Helderziend Christi
Talen :
Nederlandse Helderziend

Medium Christi, helpt je met nieuwe inzichten en ondersteunt je als depressie- en rouwcounselor!


Welkom!
Mijn naam is Christi. Ik ben een helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium. Naast de waarnemingen die ik al mijn hele leven heb, zowel bij andere mensen als vanuit de spirituele wereld, heb ik ook een degelijke mediumopleiding in Nederland en training in Engeland als achtergrond. Naast medium ben ik depressie- en rouwcounselor. Ik geef je graag nieuwe inzichten op allerhande gebied, zoals werk, studie, liefde, vriendschappen, spirituele ontwikkeling. Ook voor omgaan met verlies of lekkerder in je vel willen zitten kan ik je handvatten geven. 

Specialisatie
Ik ben in de eerste plaats medium, ik leg contact met overleden dierbaren. Dat kan op basis van een foto (van de overleden dierbare), maar dat is niet noodzakelijk. Daarnaast kan ik me verbinden met jouw energie, om in te voelen op wat er op dit moment speelt in je leven. Ik leg daarbij de nadruk op wat je nodig hebt, niet wat je wilt horen. Ik ben eerlijk en deel met je wat ik voel. Het kan zijn dat ik je daarbij een spiegel voor houd, maar dat doe ik altijd voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, zodat je weer in je kracht komt te staan. Het is mijn doel om jou een steuntje in de rug te geven, om je helderheid te verschaffen in waarom je bepaalde dingen (steeds opnieuw) in je leven tegenkomt. Ik doe dat wel uit en met liefde voor mijn medemens, zo opbouwend mogelijk. Ik wil vooral jou helpen je gevoel voor eigenwaarde en zelfrespect te sterken, zodat je krachtiger en met liefde voor jezelf verder kunt met je leven. Mijn doel is jou inzicht te geven in jezelf, zodat je bij eventuele nieuwe hobbels in je leven zelf weet hoe ermee om te gaan. 

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 
In een chat met mij kun je vragen stellen over werk, studie, talenten/aanleg, relaties zoals liefde, vriendschap en sociale contacten, emotionele gesteldheid, eigenlijk van alles wat in je leven plaatsvindt en waar je vragen over hebt. Wat betreft de toekomst, ik begrijp heel goed dat je graag wilt weten wat er op het gebied van bijvoorbeeld de liefde of werk gaat gebeuren. Echter, mijns inziens ligt de toekomst niet vast. De toekomst is afhankelijk van keuzes die alle betrokken personen maken, van hun vrije wil. Ik voel wel wat mogelijk kan gebeuren, dat wil ik wel met je delen. Maar liever duik ik samen met jou in het waarom van je vraag. Waarom wil je weten wat er gaat gebeuren? Een dergelijke vraag spiegelt vaak een kwestie die zijn oorsprong in het heden of in het verleden vindt. Als je weet waarom je grip wlt hebben op de toekomst, sta je veel sterker in het heden en heb je meer vrede met het verleden. Dus als je mij toekomstgerichte vragen stelt, vraag ik jou bereidheid om ook samen met mij naar je verleden te kijken. 

Wat heb ik van jou nodig? 
Tijdens een chatgesprek heb ik je echte (voor)naam nodig. Een foto helpt bij het invoelen op je energie, maar dat is niet per se nodig. Ook bij vragen over een overleden dierbare helpt een foto. Verder is een onderlinge klik het belangrijkst. Soms is het nodig dat ik je een paar aanvullende vragen stel. Klikt het niet dan krijg ik je energie niet goed te pakken. Ik geef dat dan zo snel mogelijk aan zodat je een andere consulent kunt kiezen. Ook van jouw kant stel ik eerlijkheid op prijs, voel jij geen klik, geef het dan gerust aan, dan sluiten we ons chatgesprek netjes af. 

Lieve groet,
Christi
 


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Christi

Live Chat

Via e-mail kunt u Christi bereiken.

Offline

Klantervaringen

Het heeft me weer iets meer duidelijkheid verschaft!


Jolanda - 20 Oktober 2018

Ik heb altijd goeie ervaringen bij jullie gehad. Geen onzin, maar de waarheid. Bedankt daarvoor!


Wendy - 21 September 2018

Dit consult heeft mij erg geholpen, heb nu meer inzicht gekregen. Weet nu waar de knelpunten zitten. Dus weet nu waar ik aan ga werken!


Monique - 7 September 2018

Een luisterend oor goede adviezen en het super invoelen op de situatie.


Bettina - 22 Maart 2018

Meer, rust en inzicht gekregen.


Tessa - 17 Februari 2018

Christi is gewoon master. Zij zegt niet zomaar iets. Alles wat ze tegen me zei klopte. Echt geweldig!


Diana - 8 Februari 2018

Leuk gesprek! Ze voelde me goed aan, vertelde me iets wat ik niet had verteld en niet aan had gedacht. Geeft ook realiteit aan. Zeer goed gesprek gehad.


Arti - 17 Januari 2018

Een heel fijn consult met Christi gehad, wat is zij goed in haar werk. Ze voelde bepaalde dingen feilloos aan en ze heeft me meer rust gegeven.Ik raad haar echt aan om ook een consult bij haar te krijgen. Dank je wel Cristi, jij bent echt heel goed in jouw werk. Groetjes Annita.


Annita - 12 Januari 2018

Ze heeft me weer wat positiviteit gegeven, handvatten waarmee ik verder kan. Daarnaast ook bevestiging van een aantal dingen waar ik onzeker over was. Het was een prettig. Ze antwoordt snel en reageert goed op mijn reacties.


Christel - 25 Oktober 2017

Ze wist snel hoe ik me voelde. Ik ga haar zeker nog een keer benaderen.


Karen - 28 September 2017
Top