Anja-Mariette

  Medium  
  Heldervoelend  
  Lenormand  

​Medium Anja-Mariette, gaat samen met jou op weg om je toekomst zelf in handen te nemen!

Hallo, ik ben Anja-Mariette. Van jongs af aan heb ik het gevoel dat ik de emoties van andere kan lezen en hierdoor vaak ook onbewust de juiste snaar wist te raken om tot oplossingen te komen. Omdat de menselijke emoties mij zo boeiden ben ik orthopedagogie gaan studeren, om te ontdekken dat daar niet alle antwoorden lagen. Pas toen ik mijn psychologische kennis ging combineren met mijn spiritueel voelen, merkte ik dat ik daadwerkelijk resultaten ging boeken. Graag wil ik mijn ervaringen nu benutten om jou ook terug op weg te zetten naar het leven dat je verdient.

Specialisatie
Ik werk voornamelijk met de Gilded Reverie Lenordmand kaarten, engelenkaarten en inzichtkaarten. In combinatie met mijn heldervoelendheid kan ik hierdoor antwoorden bieden of je tips en tools aanreiken bij de meeste situaties of vragen. Want immers, de toekomst maak je voor een groot deel zelf. Mocht jouw              ' vooropgestelde toekomst' je niet bevallen, dan wil ik graag met jou op zoek naar manieren om toch jou gewenste eindresultaat te bereiken. Samen gaan we op zoek naar zaken die je anders kunt aanpakken of inzichten die jij nodig hebt om zo je leven terug positief te beïnvloeden. Verder doe ik ook aan Quantum Touch healing en kan ik jou een healing vanop afstand geven.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Geen vraag is te gek of dom om hem te stellen. Alle relatie-, werkgerelateerde of andere vragen zijn welkom bij mij. Verder ben ik door mijn opleiding ook gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen/volwassenen met autisme, ADHD en HPS (wat vaak nieuwetijdskinderen zijn).

Wat heb ik van je nodig?
Je naam en geboortedatum. Een foto is altijd leuk om in te voelen, maar geen must. En verder 1 duidelijke vraag, tenzij je een meer algemene reading wilt.

Lieve groet.
Anja-Mariette

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : variabel
Dinsdag : 19u tot 22u
Woensdag : 19u tot 22u
Donderdag : 19u tot 22u
Vrijdag : 21u tot 23u
Zaterdag : onbekend
Zondag : 20u tot 22.30u


Gaven* Direct contact met Anja-Mariette

Live Chat

Via e-mail kunt u Anja-Mariette bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ik ben veel wijzer gewordendan ik in eerste instantie dacht te zijn . Het medium heeft mij diverse goede dingen verteld waar ik nu mee verder kan. Op alle fronten , liefde geluk , geld . Ben er goed door geholpen .


Peter - 23 Oktober 2018

Ze is het luisterde oor. Heel vriendelijk en ik hoop dat het uitkomt!!


Yasmine - 15 September 2018

Gaf me duidelijkheid en heel veel inzicht. Kon na het gesprek het gevoel van rust voelen.


Annoniem - 20 Augustus 2018

Ik vond dat ze me goed geholpen had en goede tips had waar ik echt wat aan heb.


Nikki - 8 Augustus 2018
Top