Talen :

Medium Christi, helpt je met nieuwe inzichten en ondersteunt je als depressie- en rouwcounselor!


Welkom,
Mijn naam is Christi. Ik ben een helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium. Naast de waarnemingen die ik al heel mijn hele leven heb, heb ik ook een degelijke mediumopleiding in Nederland en training in Engeland als achtergrond. Naast medium ben ik ook depressie- en rouwcounselor. Ik geef je graag nieuwe inzichten op allerhande gebied, zoals werk, studie, liefde, vriendschappen, spirituele ontwikkeling.

Specialisatie
Ik gebruik geen kaarten of andere hulpmiddelen, het enige dat ik gebruik is mijn eigen energie en die van jou, als ik me op je afstem. Ik ben erg invoelend en bied troost en warmte naast nieuwe inzichten als je even niet lekker in je vel zit. Daarnaast kan ik contact leggen met overleden dierbaren.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
In een chat met mij kun je vragen stellen over werk, studie, talenten/aanleg, liefde, vriendschap, emotionele gesteldheid, eigenlijk van alles. Wel ben ik erg voorzichtig met vragen op het gebied van gezondheid, ik verwijs je daarvoor liever naar een arts.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek heb ik je echte (voor)naam nodig. Een foto helpt bij het invoelen op je energie. Ook bij vragen over een overleden dierbare helpt een foto.

Lieve groet,
Christi
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Christi

Live Chat

Via e-mail kunt u Christi bereiken.

Offline
Top