Medium Danielle
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Danielle, Bekend van het tv-programma " Het zesde zintuig"!

Mijn naam is Medium Danielle en ik ben Medium en Paragnost. Het mediumschap is een prachtig vak wat ik met heel veel liefde en plezier uitvoer. Sinds mijn kindertijd voelde ik dat er meer was tussen hemel en aarde. In de loop der jaren heb ik me ontwikkeld en werd het me steeds duidelijker dat ik jou ermee kan  helpen.

Specialisatie
Ik ben gespecialiseerd en opgeleid in het contact maken met overleden. Daarnaast krijg je natuurlijk altijd antwoord op je vragen over de liefde, relaties, financiële zaken en groeimogelijkheden in spiritualiteit. Wanneer wij samen chatten krijg je duidelijk en concreet je antwoord(en). Soms komt het voor dat je totaal iets anders te horen krijgt dan wat je hebt gevraagd. Dan is dit antwoord precies wat je in het Hier en Nu echt nodig hebt.
Het kan gebeuren dat je er even over na moet denken, misschien is het een totaal andere boodschap dan je had verwacht. Neem de tijd om erover na te denken, en weet dat jouw dierbaren je altijd vanuit liefde vertellen wat je nodig hebt.

Aura Reading
Jouw aura is je persoonlijke energieveld en die heeft een vorm en kleuren. Iedere aura is anders. Aan de hand van je vorm en kleuren 'lees' ik je aura. Door je aura in te voelen en te zien kan ik je verder helpen door je informatie, tips en - als je dat wilt - adviezen te geven.

Engelenkaarten
Stel je voor, je hebt geen vraag maar je wilt graag een mooi en open gesprek. Op dat moment pak ik de Engelenkaarten van Doreen Virtue erbij, zodat je een bijzondere reading krijgt.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Mis jij een overleden dierbare? Wil je graag weten of ze nog bij je zijn of hoe het met ze gaat? Het kan zijn dat jij je niet helemaal gelukkig voelt met je werk of binnen je relatie. Er zijn altijd alternatieven! Met wat kleine tips kun jij die veranderingen toepassen, en kom je nog een stuk beter in je vel te zitten ook! Wat kun jij dan veranderen in je leven, en hoe kan ik jou daarbij helpen? Welke vraag of twijfel je ook hebt, ons warme en prettige gesprek zal maken dat jij je gehoord en begrepen voelt.

Wat heb ik van je nodig?
Meer dan je naam en geboortedatum heb ik niet van je nodig. Een foto sturen mag maar het hoeft niet. Gelukkig komt de  informatie komt toch wel door. Mocht je geen vragen hebben, dan kan ik je ook een open reading geven.

'Geen vraag is mij te gek.'

Warme groet,
Danielle


 


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Danielle

Live Chat

Via e-mail kunt u Danielle bereiken.

Offline

Klantervaringen

Eyeopener, heeft me aan het denken gezet. Onderneem nu stappen bij mijn beslissing en vraag waar ik haar voor benaderde. Dank je wel Daniëlle.


Renee - 9 Augustus 2018

Danielle is een fantastisch medium. Ze heeft mij zeer goed doen voelen, echt wat ik nodig had.


Annoniem - 29 Juli 2018

Ze heeft me respect en liefde geholpen. Wat in mijn geval als zeer welkom was. Bedankt.


Mehmet - 28 Juli 2018

Goed ik voel me nu zekerder en kan nu rustig afwachten wat er gebeurd.


Angela - 23 Februari 2018

Heel duidelijk en helder gesprek. Ik heb er veel aan.


Ellen - 15 Februari 2018

Niet afwijkend van wat een aantal andere goede mediums hier me al vertelden. Komt snel tot de kern en kan goed invoelen en duidelijk verwoorden.


Mariella - 30 Augustus 2017

Fijn gesprek, snelle en duidelijke antwoorden!


Janneke - 30 Augustus 2017
Top