Talen :
Nederlandse Medium

Medium Danielle, Bekend van het tv-programma " Het zesde zintuig"!

Mijn naam is Medium Danielle. Ik ben Medium en Paragnost. Het mediumschap is een prachtig vak en oefen ik met heel veel liefde en plezier uit. Al van kinds af aan voelde ik dat er meer was tussen hemel en aarde en in de loop van de jaren ben ik me er veel meer in gaan verdiepen en specialiseren. Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring en een goedlopende praktijk.Dit komt mede door mijn optredens in de media, waaronder het televisieprogramma Het Zesde Zintuig, dit sterkte mij in mijn besluit dat ik ermee door moest gaan.

Specialisatie
Mijn specialisatie is het contact maken met overledenen. Tevens ben ik gespecialiseerd in liefdes en relaties , financiele zaken en spiritualiteit. Ik help u graag op weg en geef u inzichten en handvaten die u nodig heeft, zonder nonsens maar wel duidelijk en concreet. Soms willen we horen waar we naar verlangen, dat doe ik dus niet want juist daardoor kan je jezelf blokkeren om vooruit te komen in het leven. Ik zeg wat ik voel niet wat u graag wilt horen, want dat is niet wat u nodig heeft.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Als je een overleden dierbare mist. Zijn ze nog bij je? Hoe gaat het men hen? Je voelt je ongelukkig in je werk. Maar wat is het alternatief? Het gaat niet goed in je relatie. Stel dat je alleen blijft! Maar ook voor alle overige vragen,of een luisterend oor kunt u bij mij terecht.

Wat heb ik van u nodig?
Graag wil ik je om je naam en geboortdatum vragen, wil je liever anoniem blijven dan kan dat natuurlijk ook. Je mag een foto sturen maar deze heb ik niet nodig. Tevens kan ik je een open reading geven een vraag is niet altijd nodig om een consult te ontvangen.

Warme groet,
Danielle


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Danielle

Live Chat

Via e-mail kunt u Danielle bereiken.

Offline

Klantervaringen

Niet afwijkend van wat een aantal andere goede mediums hier me al vertelden. Komt snel tot de kern en kan goed invoelen en duidelijk verwoorden.


Mariella - 30 Augustus 2017

Fijn gesprek, snelle en duidelijke antwoorden!


Janneke - 30 Augustus 2017
Top