Heldervoelend Ellen-Elise
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Medium Ellen-Elise voelt aan hoe je het beste met de situatie in het Nu om kan gaan!

Van jongs af aan ben ik bezig met de kennis van lichaam en geest. Hierdoor is de spirituele wereld ook een belangrijk onderdeel geworden. Heb je een luisterend oor nodig? Heb je vragen over je eigen (spirituele) ontwikkeling. Voor jou kan ik een vertrouwenspersoon zijn die geen vraag gek vindt. Iemand die de moeilijke processen die je doorloopt begrijpt, aanvoelt, en ook mag zien en/of voelen. Soms puur energetisch, maar ook realistisch. Ik kan aanvoelen hoe je het beste met de situatie in het NU kan omgaan. Ook kan ik jou hierin ondersteunen en adviseren, mocht je dit willen. Dit kan ook via de kaarten die voor je getrokken worden. Adviseren is meer begeleiden. Je bewust maken van liefdevol handelen vanuit respect voor ieders eigen groei. Er is geen oordeel en geen kritiek. Geef me de tijd je goed aan te voelen, en vraag me wat je wilt. Hoe duidelijker de vraag, hoe helderder het antwoord. Praat en ik luister, want meestal zit tussen de woorden en zinnen een boodschap dat ik door kan krijgen. Door jouw vragen kunnen er meer antwoorden en beelden bij mij binnenkomen. Wanneer nodig, en als daar behoefte aan is, kan ik op afstand een healing geven via mijn healingteams en gidsen.

Specialisatie
Healingen op gebied van pijnpunten, aura’s en chakra’s is mijn specialiteit, en samen met mijn healingteams en gidsen voel ik duidelijk aan waar blokkades zich ophopen. Als je energie uit balans is, of je hebt onrust of pijn dan kan ik je helpen jouw eigen energie weer beter te laten stromen. Hierdoor ervaar je meer rust, pijnverlichting en/of meer energie. Vaak slaap je na een healing ook beter en voel je je meer ontspannen.

Tevens geef ik kaartreadingen om je meer inzicht te geven omtrent je vraag. Weet dat de kaarten nooit de toekomst kunnen voorspellen, want de toekomst staat niet vast. De kaarten geven aan wat er op dit moment speelt in je leven. Hoe het positief omgezet kan worden. Zodat jij weer in je eigen kracht kan komen te staan. Hieruit kan je de keuzes maken vanuit jouw gevoel en zelfliefde.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Alle vragen zijn welkom en ik kijk zonder oordeel. Denk aan opleiding, werk, lichaam en voeding, healing, etc. Mijn antwoorden zijn van uit het hier en nu. Ik geef geen antwoorden op het gebied van gezondheid, daarvoor verwijs ik je naar een arts.

Wat heb ik van je nodig?
Graag ontvang ik op de chat je voor- en achternaam. Een recente foto van jou zou heel prettig zijn, dan kan ik mij nog beter afstemmen op/in jouw energie. Graag een gerichte vraag wat speelt in het hier en nu, en ga het liefst met een open mind het gesprek aan. Tot snel hier op de chat.

Warme groet,
Ellen-Elise


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ellen-Elise

Live Chat

Via e-mail kunt u Ellen-Elise bereiken.

Offline
Top