Heldervoelend Betty
Talen :
Nederlandse Heldervoelend Engelse Heldervoelend

Medium Betty geeft je weer moed en kracht om door te gaan!

Heb je het gevoel dat je geen licht meer ziet en geen lucht meer krijgt? Dat je gedachtes maar blijven malen? Laat mij je helpen weer grip te krijgen, in welke situatie je je ook bevindt. Heb je steun nodig, iemand die luistert en niet oordeelt, die je begeleidt het probleem helder te krijgen, als heldervoelende levenscoach reik ik je mijn virtuele hand om je weer in je eigen kracht te laten staan zodat je ruimte in jezelf en je hoofd krijgt. Ik help je om oude zaken los te laten, onomkeerbare situaties te accepteren en oplossingen te vinden voor problemen. Ik leer je de kracht van je geest en wil je moed en nieuwe energie schenken.

Specialisatie
Ik ben spiritueel levens- en motivatie coach en wil jou met mijn intuïtieve gaven helpen de knelpunten in je leven, werk of relatie helder te krijgen. Geloof in jezelf en houden van jezelf zijn kernwaarden in mijn communicatie met jou. We leven in tijden waarin we veel te veel 'moeten', ik leer je weer terug in het NU te komen zodat je weet waar je staat, samen kijken  waar je heen wilt en waar je heen kunt.
Behalve mensen coach werk ik al 20 jaar met dieren, o.a. met dierencommunicatie en Bach Bloesem Remedies, ik geef je mijn kennis, ervaring en inlevingsvermogen als je iets wilt weten van je (overleden) dier.
Wanneer je na het overlijden van een geliefde (mens of dier) vast zit en niet verder kunt of wilt, ben ik er ook voor je.

Wat je aan mij kunt vragen? 
In principe alles behalve vragen die over de toekomst gaan, ik werk met jou aan het NU en wil je daar graag bij helpen. Ik ben altijd eerlijk tegen je en geef je positieve adviezen.

Wat ik van jou nodig heb? 
Met een foto van jezelf kan ik mij het beste op jou afstemmen. Natuurlijk communiceert het ook beter als ik je naam weet. Probeer voor jezelf ook te bedenken wat je vraag is, hoe duidelijker jouw vraag, des te beter kan ik je helpen. Bij contact met de energie van een overledene (mens of dier) is een foto van hem of haar ook wenselijk.

Warme groet, blessed be
BettyOffline

Status van Betty : Beschikbaarheid week 16-21 oktober. Tijden kunnen zijn flexibel op 15-30 minuten. Wanneer mogelijk ben ik vaker online (regelmatig later op de morgen en later in de middag). Of via sms alert.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Betty

Live Chat

Via e-mail kunt u Betty bereiken.

Offline

Klantervaringen

Betty heeft me goed geholpen en schreef me nog een extra lieve privé mail die ik enorm apprecieer. Heel hartverwarmend.


Eva - 18 September 2018

Ze voelde duidelijk mijn punten aan. Ze heeft hier duidelijk en juiste punten voor gegeven zodat ik er wat mee kan!


Rachel - 1 Augustus 2018

Betty heeft goed naar mijn geluisterd en goed ingespeeld op wat ik vroeg. Betty is wat ik zo voel een heel prettig, rustig iemand die je op je gemak stel. Gewoon een fijn gesprek waar ik wat mee kan. 


A. - 19 Juli 2018

Het was heel fijn om contact met Betty te hebben. Zij heeft mij verder kunnen helpen.


Everdien - 21 Juni 2018
Top