Medium Erwin
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Erwin begeleid en ondersteunt je op jouw levenspad!

Hallo,

Ik ben Erwin een heldervoelend, helderwetend en helderziend medium en healer. Ik ben gediplomeerd mediumtherapeut, trancehealing therapeut en paramedisch en psychosociaal medium. Het is mijn passie om mensen te begeleiden en ondersteunen op hun levenspad, ze weer in hun eigen kracht te zetten. Ik doe dit met heel veel liefde en plezier. Samen met mijn gidsen en jouw gidsen of via direct zielscontact help ik je graag verder. Als ondersteuning maak ik ook gebruik van de tarot, de engelenkaarten, het runen orakel en mijn pendel.

Specialisatie
Healing medium
Ik voel haarfijn de onbalans en blokkades bij je aan, doordat ik een healing medium ben kan het zo zijn dat je tijdens het consult een healing mag ontvangen van mij. Uiteraard gebeurt dit alleen met jouw toestemming. Vaak is het zo dat als je in mijn veld komt je de healing ontvangt die je op dat moment nodig hebt, jouw ziel heeft dan al toestemming gegeven.

Het kan tijdens mijn consulten zijn dat er iets anders naar voren komt dan hetgene wat je mij gevraagd hebt, dan is dat het belangrijkste voor jouw ziel op dit moment. Je zult hier wel altijd baat bij hebben en dit zal er voor zorgen dat je meer duidelijkheid krijgt en weer verder kunt op jouw pad.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij met al je vragen terecht. Ik zal altijd proberen een duidelijk antwoord te geven zodat je meer inzicht in de situatie krijgt. Voor vragen over tweelingziel- of zielsconnecties kun je ook bij mij terecht, hier heb ik zeer veel ervaring in. Als je vragen hebt over je hooggevoeligheid of heb je kinderen die hooggevoelig zijn dan kan ik je daar ook in ondersteunen. Zoek je inzicht in vorige levens dan kan ik je daar met mediamieke regressie in bijstaan, vaak is het zo dat er door blokkades uit die levens problemen ontstaan in je huidige leven.

Wat heb ik van je nodig?
Ik stem me af op jouw energie en daardoor krijg ik al veel informatie binnen. ik wil graag je naam en geboortedatum ontvangen en als het mogelijk is een foto, hierdoor zal ik de informatie nog sneller binnen krijgen. Uiteraard is het belangrijk dat je open het consult ingaat hierdoor zal de energie goed stromen en zullen we samen tot mooie inzichten en transformaties kunnen komen. Ik hoop je snel te mogen begroeten en zie er naar uit om je bij te staan en te ondersteunen bij al jouw levensvragen. Graag tot snel!

Met warme groet,
Erwin


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Erwin

Live Chat

Via e-mail kunt u Erwin bereiken.

Offline

Klantervaringen

Was duidelijk, verhelderend en prettig!


Manon - 10 Oktober 2018

Was een super goed gesprekt veel aan gehad top!!


Brigitte - 1 September 2018

Heb er superveel aan gehad, nu moet ik aan de slag.


Selita - 23 Augustus 2018

Prettig gesprek en hij wist veel te vertellen wat hij niet kon weten. Ik hoop dat wat hij aan ziet komen ook gaat gebeuren!


Miranda - 17 Juli 2018

Zeer verhelderende chat met mooie healing. Top


Karin - 29 Juni 2018

Hij beantwoord vragen op een duidelijke manier en stelt niet eerst 5 vragen, hij geeft snel antwoord ik zal in de toekomst vaker met hem praten!


Cigdem - 23 Juni 2018
Top