Medium Astrid
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Astrid, helpt je op weg naar meer vertrouwen en nieuwe inzichten!


Welkom,

Mijn naam is Astrid. Ik ben een medium, kaartlegster, spiritueel coach, trance healer. Van jongs af aan voelde ik al vaak dingen aan en voelde ik mij vaak alleen en niet begrepen. Dit ging door gedurende mijn leven, totdat mijn man overleed. Toen is de paranormale wereld hélemaal opengegaan. In het begin begreep ik niet alles, maar ben d.m.v. cursussen en dergelijk het gaan ontwikkelen. Vooral hoe ik ermee om kan gaan. Wat ik dus zag, hoorde, voelde, rook en het innerlijk weten. Dit ook op het Arthur Findlay in Engeland. Ik hielp al mijn hele leven mensen weer op weg als ze met vragen bij mij kwamen. Sinds 2015 heb ik een eigen praktijk waaruit ik met veel liefde werk en ben ik regressie-/reïncarnatie therapeut. Ik help je dus graag verder op weg om vooral inzichten in jezelf te krijgen en vertrouwen. Ik geef je dus een kijkje in het verleden, het heden en een beetje de toekomst. Hierbij is het mogelijk dat een dierbare overledene zich aandient. Ook geef ik healing op afstand.

Specialisatie
Ik ben divers. Dat wil zeggen dat ik kan invoelen op jou energie, dit behulp van mijn gidsen en kaarten. We gaan dan stapje voor stapje kijken waar ik je mee kan helpen. Zodat je weer verder kan in jou proces. Dit kan bijvoorbeeld op het gebied van werk en relaties. Zo kunnen we een kijkje nemen waar het naartoe zou kunnen gaan. Natuurlijk maak je altijd zelf je keuzes. Ik maak ook contact met overleden mens of dier en ben een luisterend oor voor jou. Met de healing kan ik blokkades bij je wegnemen of je weer wat meer energie geven. Maar het is wel belangrijk dat je ook aan jezelf blijft werken. Ik ben een positief en warm ingesteld persoon en zet dat ook in tijdens ons chatgesprek.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
Je kan bij mij met allerlei vragen terecht. Geen enkele vraag is gek of dom. Je zit ergens mee en wil graag verder. Ik geef geen antwoorden op het gebied van gezondheid. Daarvoor verwijs ik je naar een arts.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens ons chatgesprek heb ik nodig jou naam. Je eerste naam bij geboorte en je leeftijd. Wil je ook een foto sturen dan kan dat, maar hoeft niet per sé. Ik stem me dan af op jou energie en samen gaan we verder. Het is wel belangrijk dat je je openzet en eerlijk bent. Tot chat!

Warme groetjes,
Astrid


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Astrid

Live Chat

Via e-mail kunt u Astrid bereiken.

Offline
Top