Talen :
Nederlandse Medium

Medium Asha, helpt je bij het opsporen en het weghalen van blokkades!

Ik ben Asha, heldervoelend, mediamiek en spiritueel coach. Ik heb jarenlang mijn praktijk in coaching, regressietherapie en healing. Ik
help je graag inzichten te verkrijgen. Ik gebruik geen kaarten, maar richt me op helingen vanuit direct contact met het Goddelijke. Door mijn heldervoelendheid kan ik de vinger leggen op de pijnlijke gebieden en blokkades. Van hier uit  vinden helingen plaats en komen emoties vrij.
Er ontstaat dan inzicht, vrijheid en rust.

Specialisatie
Bij mij kun je terecht met elk probleem, levensvraag of vastgelopen emotie. Ik werk door me af te stemmen op jou energie en krijg 
dan helder waar de blokkades zitten, de heling begint meteen en kan enkele dagen doorgaan.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
In deze nieuwe tijd van hogere energie en transformaties is het de bestemming van de mens om tegen de eigen grenzen aan te komen, juist bedoeld om verder te kunnen groeien. Soms lukt dat zelfstandig, soms is helderheid, heling, de diepere essentie kennen of steuntje in de rug nodig.

 

Vaak nemen we de slachtofferrol aan: 'iets is mij aangedaan'. Soms zijn we daders en kunnen we daar niet mee leven. Praten erover en helen ervan is er voor zorgen dat je verder kunt in het leven. Ook zij die te kampen hebben met lichamelijke ziekten en ongemakken, zijn welkom. De medische specialist doet het lichamelijk deel, ik het energetisch deel. 

Wat heb ik van jou nodig?
Hoe open en eerlijker je bent en de intentie hebt om jezelf of je situatie te helen, hoe beter je geholpen wordt. Tijdens een chatgesprek heb ik je naam en leeftijd nodig. Een foto verdiept de overdracht van energie van mij naar jou toe, maar hoeft niet perse. Ik kijk uit om jou van dienst te zijn met inzichten, helingen, transformaties.

Tot Chats
AshaOffline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Asha

Live Chat

Via e-mail kunt u Asha bereiken.

Offline
Top