Medium Elisa
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Elisa geeft je inzicht en boodschappen vanuit de spirituele wereld!


Hallo lieve allemaal,
Mijn naam is Elisa en ik ben een ervaren medium. Wil je inzichten en antwoorden op bijvoorbeeld de liefde, financiën, werk, gezondheid, familie of wil je weten welke boodschap jouw overleden geliefden voor je hebben? Chat me gerust en ik zal je vertellen doormiddel van mijn gidsen wat de spirituele wereld je te vertellen heeft.

Specialisatie
Ik werk met o.a.: Engelenkaarten Pendelen Meditatie Edelstenen

Met welke vragen kan je bij me terecht?
Je kunt met al je vragen bij me terecht. Ik sta rechtstreeks in contact met de spirituele wereld. Ik ben gespecialiseerd in het contact maken met overleden dierbaren. Ook kan je terecht met vragen en inzicht over de liefde en relatie. Vragen en inzicht over financiën en gezondheid. Ik sta voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wat heb ik van je nodig?
Het is belangrijk dat je je geheel openstelt. Zo kan ik goed in jouw energie gaan zitten zodat ik contact kan maken. Dit is totaal niet eng, maar juist een heel mooie ervaring. Voor een foto reading heb ik een foto nodig van de persoon over wie jij vragen hebt. Deze kan via chat verzonden worden. Ik sta volledig tot je dienst tot chats!

Lieve groet,
Elisa


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Elisa

Live Chat

Via e-mail kunt u Elisa bereiken.

Offline

Klantervaringen

Elisa is geweldig! Zij heeft mij enorm geholpen en ik kan haar niet genoeg bedanken. Nu sta ik sterker in mijn schoenen en ben ik bereid om alles in het verleden te laten en alle positiviteit in het heden te verwelkomen.


Charmaine - 7 Juni 2018
Top