persoonlijke groei, je hart weer openen voor liefde voor jezelf en anderen, je hooggevoeligheid en je dier. Verder vertaal ik graag de symboliek van jouw signalen op je pad zodat je weer blij, vrij, positief, krachtig, gezond en bewuster in jezelf en het leven komt te staan en gaat doen waar je hart van gaat stralen.

Wat heb ik van je nodig?
Ik stem af op je energie, waarbij je naam en geboortedatum aanvullende informatie geeft. Een foto sturen is altijd welkom want daardoor kan ik nog specifieker informatie ontvangen. Voor je dier geldt hetzelfde en ontvang ik graag een foto, naam en geboortedatum en je vragen aan je dier. Bij vragen aan of over je dier neem ik altijd de wisselwerking tussen jou en je dier mee Tot snel!

Liefdevolle lichtgroet,
FrancienGavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Francien

Live Chat

Francien is in gesprek.

Top