Medium Cindy
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Cindy helpt je positief, eerlijk en liefdevol op weg naar de toekomst!

Hallo,
Ik ben Cindy en ik ben 45 jaar. Vanaf dat ik mij kan herinneren is het voor mij heel normaal om contact te hebben met de spirituele wereld.
Met mijn helderzien ,helderhoren en heldervoelen kijk ik met je mee als je het even lastig hebt of bevestiging nodig hebt. Positief, eerlijk en liefdevol help ik je graag verder op weg! 

Specialisatie
Mijn heldervoelen, helderweten en helderzien heb ik  steeds meer  leren begrijpen doordat  ik deze eigenschappen in de loop der jaren  ben gaan trainen en onderzoeken. Daardoor weet ik dat ik jou, op jouw pad en met jouw vragen ook mag helpen hiermee. Dus wat fijn om je hier te zien, zodat we samen kunnen kijken wat er voor je nodig is.

Want weet je, we lopen allemaal wel eens even vast, zien het allemaal wel eens even niet zo helder, dus hoe mooi is het dat ik met je mee  kijk, als het ware even bij je " in-plug" en je zo met meer handvatten duidelijkheid en inzicht kan geven.

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 
Nou, ik zou zeggen ( bijna) elke vraag die jou bezighoudt! De ene keer zal ik je kunnen bevestigen in datgene wat je zelf al wel wist, de andere keer kijk en voel ik met je mee naar waar jouw vraag ligt .
En de toekomst? Ik zal je nooit vertellen wat jij moet doen, maar ik kan je wel vertellen dat als je bepaalde keuzes maakt wat ik daarbij voel , hoor , en zie . 
Inzichten in je relatie of werksituatie,vriendschappen of nieuwe contacten? Hoe een ander tegenover je staat en karaktereigenschappen? Ja, daar kan ik je ook mee helpen.

Wat heb ik van je nodig? 
Zo weinig  mogelijk! Het enige wat ik van jou nodig heb is je naam, en eventueel van degene waar je een vraag over hebt. 

Veel liefs en tot chats!
Cindy


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Cindy

Live Chat

Via e-mail kunt u Cindy bereiken.

Offline
Top