Heldervoelend Belinda
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Medium Belinda bied je de hanvaten om jezelf terug in je kracht te zetten!

Welkom op mijn profiel,
Mijn naam is Belinda, ik ben een heldervoelend, helderwetend, Helderhorend, foto-reader en tarotiste. Ik ben Medium en levens-coach, ik ondersteun je in de weg naar jezelf, Help je terug in je kracht te staan en inzichten te krijgen in situaties. Hierbij maak ik gebruik van mijn Rider waite kaarten.

Specialisatie
Als heldervoelende en heldwetende voel ik goed aan waar je nu in het leven staat en waar de problemen liggen. Hierbij biedt ik inzichten en handvaten om jezelf terug in je kracht te stellen en de situaties helder te kunne analyseren. Als levens-coach kan ik je helpen met je emoties om te gaan en je het evenwicht in je zelf terug te krijgen. Ben je (hoog)gevoelig en wil je beter in je vel komen te zitten, of heb je gevoelige kinderen en weet je niet goed hoe je hier mee om kunt gaan? Neem dan contact met mij op.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
In een chat kun je bijna met alle vragen terecht. Wij zullen tijdens de chat diep ingaan over jezelf, je emoties en je krachten.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek heb ik je naam en leeftijd nodig. Wil je een foto sturen? Graag, want dit zal me helpen om nog beter op je energie af te stemmen. Aan de hand van deze informatie help ik je verder. Tot snel.

Lieve groet,
Belinda


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Belinda

Live Chat

Via e-mail kunt u Belinda bereiken.

Offline

Klantervaringen

Zo'n fijn consult gehad!


Lilian - 28 Juni 2018

spot-on!


Maria - 15 Juni 2018
Top