Corrie

  Medium  
  Heldervoelend  
  Engelenreader  

Medium Corrie, ondersteunt je in de zoektocht naar jezelf!

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Corrie, ik ben een heldervoelend Medium, ik ondersteun je tijdens de zoektocht naar jezelf en geef je inzichten in je relatie(s), zakelijke relaties en overledenen. Ik doe daarbij ook aan foto lezen. Hierdoor bied ik je meer grip en evenwicht op je leven en op je relatie, overledenen en vooral bij je zelf te zijn. Ik loop graag een stukje mee op je levenspad.

Specialisatie
Als medium bied ik je inzichten en handvatten om het evenwicht in jezelf te bewaren. Dit doe ik aan de hand van een Engelen kaartlegging, waardoor je inzichten krijgt in het hier en nu. Verder vertel ik je de mogelijkheden die deze je te bieden heeft. Al meer dan 5 jaar richt ik mij op het geven van inzichten in emoties en gevoelens. Door me af te stemmen op jouw energie en met behulp van de Engelen kaarten, krijg ik de mogelijkheid om jouw emoties en die van anderen glashelder aan te voelen. Hierdoor kan ik je inzichten geven in de keuzes die je kunt maken.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
In een chat met mij kom je veel te weten over jezelf, over je emoties en je mogelijkheden. Ook geef ik inzichten in wat jouw relatie, zakelijke relatie wel of niet te bieden heeft. Hierdoor krijg je weer nieuwe uitdagingen het leven.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek heb ik je naam en leeftijd nodig. Wil je een foto sturen? Graag, want dit zal me helpen om nog beter op je energie af te stemmen. Aan de hand van deze informatie help ik je verder. Tot snel.

Lieve groet,
Corrie

Offline

Status van Corrie : Mijn naam is Corrie, ik ben een heldervoelend Medium en Paragnost. Ik ondersteun je tijdens de zoektocht naar jezelf en geef je inzichten in je relatie(s), zakelijke relaties en overledenen. Ik doe daarbij ook aan foto lezen. Hierdoor bied ik je meer grip en evenwicht op je leven, en vooral bij je zelf te zijn. Ik loop graag een stukje mee op je levenspad. Specialisatie Als medium en paragnost bied ik je inzichten en handvatten om het evenwicht in jezelf te bewaren. Dit doe ik aan de hand van een Engelen kaartlegging, waardoor je inzichten krijgt in het hier en nu. Verder vertel ik je de mogelijkheden die deze je te bieden heeft. Al meer dan 5 jaar richt ik mij op het geven van inzichten in emoties en gevoelens. Door me af te stemmen op jouw energie en met behulp van de Engelen kaarten, krijg ik de mogelijkheid om jouw emoties en die van anderen glashelder aan te voelen. Hierdoor kan ik je inzichten geven in de keuzes die je kunt maken. Met welke vragen kan je bij mij terecht? In een chat met mij kom je veel te weten over jezelf, over je emoties en je mogelijkheden. Ook geef ik inzichten in wat jouw relatie, zakelijke relatie wel of niet te bieden heeft. Hierdoor krijg je weer nieuwe uitdagingen het leven. Wat heb ik van jou nodig? Tijdens een chatgesprek heb ik je naam en leeftijd nodig. Wil je een foto sturen? Graag, want dit zal me helpen om nog beter op je energie af te stemmen. Aan de hand van deze informatie help ik je verder. Tot snel. Lieve groet, Corrie

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : vakantie
Dinsdag : 12.30 tot 22 uur
Woensdag : 12 t/m 22 uur
Donderdag : vakantie
Vrijdag : vakantie
Zaterdag : vakantie
Zondag : vakantie


Gaven* Direct contact met Corrie

Live Chat

Via e-mail kunt u Corrie bereiken.

Offline

Klantervaringen

Wel bijzonder door een gesprek dat ze weet hoe je bent als persoon, ik hoop dat het me helpt in de toekomst!


Erna - 15 Oktober 2018

De informatie is heel duidelijk maar het moet nog indalen. Waarschijnlijk besef ik dan dat het een heel waardevol gesprek is geweest. Zo voelt het nu al. Ik krijg het warm om mijn hart.


Carla - 17 September 2018

Helder. Recht door zee. Concreet.


Nientje - 24 Augustus 2018

Voel me weer fantastisch! Echt dankjewel!! Liefs Loena


Loena - 22 Augustus 2018

Ja ze voelde heel goed in en bevestigde precies zoals het was. Een topper!!!


Linda - 14 Augustus 2018

Het geeft me eindelijk antwoorden die ik zo lang zocht en bevestig wat ik zelf aanvoelde maar wilde van professionele medium de bevestiging van mijn gevoel. 


Debbie - 13 Augustus 2018

Corrie heeft me geholpen door mooie en concrete dingen te vertellen zodat ik wist dat het contact met mijn lieve overleden mama, echt is. Ik ben zeer onder de indruk ervan en wil haar bedanken voor de fijne chat en haar hulp om mij weer kracht te geven voor de dagelijkse dag.


Linda - 31 Juli 2018

Corrie voelt de dingen goed aan en gaf bevestiging op wat andere ook hadden gezegd. Ik voel ook aan dat het klopt!


Nicole - 18 Juli 2018

Ze heeft mij heel goed geholpen en zeer goede raad gegeven waar ik heel veel aan heb. Ik kom zeker nog eens bij haar terug!


Liliane - 16 Juli 2018

Ze was duidelijk naar mijn toe!


Mathilde - 28 Juni 2018

Corrie was geweldig, ik was wat huiverig van te voren maar eenmaal in het gesprek heeft zij mij veel mooie dingen laten inzien en heb ik het gevoel gehad dat ik echt even met mijn overleden moeder heb kunnen praten via corrie Ik ben dankbaar, Corrie is zeker een aanrader!


Kelly - 25 Juni 2018

Direct to the point en geeft boodschappen door waarmee ik verder kan.


Habiba - 13 Mei 2018

Veel bevestiging gekregen. Prima Reading.


Sabrina - 29 Maart 2018
Top