Talen :
Nederlandse Medium Engelse Medium

Medium Betty leert je oude zaken los te laten en nieuwe zaken te omarmen!

 

Namaste,

Mijn naam is Betty. In de loop van ons leven, trekken wij steeds meer laagjes aan. Sommige lagen verzwaren ons en toch blijven we ze met ons meenemen. Ik kan je helpen oude zaken los te laten, onomkeerbare situaties te accepteren en ik help je om verder te gaan. Ik leer je de kracht van je geest en wil je moed en nieuwe energie schenken.

Specialisatie
Mijn specialisatie is de begeleiding bij rouw en afscheid, zowel van volwassenen, kinderen als dieren. Ik kan je ondersteunen voor en na het overlijden, met een luisterend oog en empathie, wil ik je de kracht geven die je in een moeilijke periode nodig hebt.

Daarnaast ben ik motivatie coach en help ik je de knelpunten in je werk of relatie helder te krijgen. Geloof in jezelf en houden van jezelf zijn kernwaarden in mijn communicatie met jou. We leven in tijden waarin we veel te veel 'moeten', ik leer je weer terug in het NU te komen zodat je weet waar je staat, samen kijken  waar je heen wilt en waar je heen kunt. Heb je een droom en je weet niet hoe je die waar moet gaan maken? Samen bespreken we wat je kunt doen om daarmee aan de gang te gaan, welke stappen je moet nemen en wat je tegenhoudt. Uiteindelijk is het natuurlijk wel aan jou om hiermee aan het werk te gaan echter ik sta aan je zijde voor advies.

 

Zowel voor mens als dier werk ik veel met de Bach Bloesem Remedies, als je hier niet mee bekend bent, leg ik je met liefde meer hierover uit.

Wat je aan mij kunt vragen? 
In principe alles behalve vragen die over de toekomst gaan, ik werk met jou aan het NU en wil je daar, eventueel samen met de dierengidsen, graag bij helpen. Ik ben altijd eerlijk tegen je en geef je positieve adviezen.

Wat ik van jou nodig heb? 
Met een foto van jezelf kan ik mij het beste op jou afstemmen. Natuurlijk communiceert het ook beter als ik je naam weet. Probeer voor jezelf ook te bedenken wat je vraag is, hoe duidelijker jouw vraag, des te beter kan ik je helpen. Bij contact met de energie van een overledene (mens of dier) is een foto van hem of haar ook wenselijk.

Warme groet, blessed be
BettyOffline

Status van Betty : Beschikbaarheid volgende week (18-23 juni), na 23 juni ben ik dagelijks beschikbaar maar dat kan je dan op mijn beschikbaarheidskalender zien.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Betty

Live Chat

Via e-mail kunt u Betty bereiken.

Offline

Klantervaringen

Het was heel fijn om contact met Betty te hebben. Zij heeft mij verder kunnen helpen.


Everdien - 21 Juni 2018
Top