Feline

Doe nu jouw nieuwjaarsvoorspelling

Mijn specialismen:


 • Break-up / relatieproblemen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling
Offline

695 gesprekken

Wat jij kunt verwachten

Deze readings kan ik geven: *Liefdeslegging: Wil je weten of jullie voor elkaar bestemd zijn? Dan leg ik met de kaarten de liefdeslegging. Mocht hij of zij een rotte appel zijn, dan herinner ik jou aan wat je waard bent! *Vorige leven legging: Ik help je met het ontdekken van je vorige leven, en hoe het zich manifesteert in dit leven. Wellicht ken je mensen in dit leven nog uit je vorige! *Chakralegging: Ik kijk samen met jou naar de vibe van jou chakra's en wat je hieraan kunt doen.

Gaven en methodes:

 • Tarotkaarten
 • Lenormand kaarten
 • Zigeuner kaarten
 • Astrologie
 • Orakelkaarten

Communicatie:

 • Luisterend oor
 • Met humor waar mogelijk
 • Ik geef adviezen

Iets over mijzelf

Wat fijn dat je mijn profiel leest! Ik heet Feline. Al vanaf het moment dat ik het doosje van de Morgan Greer tarot-set opende, liepen de rillingen over mijn rug, en voelde ik een bijzondere band ontstaan tussen mij en de kaarten. Sindsdien gebruik ik de tarot. Eerst voor mijn familie, maar al snel bij al mijn vrienden en onbekenden. Nu, bij Mediumchat, krijg ik fantastische kansen om mijn inzicht in de kaarten te vergroten bij veel verschillende mensen. Mijn sterrenbeeld is Leeuw.

Zo werk ik

Foto's, namen en geboortedata zijn niet nodig, maar ze helpen wel! Om jou zo goed mogelijk te helpen leg ik de tarotkaarten, orakelkaarten en Lenormandkaarten. Ik kijk soms naar je horoscoop. Ik werk het beste met vragen over relaties, personen en gevoelens. Je mag me natuurlijk alles vragen! Lucht je hart. Ik ben benieuwd waar ik je bij kan helpen! *Het duurt meestal 1 tot 3 maanden voordat mijn voorspellingen uitkomen. Ik ben helaas niet goed in het weten van precieze data.*

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Afwezig
Dinsdag : Afwezig
Woensdag : Aanwezig 16:00-18:00 (13 Januari)
Donderdag : Afwezig (14 januari)
Vrijdag : Afwezig
Zaterdag : Aanwezig 17:00-18:00 (9 Januari)
Zondag : Aanwezig 17:00-18:00 (10 januari)

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Feline

22 beoordelingen

fijne persoonlijkheid open en duidelijk geeft goed gevoel


Angela - 6 December 2020

Lief en vriendelijke meid! Eerlijk en oprecht consult gekregen, zoals altijd. Ze geeft je helder heid en duidelijk. Precies wat ik nodig had. Dankjewel x


Babette - 26 November 2020
Feline had wel snel door hoe de situatie in elkaar zit. Haar kaarten bevestigden het daarna ook weer. Verder is het een lieve dame, fijn gesprek met haar gehad.
Patricia - 3 November 2020

Een ontzettend fijn gesprek gehad met Feline! Alles wat ze zei was raak. Bedankt lieve Feline voor je hulp❤️


Esther - 9 Oktober 2020

Feline, wat ben je prettige en leuke vrouw! Ik heb veel gehad aan de chat en de zaken die je aanstipte, waren heel treffend en klopten. Je bent ook eerlijk, kan ik erg waarderen. Ik kom graag een keer bij je terug!


Kim - 7 Oktober 2020

Heel fijn en leuk gesprek. Ook gelachen. Ze begrijpt de situatie en was fijne chat. Dankjewel!


Caroline - 14 September 2020

Ik snap feline, vind haar goed. Wat teveel geven van mijn kant zou waar kunnen zijn, maar het kan ook zo zijn, dat ik teveel geef omdat ik te weinig krijg. Hij laat het aan mij over. Eens per maand meer wil hij niet, dat maakt mij ook onzeker, het moet echt van mij komen. Toch voel ik dat hij mij lief vind.Hij zit met veel schuldgevoelens overleden vrouw. Zij is steeds op achtergrond. Toch voel ik verbinding, dan probeer ik soms toch contact te krijgen, omdat ik iets voel. Hij zoekt geen contact. Dat maakt me soms hopeloos. Het is een zeer gesloten man, daarom probeer ik en lijkt het dat ik teveel geef, maar anders hoor ik weken niks. Dat heb ik wel eens ervaren.het is complex


Sietske - 20 Augustus 2020

Lieve feline, je bent een meid met een hart van goud , je helpt me vaak door moeilijke tijden maar blijft ook bij je voorspellingen !😇 dat betekend al veel ik hou je op de hoogte hoe het af gaat lopen met mijn soulmate. ❤️ Liefs s


Samantha - 9 Juni 2020

Ze wist de situatie goed weer te geven wat er aan de hand was. Leuk gesprek met ook duidelijke tips


Esther - 8 Juni 2020

Zij is leuk, niet alleen nauwkeurig in haar antwoorden. Je kan ook serieus met haar lachen #casestudy #coronavermaak #dankjewel Feline!


Jessica - 19 Mei 2020

Serieus dank je wel. Jij hebt zo een lichte energie, dat t voor mij ook weer lichter voelt als we praten. Dat we er ook sarcastische grappen om kunnen maken, soms is dat heel erg nodig en brengt juist dat de nodige ruimte.


Jessica - 30 April 2020

Bedankt voor het gesprek heeft veel duidelijkheid gebracht.


Heidi - 29 Maart 2020

De gevraagde antwoorden zijn bevredigend, ben daar blij mee. ben ook blij met een waarschuwing. kortom een tevreden klant.


Bart - 9 Februari 2020

Goede antwoorden en snel


Carmen - 1 Januari 2020

Feline is iemand die precies de vinger op de zere plek legt. Ook helaas voor mij feiten bevestigd waar ik tegen aan ga lopen. De toekomst ziet er goed uit en zie deze dan ook positief tegemoet. Thx Feline.


Mehmet - 10 December 2019

Het gesprek was voor mij een bevestiging dat ik op de goede weg ben.


Marianne - 26 November 2019

Heel lieve persoon, duidelijk. Ze gaf me echt een goed gevoel en zei ook alle posetieve en negatieve kanten. Alles wat ii wilde weten zijn beantwoord. Heel erg bedankt !


Marylou - 26 November 2019

Heb bevestiging gekregen van wat ik al vermoedde, ook al doet dit pijn...


Sandrina - 25 Juli 2019

Een heel mooi en leuk gesprek gehad met Feline! Weet goed wat er speelt en geeft adviezen!


Jeanette - 25 Juli 2019

Heel fijn gesprek ! Gelukkig fijne vooruitzichten! Bedankt voor het fijne gesprek voelde heel fijn en gaf me rust !


Sammy - 5 Juli 2019

Voel me stukken beter en heeft me zeer goed advies gegeven!


Sofie - 11 Juni 2019

Heb 'n heel fijn gesprek en dito reading gehad met Feline en zal haar zeker in de toekomst nog eens contacten. Nogmaals thanks lieve Feline, ik had deze reading en jouw lieve, bemoeidigende woorden echt even nodig! Xx


Patrice - 1 Juni 2019
Direct contact met FelineTop