Talen :
Nederlandse Medium

Medium Ann geeft je inzicht en biedt meer balans in jouw leven!


Lieve jij,

Mijn naam is Ann. Ik ben een heldervoelend, helderhorend en helderwetend (therapeutisch) medium, trance healing therapeut en energetisch (kinder)coach. Als kind wist ik al wat ik kwam doen op deze aarde: vanuit mijn hart lichtkracht overbrengen en verspreiden en dat is wat voor mij de essentie van het leven is. Een chat met mij geeft je inzicht, verlichting en balans op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau. 

Specialisatie
Mijn kracht is om vanuit verbinding met de ander deze dicht bij zichzelf te brengen, zich te verbinden met de eigen bron van innerlijke wijsheid en leren deze in al zijn kracht en kleuren te gebruiken. Deze ‘soul 2 soul connection’ ga ik aan met een goede dosis humor, een sprankelend enthousiasme, mijn hoogsensitieve schat- en gereedschapskist en vanuit zuiverheid, eerlijkheid en openheid. 

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Je kunt bij mij terecht voor alle vragen waarmee ik je een stapje verder kan helpen op jouw levenspad. Vragen waarmee ik je tools kan aanreiken om vanuit licht en liefde en vanuit verbinding met je 'zijn' volledig in je eigen kracht te staan. Door contact te maken met o.a. jouw lichaamsbewustzijn en ziel, worden gedachteprocessen, emoties en de dieper liggende oorzaak naar voren gebracht en inzichtelijk gemaakt. Door inzicht vindt transformatie en heling plaats. 

Wat heb ik van je nodig?
Vertel me hoe je heet en hoe oud je bent en als je kunt stuur dan een recente foto van jezelf (of bij een reading een foto van een overleden dierbare of huisdier). Verder is jezelf zijn genoeg. Stap door een chat met mij onbevangen in en de energie zal zijn werk doen. 

Lieve groet, 
?Ann


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ann

Live Chat

Via e-mail kunt u Ann bereiken.

Offline
Top