Angelique

Inzicht in jouw heden, verleden en nabije toekomst

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Toekomst/ algemeen
Offline

8604 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb jij meer inzicht nodig in een situatie, wil je een extra stukje ondersteuning op jouw weg, steun bij verlies, moeilijke keuzes, heb je een grote vraag die rond blijft spoken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Graag help ik jou verder op weg met jouw levensvragen. vragen over de liefde, een breuk, ruzie, persoonlijke ontwikkeling, doorbraken en blokkades, de nabije toekomst, vragen over jouw sociale kring, familie, werk, studie en inkomen, ik sta met mijn inzichten voor jou klaar!

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Pendelen
 • Tarotkaarten
 • Fotoreading
 • Autisme coach

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Empathisch en met gevoel
 • Aan de hand van een foto krijg ik info

Over mij

Mijn naam is Angelique ,Tarotiste, Schaduwwerkster, Pendelaar, Kristalkijkster/waarzegster, Spiritueel- en Autisme coach. Mijn gaven zijn: heldervoelen, helderzien en helderweten. Deze heb ik gedurende mijn levensloop ontwikkeld tot het niveau waarmee ik jou kan en mag ondersteunen bij allerhande levensvragen en doe dit alles al weer ruim 2,5 jaar met ontzettend veel plezier, warmte en voldoening op Mediumchat.

Zo werk ik

Voor een reading is nodig: de voornaam van jouzelf of de persoon waarom het gaat en een duidelijke concrete vraag. Ik stem af op de energie waardoor informatie tot mij komt in de vorm van voelen, weten en/of zien.Tezamen met de Tarot, pendel,glazen bol en orakel kaarten kom ik tot een zo compleet mogelijk beeld en inzicht/antwoord. Je kunt bij mij terecht met concrete vragen over: jouzelf en andere personen, concrete situaties, een blik in de nabije toekomst-tot 3 mnd vooruit- en schaduwwerk.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 19/10 10:00-12:00
Dinsdag : 20/10 geen vastgezette tijd
Woensdag : 21/10 geen vastgezette tijden
Donderdag : 22/10 geen vastgezette tijden
Vrijdag : 23/10 geen vastgezette tijden
Zaterdag : 24/10
Zondag : 25/10 11:00-13:00 & 15:00- 17:00 & 19:00-??:??

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic US psychic

Direct contact met Angelique

Blogs geschreven door Angelique

Vertrouwen weg digitale wereld

Hoe krijg ik vertrouwen terug in de digitale wereld?

Lees verder >

Tips voor nee zeggen!

Hoe zeg ik nee? Hier een aantal tips hoe je het beste daarmee kan omgaan!

Lees verder >

De regie ligt bij mij!

We doen het allemaal wel eens piekeren en malen. We denken en hopen hiermee vaak helderheid en inzicht te verkrijgen.

Lees verder >

158 beoordelingen

Heel mooi gesprek met angelique gehad. Mooi advies. Bedankt nogmaals. Groetjes Lisa


Lisa - 18 Oktober 2020

Dankjewel voor alles ... en klopt ik ga hier sterker uitkomen. De credits waren op maar ik wil je wederom bedanken. Dit komt goed naar mijn gevoel. Je weet enorm veel en hoe het is.


Nadja - 12 Oktober 2020

Zoals altijd heeft Angelique mij vertrouwen gegeven dat alles goedkomt. Dank je wel 😊


Wendy - 5 Oktober 2020
Zij is zo een zacht persoon je krijgt er automatisch rust van! Klopt helemaal wat ze zegt topper, ik heb echt vertrouwen in jou voorspellingen ♥️ Knuffel
A. - 16 September 2020

Duidelijke antwoorden, voelt de situatie goed aan. Eerdere voorspellingen van haar klopten, hoop dit ook! Onwijs bedankt! X


Dominique - 6 September 2020

Heel hartelijk dank voor je lieve woorden en mooie toekomstbeeld. Ik ga er vol vertrouwen in❤😘


Marion - 23 Augustus 2020
Wauw 🥰 1 vraag stellen en zo’n uitgebreid antwoord mogen ontvangen. Dankjewel voor jou peptalk en het vertrouwen wat je me hebt meegegeven. Ik laat het je direct weten als we einde van de maand begin september weer contact hebben en over een tijdje kom ik weer bij je terug! Liefs❤️
Mandy - 22 Augustus 2020

Wat Angelique de vorige keer had verteld is uitgekomen. Ik had daar nog vragen over. Her is dan super fijn dat zij de verduidelijking zo goed uitlegt dat je er rust van krijgt! Bedankt!


Danielle - 10 Augustus 2020

Dankjewel angelique , Eigenlijk weet ik wat mij te doen staat en ik wil je bedanken voor je vooruitzichten 🤗 Xx samantha


Samantha - 27 Juli 2020

Via Emailconsult een reading ontvangen die zeer treffend, volledig herkenbaar en voelbaar klopte. Dank je wel! Was er heel blij mee


Susanne - 23 Juli 2020

De consulten waar ik mee chat zijn allen heel goed. Heb er veel steun aan


Annick - 20 Juli 2020

Lieve Angelique, hartelijk dank voor je mooie consult! Zeer duidelijk. Fijn dat ik op die manier wat richting mee krijg. Ik laat alles in eigen tempo groeien en probeer zeker mijn innerlijk kompas te volgen. Hopelijk zijn je ogen snel beter! Alle liefs, Nele


Nele - 15 Juli 2020
Wauw angelique , je voelde precies hoe alles in elkaar zat .
Mijn complimenten voor jou je hebt me rust gegeven en bevestigd wat ik ook voelde .. ik ga kiezen hoe moeilijk het ook mag worden ! Liefs samantha❤️😘
Samantha - 28 Juni 2020

Als je met veel twijfels zit en de consulent kan die twijfels wegnemen dan is dat heel leuk en dat geeft je dan weer moed en hoop voor de toekomst!


Christel - 15 Juni 2020
Ik vond dit oprecht een prettig gesprek.

Haar energie is heel erg aardend, waardoor met chaos in je hoofd, die eigenlijk een soort vanzelf geordend wordt.
Jessica - 7 Juni 2020

Haar e mails zijn altijd geweldig waar ik veel raad mee weet. Ze is een topper! Dank je wel Angelique! 🍀😘


Elke - 1 Juni 2020

Angelique schrijft heel duidelijk. Haar inzichten weet zij helder te vertalen. Je kan er veel uit halen!


Shivanni - 23 Mei 2020

Super leuk gesprek! Zelfde interesse kwamen we achter. Mooie vooruitzichten gekregen, daar word ik blij van 😀. Bedankt Angelique, ook nog voor je privé berichtje!


Danielle - 16 Mei 2020

Bedankt nog eens hoop dat alles mag goed komen,  ga hier goed over nadenken, dank u wel gr annick


Annick - 11 Mei 2020

Heel erg bedankt voor de duidelijke woorden. Ik kom snel weer bij je terug. ❤️


D. - 23 April 2020

Angelique is een prachtige en respectvolle vrouw. Zij kan ontzettend veel en weet op een mooie en zuivere wijze de informatie naar voren te brengen. Zij is competent en een van de beste op Mediumchat.


T - 6 April 2020

Angelique haar email consult was voor mij onvoorstelbaar correct. Frappant wat zij weet en gezegd heeft over mijn situatie terwijl zij mij niet kent. Ben al heel vaak bij anderen gaan aankloppen doch zij staat op mijn top 3 favorieten samen met sabine en dave. Mensen niet twijfelen Angelique weet waarover ze praat. Ze raakt je op alle vlakken. Top !


C. - 28 Maart 2020
Angelique leest je tot in je ziel, elk woord is zo herkenbaar, elke situatie juist benoemd, elke persoon juist omschreven,..haar voorspellingen zijn heel betrouwbaar iedere keer opnieuw. Ze is een liefdevolle dame die mijn vragen met veel respect en zorg beantwoord! Heel blij met haar! Ze is uniek in haar gave! Dankjewel voor alles❤
K. - 10 Maart 2020

Vandaag een antwoord ontvangen op mijn e-mail consult van Angelique en zoals altijd zeer tevreden en gerustgesteld. Angelique geeft je een overzicht wat je te wachten staat en is altijd bemoedigend. Ik vind dat Angelique heel goed weet hoe ze mensen kan overtuigen wat goed en slecht is. Toppie👍Een aanrader!


O. - 6 Maart 2020

Het email-consult met Angelique is zoals altijd heel erg fijn en ze is zo lief en zeer bemoedigend en geef je de rust, hoop en houvast weer terug en ze weet heel goed je te vertellen dat alles weer goedkomt. Ik ben nu al aantal keren bij haar via het email-consult en tot nu toe zeer tevreden. Ik kom zeker nog heel vaak bij haar terug met mijn vragen. Een aanrader!


O. - 20 Februari 2020

Heel lieve dame al veel keer gemaild en ook ge-chat ze is heel duidelijk. Legt alles goed uit ook al verstaat het niet ze neem tijd om op de juiste manier uit te leggen. Ze leeft mee in je verhaal. Voel veel aan zonder dat je iets zeg. Ze draai niet rond te pot. Een warme dame .


Shanti - 20 Februari 2020

Angelique antwoord precies op de vragen die worden gesteld. Ze kijkt en voelt heel diep naar wat er gaande is! Bedankt voor het fijne gesprek. A.


A. - 17 Februari 2020

Is zeer goed draaid er niet om heen ben er heel erg tevreden mee.


Jan - 10 Februari 2020

Het was alweer tijden geleden dat ik angelique sprak maar als vanouds stroomde haar inzichten de chat op. Ze wist nog precies wie ik was en wat mij toendertijd zo bezighield. Heerlijk vertrouwd bijgekletst en vele nieuwe inzichten mogen ontvangen!


Ricardo - 9 Februari 2020

Fijn gesprek, duidelijk, realistisch zonder veel.info.wist ze veel te vertellen. Zeer gerust stellend!


Sarah - 29 December 2019

Angelique is zo puur en zuiver! Snel met antwoorden, voelt dingen uitstekend aan en helpt ook om om te gaan met ‘de situatie’. Zij is echt 1 van mijn favorieten! Ik ben heel blij met haar en dankbaar dat ik haar af en toe kan raadplegen. Je bent een schat met een hart van goud!


Danny - 16 December 2019

Super gesprek gehad, echt een aanrader!


Annemieke - 16 December 2019

Dit is voor de tweede keer dat ik via email chat om raad vraag over mijn situatie aan consulent Angelique en ook voor de tweede keer heeft ze me geraakt door de juiste antwoorden te kunnen geven. Ik ben zeer tevreden en opgelucht met de antwoorden op mijn vragen. Ze is zeer goed en weet wat ze over praat en weet mij te overtuigen dat alles weer goedkomt. Helemaal geweldig!


O. - 16 November 2019

Angelique is TOP, unieke gave, zijn er maar weinig gegeven,voorspellingen heel specifiek, echt maar dan ook echt alles komt uit op zijn tijd! Xx


K. - 28 Oktober 2019

Bedankt Angelique. Je omschrijft alles heel kundig en helder. Je kijkt echt verder dan de meeste die ik sprak en je verklaringen zijn duidelijk en menselijk. Dit is dan ook mijn eerste beoordeling omdat je dat absoluut waard bent. Had je al bedankt op het laatst in het gesprek maar het was toch nog vrij abrupt klaar. Nogmaals bedankt!!


Jenny - 10 Oktober 2019

Angelique dank je wel voor je email consult. Ik vind dat je t goed aanvoelt, je gaat er uitgebreid op in. Ik werd er rustig en blij van Heel fijn!!


C. - 30 September 2019

Ik vond Angelique heel snel in haar antwoorden, ben zeker tevreden! Ze kan goed invoelen op een persoon. Ik spreek haar zeker nog een keertje.


Sana - 24 September 2019

Angelique is topper....ze weet al tijd goed!


Marina - 8 September 2019

Voelt goed in, klopte wat ze aangaf. Prettig gesprek, bracht rust. Erg lief, empathisch. Bracht rust. Ik zal haar zeker weer vragen.


Caroline - 25 Augustus 2019

Ze bracht me aan het lachen. Fijn gesprek. Tot een volgende keer. ☀️


Ilse - 14 Juli 2019

Heel duidelijk en heldere boodschappen,bedankt Angelique🌷


Samantha - 17 Juni 2019

Alles klopte gewoon, goed gesprek en mooie inzichten heb ik gekregen, kan er weer hoopvol tegen aan❤


Ikke - 27 Mei 2019

Angelique is echt een topper wat die allemaal doorkrijgt zonder ons te kennen! Voor mij tot nu toe de beste!


Annick - 9 Mei 2019

Wat heb ik een fijn gesprek gehad met Angelique! Ze kwam heel snel met veel duidelijk. Ze gaf mij rust, respect, kracht en liefde. Dit gevoel kwam zo sterk bij mij over dat er behoorlijk wat emotie bij mij omhoog kwam...puur hoe deze vrouw bij mij overkwam. She comforted me...Geen langdradig en onnodig veel vragen stellen. Er werd me heel wat duidelijk en kon het ook allemaal beamen. Wat een topper! Angelique raad ik iedereen aan🍀


Danielle - 7 Mei 2019

Angelique is gewoon de nr. 1 bij mediumchat, zij is de enige die ik vertrouw en waarvan alles uitkomt. Ik ben blij dat ik haar heb, ze heeft een prachtige gave waarvan ik elke keer weer versteld sta! Thank you voor allesxxx


N. - 3 Mei 2019

Angelique weet heel goed verbanden te leggen en te zien. Zij heeft een hele heldere/duidelijke en vooral hartelijke manier van communiceren. Zij weet met ontzettend veel respect met de mens om te gaan en kan zich heel goed inleven in de situatie. Daarnaast heeft zij het vermogen met haar inzichten duidelijkheid te verschaffen. Zij is een lieve en prettige persoon. Zij is een van de beste op deze site.


T - 1 Mei 2019

Angelique is voor mij een zeer goede consulente. Steeds heel vriendelijk, oprecht en liefdevol. Ze legt voor mij een weeklegging, steeds kloppend voor iedere dag, voelt heel juist juist bij haar. Voor mij behoort ze hier tot de top op de lijn. Heel erg tevreden met haar! Dankjewel lieve Angelique voor je mooie inzichten! Karolien


K. - 21 April 2019

Bevestiging gekregen van mijn gevoel en aanpak in bepaalde situatie!


Martine - 16 April 2019

Het was een fijn gesprek met informatie dat bevestigend voor mij was.


Ellen - 25 Maart 2019

Fijn consult, Angelique kan goed verbinden met wat er speelt en daar duiding aan geven... geeft ook richting.


Ilse - 14 Maart 2019

Angelique heeft in 10 minuten heel helder kunnen afstemmen op de energie en mij bevestiging en rust gegeven. Heel fijn!


Debby - 13 Februari 2019

ik vind Angelique heel goed en heel fijne consulent ook een topper!❤


M. - 5 Februari 2019

Super , ben er erg blij mee, is mij veel duidelijk geworden top!!


Brigitte - 12 Januari 2019

Ik heb meer inzicht gekregen naar een relatie toe!


Ingrid.huybrechts3 - 2 Januari 2019

Ongelofelijk hoe treffend! Alles klopte terwijl ik echt niet veel gedeeld had. Angelique wist precies te vertellen hoe het zit.


Danny - 1 Januari 2019

Vind het een prettig gesprek, ze wist zaken te benoemen die ze niet kon weten. Dat geeft heel veel vertrouwen aan mij. Dankjewel


Freek - 1 Januari 2019

Voelde meteen dat ze echt inzicht en compassie heeft en weet waar ze het over had.


Ingrid - 24 December 2018

Heel fijn contact gehad. Meer inzicht in mezelf en even een reminder dat het allemaal goed gaat komen. Alles op zijn tijd.


Marion - 21 December 2018

Elke keer weer zo helder, zo puur en zo on-point. Echt een topper hier op Mediumchat!


Niels - 18 December 2018

Heel mooi gesprek gehad. Ook nog mooie boodschap van mijn vader mogen ontvangen! Heel hartelijk bedankt!


Wendy - 13 December 2018

Ze voelde het heel goed aan en ik voelde me gelijk weer positief over de toekomst.


Yv - 10 December 2018

Ik vind haar een prettig persoon en geeft ook antwoorden waar ik meer duidelijkheid over krijg. Emotioneel gezien een mooie ondersteuning!


Frans - 9 December 2018

Heel fijn gesprek. Angelique was spot-on zonder dat ik veel had losgelaten. Ik liet juist haar praten. Fijn dat de chat ook naar mij gemaild kan worden!


Monique - 4 December 2018

Veel informatie dat klopt. En heb dingen al eerder gehoord. Bedankt


Margriet - 29 November 2018

Net een chatgesprek gehad met Angelique. Geweldig! Wat ben jij goed. Heel helder en duidelijk. Een dikke 10!


Astrid - 23 November 2018

Angelique is één van de beste mediums. Zij geeft snel duidelijke antwoorden, is ook eerlijk en dat is wel heel fijn. Daarnaast is zij respectvol en lief. Zeker een aanrader!


Vanessa - 18 November 2018

Angelique is prettig en zeer duidelijk. Fijn chatgesprek!


Astrid - 13 November 2018

Ze gaf heel duidelijke antwoorden op mijn vraag!


Jessica - 5 November 2018

Heel goede inzichten gekregen. Ik weet nu wat mij te doen staat.


Christel - 2 November 2018

Angelique heeft voor mij mijn gevoel bevestigd, wat ik al wist, dus dank je wel!


Kelly - 19 Oktober 2018

Heb een hele mooie, leuke reading gehad. Als dit uit komt.... wow.


Michel - 6 Oktober 2018

Angelique is lieve warme vrouw, voelt situaties/personen feilloos aan. Heeft weinig informatie nodig om tot de kern te komen, heel verhelderende gesprekken. Heel wijze vrouw, ik apprecieer haar eerlijkheid enorm! Voor mij behoort ze zeker tot de top op deze lijn, ik raad haar iedereen aan! Dankjewel lieve Angelique!


Karolien - 18 September 2018

Het heeft me inzicht gegeven wat ik al voelde en hoopte. Mooie inzichten en mooie dingen om naar uit te kijken!


Monique - 1 September 2018

Ze voelde het perfect aan!


Petra - 1 September 2018

Inzicht gegeven in huidige en mogelijke toekomstige situatie.


Ruud - 31 Augustus 2018

Ze heeft mijn gevoel bevestigd! Wauw!


Annemarie - 28 Augustus 2018

Ik ben wat rustiger geworden nav ons gesprek. Ook zie ik de situatie nu in perspectief. Fijn dat Angelique me weer rust in mijn hoofd gebracht heeft.


Joke - 22 Augustus 2018

Prettige vrouw die goed antwoord. Heel fijn. Ik ben haar dankbaar.


Renate - 16 Augustus 2018

Het consult heeft me geholpen met te stoppen met piekeren en in de toekomst verder te geloven. Om mijn eigen pad te blijven volgen.


Sofie - 2 Augustus 2018

Ze heeft me heel verstaanbaar uitgelegd waarom ik en mijn vriend goed samen gaan en een mooie toekomst samen kunnen hebben!


Marlies - 28 Juli 2018

Alle consults via mediumchat zijn super. Ik vind het fijn dat ze een stukje rust brengen en goeie tips geven waar je mee verder kunt ! top!


Daisy - 8 Juli 2018

Heb een fijn gesprek gehad met Angelique ,en ze heeft me ook duidelijkheid gegeven.


Jeanine - 30 Juni 2018

Of het heeft geholpen dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Wel heeft het mij een stuk rust gegeven.


Ineke - 29 Juni 2018

M'n gevoel bevestigd! Net of ze de situatie echt kent, weet wat ik voel en de ander en de reactie daarop van haar. Geeft ook aan dat ik m'n intuïtie moet volgen!  Aanrader mensen! Ze is echt aardig en goed! Dank je wel!


Nicole - 25 Juni 2018

Angelique voelt goed aan wat er is en praat prettig en rustig! 


Marina - 15 Juni 2018

Ze heeft het erg goed gedaan, ik ben tevreden over de dingen die gezegd zijn! Ze wist de juiste dingen te zeggen, ik vind het heel bijzonder!


Priscilla - 5 Juni 2018

Jazeker goed geholpen. Fijn gesprek.


Cindy - 24 Mei 2018

Ze was duidelijk en helder!


Bettina - 21 Mei 2018

Heel goed geholpen en duidelijk!


Lennert - 18 Mei 2018

Kreeg antwoorden die meer duidelijkheid geven!


Barunka - 14 Mei 2018

Ze hebben mijn gevoel bevestigd en hierdoor zie ik weer een lichtpuntje aan het eind van de tunnel.


Lenneke - 14 Mei 2018

Helder en duidelijk. Weet precies waar de schoen knelt. Top!


Marianna - 12 Mei 2018

Ze heeft het heel mooi verwoord. Heel duidelijk!


Derya - 27 April 2018

Al een tijdje heb ik contact met Angelique, Wat is die goed! Ze weet dingen die ik haar niet verteld heb, maar ook weet ze mij handvatten te geven waardoor ik weer wat zelfzekerder ben, en weet dat wat ik doe dat ik dat goed doe.Ook is ze eerlijk, en sommige antwoorden zijn niet leuk, maar ik kan er wel wat mee. Ondertussen moet ze bijna gek van mij worden, zoek haar regelmatig op, maar volgens haarzelf valt dat best mee. Uit alle mensen die er zijn, heb ik, vind ik zelf, de allerbeste gekozen. Het meeste van wat ze mij vertelde is uitgekomen. Lieve groetjes, Judith


Judith - 27 Maart 2018

Ik kreeg heldere antwoorden waar ik iets mee kan en mij rust geven


Mariska - 18 Maart 2018

Angelique voelde de dingen heel goed aan en had goede adviezen hoe ermee om te gaan. Fijn gesprek, helder en duidelijk. Fijne energie.


Franca - 10 Maart 2018

Ja, ik heb bevestigd gekregen van hetgeen ik dacht! Het geeft mij rust te weten dat ik op de goede weg ben en zal de weg die Angelique mij gewezen heeft, verder volgen! Fijne zondag en met hartelijke groet, Corinne


Corinne - 26 Februari 2018

Ik ben blij met de voor mijn gevoel eerlijke en transparante tips tijdens de sessie!


Paula - 24 Februari 2018

Aangenaam gesprek, je was meer dan een steun voor me en in ons gesprek zijn er heel wat waarheden boven gekomen. Ook bedankt voor de raad!


Brenda - 2 Februari 2018

Zuiver, vriendelijk en spijker op zijn kop! Angelique zorgde dat ik weer even op de grond stond!


Ricardo - 24 Januari 2018

Ze voelt de dingen haarfijn aan het klopt als een bus! Heel bijzonder vind ik dat! Het heeft mij veel inzicht, bevestigen en rust gegeven! De volgende keer zal ik zeker weer voor Angelique kiezen! Bedankt Angelique voor je energie en tijd!


Radha - 8 Januari 2018

Ze wist precies wat er speelde zonder dat ik wat had gezegd. Ze is heel goed, jammer dat ik niet het antwoordt kreeg wat ik wilde, maar wel de waarheid.


Hettie - 26 November 2017

Het heeft mij geholpen om bepaalde inzichten te krijgen!


Miranda - 8 November 2017

Het heeft mij geholpen. Vermoedens bevestigd. Ze wist veel, ik ben haar dankbaar!


Pascale - 1 Oktober 2017

Het gesprek met Angelique heeft mijn onrust wat weggenomen, het deed me goed. Ik had dit even nodig om zo weer de komende tijd verder te kunnen op een positieve manier.


Anne - 16 September 2017

Ik vond het zo bijzonder dat Angelique tekeningen leest en was zeer benieuwd wat zij in een tekening van mij zou zien. Angelique was écht 'spot-on', geweldig gewoon! Ze is een kundige reader, attent en typt snel en duidelijk. Heb veel aan deze sessie gehad. Nogmaals bedankt Angelique, ik kom zeker nog een keer met je chatten! :) Xx


Patrice - 2 Augustus 2017

Angelique, je voelde alles juist aan, je zat er cerrect op. Dankjewel voor het fijne gesprek! Een aanrader!


Nathalie - 23 Juli 2017

Ontzettend goed! Wat ze zei was ongelofelijk en precies even de steun die ik nodig had!


Alicia - 11 Juli 2017

Angelique gaf snel en duidelijk antwoord. Ze sloeg de spijker steeds op zijn kop. Ze beschreef de situatie precies goed. Ik vond het een heel goed consult! Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen door haar!


Sandra - 9 Juli 2017

Ja, het was een positief en verhelderend gespre. Dank aan Angelique. 


Martine - 4 Juli 2017

Hoop dat het waar is .Maar geeft me terug wat vertrouwen in mijzelf


Alain - 19 Juni 2017

Eén van de eerste chat waar je direct antwoord krijg op je vraag. Duidelijk 9,5 is te laag geef haar maar een 10.


Ricardo - 16 Juni 2017

Het heeft me wat meer rust gegeven


Harmke - 13 Juni 2017

Deze chat heeft me meer inzichten geboden en me tot rust gebracht. Ze gaf eerlijke antwoorden en veel van wat ze vertelde klopte ook.


Anke - 13 Juni 2017

het geeft me weer hoop dat degene waar ik iets voor voel iets later met me wil opbouwen! en het praten voelt fijn


Mascha - 6 Juni 2017

Heel goed!


Cindy - 6 Juni 2017

Een heel prettig gesprek; Angelique heeft me hoop en vertrouwen gegeven voor de toekomst. Waarvoor dank!!!!


Peggy - 6 Juni 2017

Heel lieve persoon!


Pascaline - 31 Mei 2017

Volgens Angelique kan ik een relatie aangaan in de toekomst met de jongen die ik leuk vind en dat hoorde ik graag angelique was een zeer aangename vrouw en ik zou graag terugkomen voor een volgende consultatie.


Loranne - 17 Mei 2017

In een korte gratis chatgesprek van 2min30sec heb ik een goed antwoord gekregen op mijn vraag, het was zeer duidelijk ik wist het al een beetje maar bedankt voor de bevestiging!!! Ik sta der 100 procent achter... Bedankt lieve angelique


Anissa - 17 Mei 2017

Ze heeft mij duidelijkheid gegeven wat ik moet doen!


Rachida - 15 Mei 2017

Bedankt!


Wilma - 11 Mei 2017

Ik ben zelf bijna 60 jaar en heb nu hulp gekregen van Angelique. Ik dacht dat het niks zou worden,maar wat heb ik mij daarin vergist. Angelique heeft echt alle twijfel bij mij weggehaald door het gesprek dat wij hebben gehad. Heel professioneel aangepakt en geantwoord. Ook heel duidelijk. Ik zal zeer zeker nog een keer met Angelique contact opnemen. Dank


Els - 9 Mei 2017

Het heeft mij zeer zeker geholpen .Weet nu wel veel meer .. Was een prettig gesprek .. Bedankt nog ..


Eva - 6 Mei 2017

Ze wist precies hoe de dingen zaten, ben erg blij met de chat en denk nog wel een keer terug te komen!


Ellen - 6 Mei 2017

Ik vond het een zeer fijn gesprek!


Jeanette - 6 Mei 2017

Fijne vrouw!


Marina - 6 Mei 2017

ja dit heeft geholpen, heb een ander inzicht gekregen


Claudia - 6 Mei 2017

Hele aardige mevrouw, zeer vriendelijk.


Aarty - 6 Mei 2017

Ze was heel erg duidelijk


Mathilde - 5 Mei 2017

Was super alles klopte wat ze zei


Karina - 19 April 2017

Helder duidelijk, informatief, lief en motiverend. Voor verbeteringsvatbaar: ratel niet door vanuit je eigen koker/weten. Blij in contact met wat ik je vroeg.


Joyce - 11 April 2017

Angelique was goed op weg, helaas was de tijd veels te kort voor mijn vraagstuk.


Rosa - 11 April 2017

Ze was heel invoelend en gaf mij waardevolle tools mee! Het was heel waardevol en positief! Echt een kanjer!


Shirley - 4 April 2017

Zeer goede en duidelijke antwoorden, en ook erg snel! Bijzonder!


Terry - 3 April 2017

Fijn gesprek en heeft me rust gegeven.


Doortje - 3 April 2017

Klopte wat ze zei!


Sarah - 19 Maart 2017

Ik vindt het prima consult.


Astrid - 10 Maart 2017

Ik vond het goed. Helder :)


Roos - 10 Maart 2017

Was wel verhelderend. 


K. - 28 Februari 2017

Het geeft me inzicht in de situatie waardoor ik met nieuwe energie er tegen aan kan


Janneke - 23 Februari 2017

Soms heb je gewoon geen woorden om duidelijk te kunnen maken hoe goed iemand is.. dus beste mensen ik zou zeggen ervaar het zelf en oordeel?


V - 14 Februari 2017

Angelique was goed op weg en bevestigde wat ik dacht. Super lief en begripvol en nam de tijd om mij antwoorden te kunnen geven op mijn vragen. Lieve Angelique het was kort maar zeer krachtig! Heel erg bedankt! Dikke kus en knuffel Liefs, Chantal


Chantal - 14 Februari 2017

Was kort maar krachtig fijn geweten te hebben dat het positief uitziet


Jannee - 14 Februari 2017

Weer stuk optimistischer. Klopte precies. Fijn 'gesprek' . Complimenten. Dikke 10


Mieke - 11 Februari 2017

de tijd was heel snel voorbij maar ben blij met wat ik door kreeg.


Belinda - 10 Februari 2017

Zeer goed geholpen. Ze kon gelijk al dingen aangeven zonder een leeftijd en naam te horen. Dat geeft wel aan hoe goed haar gave is. Ook verwoord ze het goed en duidelijk. Zeker een aanrader!


Selina - 6 Februari 2017

Goed consult gehad met Angelique. Zij wist heel goed het gevoel te omschrijven zonder maar iets gezegd te hebben. Gaf tips voor de toekomst.


Cindy - 6 Februari 2017

Ze wist meteen te zeggen hoe mij vriend op dit moment zich gedraagt en hoe hij zich voelt. Voor mijn gevoel klopt het precies en kreeg ik een bevestiging van wat ik zelf al dacht.... Geen lange verhalen, maar ze weet meteen kort en bondig uit te leggen wat er aan de hand is! Ik vond het contact met haar erg prettig en als het nodig is zal ik zeker weer contact met haar opnemen.


Sandra - 6 Februari 2017

Zonder dat ik meteen alles hoefde te vertellen wist ze precies hoe alles in elkaar zat. Dat gaf me het vertrouwen dat ze de waarheid sprak2


Anouk - 1 Februari 2017

Hoe lief is Angelique, echt een topper! Ondanks dat ik het even moeilijk had, was heel lief en begaan. Ik vond het heel erg fijn om met haar te praten. Ze weet precies te vertellen hoe de situatie is zonder daarbij iets te vertellen. Ze is echt heel goed. Als je advies wilt over iemand zijn gevoelens zoals ik dan kun je bij haar terrecht. Heel helder en zuiver!! Bedankt nogmaals xx R.


Renske - 1 Februari 2017

Leuke chat! Leuke inzichten gehad waar ik echt iets aan had! Kom zeker weer een keer terug!


Heleen - 29 Januari 2017

Angelique, absoluut TOP! Kan niet anders zeggen. Alles klopt gewoon wat ze zegt. Vraagt bijna niets, antwoorden komen snel en correct. Ook eerlijk dat tijd moeilijk is. Maakt het niet mooier dan het is. Een aanrader! En ik kom graag nog eens terug.


Anne - 26 Januari 2017

Geweldig ik hoefde niets te vragen en kreeg terechte uitleg ben er zeer dankbaar voor!


Jenny - 22 Januari 2017

Angelique is goed. Heeft veel talent en er gan veel meer komen. Maar zij heeft denk ik moeite met snel typen :) rustig adem halen. Zij blijft wel in haar kracht en dat is wel heel goed. Een aanwinst voor Mediumchat


Don - 17 Januari 2017

Het is leuk om je eigen tekening te laten beoordelen door medium Angelique. Vooral omdat ik net begonnen ben met teken en schilder les. Ze vertelde er zoveel over en het klopte allemaal. Bedankt voor je mooie chat gesprek.


Annoniem - 17 Januari 2017

Erg fijn gesprek met een erg sympathieke vrouw!


Karin - 17 Januari 2017

Ook al was het in een korte tijd, het laat mij wel inzien dat ik bepaalde dingen moet loslaten en het is fijn om te weten dat een aantal vragen nu beantwoord zijn


Myra - 17 Januari 2017
Direct contact met AngeliqueTop