Talen :
Nederlandse Medium

Medium Corrie, ondersteunt je in de zoektocht naar jezelf!

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Corrie, ik ben een heldervoelend Medium, ik ondersteun je tijdens de zoektocht naar jezelf en geef je inzichten in je relatie(s), zakelijke relaties en overledenen. Ik doe daarbij ook aan foto lezen. Hierdoor bied ik je meer grip en evenwicht op je leven en op je relatie, overledenen en vooral bij je zelf te zijn. Ik loop graag een stukje mee op je levenspad.

Specialisatie
Als medium bied ik je inzichten en handvatten om het evenwicht in jezelf te bewaren. Dit doe ik aan de hand van een Engelen kaartlegging, waardoor je inzichten krijgt in het hier en nu. Verder vertel ik je de mogelijkheden die deze je te bieden heeft. Al meer dan 5 jaar richt ik mij op het geven van inzichten in emoties en gevoelens. Door me af te stemmen op jouw energie en met behulp van de Engelen kaarten, krijg ik de mogelijkheid om jouw emoties en die van anderen glashelder aan te voelen. Hierdoor kan ik je inzichten geven in de keuzes die je kunt maken.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
In een chat met mij kom je veel te weten over jezelf, over je emoties en je mogelijkheden. Ook geef ik inzichten in wat jouw relatie, zakelijke relatie wel of niet te bieden heeft. Hierdoor krijg je weer nieuwe uitdagingen het leven.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek heb ik je naam en leeftijd nodig. Wil je een foto sturen? Graag, want dit zal me helpen om nog beter op je energie af te stemmen. Aan de hand van deze informatie help ik je verder. Tot snel.

Lieve groet,
Corrie


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Corrie

Live Chat

Via e-mail kunt u Corrie bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ze heeft mij heel goed geholpen en zeer goede raad gegeven waar ik heel veel aan heb. Ik kom zeker nog eens bij haar terug!


Liliane - 16 Juli 2018

Ze was duidelijk naar mijn toe!


Mathilde - 28 Juni 2018

Corrie was geweldig, ik was wat huiverig van te voren maar eenmaal in het gesprek heeft zij mij veel mooie dingen laten inzien en heb ik het gevoel gehad dat ik echt even met mijn overleden moeder heb kunnen praten via corrie Ik ben dankbaar, Corrie is zeker een aanrader!


Kelly - 25 Juni 2018

Direct to the point en geeft boodschappen door waarmee ik verder kan.


Habiba - 13 Mei 2018

Veel bevestiging gekregen. Prima Reading.


Sabrina - 29 Maart 2018
Top