Talen :

Medium Angelique, ondersteunt jou op weg naar meer inzicht op jouw levenspad!

Hallo daar geweldig mens!

Ik ben Angelique. Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend. Al van jongs af aan ben ik "anders". Ik heb daar inmiddels mijn weg in gevonden. Deze weg beslaat mensen begeleiden, inzicht geven, helpen en ondersteunen waar ik kan. Heb jij net iets meer inzicht nodig, of dat stukje ondersteuning op jouw weg, steun bij verlies, of een grote vraag die rond blijft spoken? Dan help ik jou graag op weg, op jouw pad met jouw levensvragen, van de liefde en verlies tot werk en gezondheid, ik sta voor je klaar!

Specialisatie
Ter ondersteuning van mijn gaven gebruik ik graag de tarotkaarten, de pendel en de glazenbol om mij nog meer in jou in te kunnen voelen en nog meer inzicht in de situatie te verkrijgen. Ook lees ik tekeningen zoals een ander dat bij een foto zou doen. Dit laatste gaat als volgt: naar aanleiding van jouw vraag zal ik je vragen een onderwerp te tekenen, deze kun je realtime naar mij verzenden waarna ik deze voor jou uit zal gaan lezen.

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Je kan met alle vragen bij mij terecht, van de liefde en vriendschap, verlies, tot werk en gezondheid. Ik coach je graag door een moeilijke tijd heen. Ik ben er voor advies en een luisterend oor. Het duwtje in de rug en voor dieper inzicht benodigd in de situaties die jij tegenkomt op jouw pad. Let op: wat gezondheid betreft ben ik natuurlijk geen dokter, maar ik kan en zal jou wel ondersteunen waar mogelijk.

Wat heb ik van je nodig?
Je naam en geboortedatum. Een foto is altijd erg fijn, maar niet per definitie nodig voor een reading. Indien jij wilt dat ik jouw tekening lees, kun je een foto van de door jou gemaakte tekening uploaden, zodat ik deze live kan gaan lezen tijdens jouw reading.

Liefdevolle groet,
Angelique
Offline

Status van Angelique : In verband met de meivakantie niet altijd aanwezig op mijn vaste uren de komende dagen ( te weten tot en met 8 mei) Alvast excuses voor eventueel ongemak, wel ben ik veel aanwezig dus helemaal hoef je mij niet te missen. Dank voor het begrip en veel liefs, Angelique

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Angelique

Live Chat

Via e-mail kunt u Angelique bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Angelique

Tips voor nee zeggen!

Hoe zeg ik nee? Hier een aantal tips hoe je het beste daarmee kan omgaan!

Lees verder >

De regie ligt bij mij!

We doen het allemaal wel eens piekeren en malen. We denken en hopen hiermee vaak helderheid en inzicht te verkrijgen.

Lees verder >

Klantervaringen

Was super alles klopte wat ze zei


Karina - 19 April 2017

Helder duidelijk, informatief, lief en motiverend. Voor verbeteringsvatbaar: ratel niet door vanuit je eigen koker/weten. Blij in contact met wat ik je vroeg.


Joyce - 11 April 2017

Angelique was goed op weg, helaas was de tijd veels te kort voor mijn vraagstuk.


Rosa - 11 April 2017

Ze was heel invoelend en gaf mij waardevolle tools mee! Het was heel waardevol en positief! Echt een kanjer!


Shirley - 4 April 2017

Zeer goede en duidelijke antwoorden, en ook erg snel! Bijzonder!


Terry - 3 April 2017

Fijn gesprek en heeft me rust gegeven.


Doortje - 3 April 2017

Klopte wat ze zei!


Sarah - 19 Maart 2017

Ik vindt het prima consult.


Astrid - 10 Maart 2017

Ik vond het goed. Helder :)


Roos - 10 Maart 2017

Was wel verhelderend. 


K. - 28 Februari 2017

Het geeft me inzicht in de situatie waardoor ik met nieuwe energie er tegen aan kan


Janneke - 23 Februari 2017

Soms heb je gewoon geen woorden om duidelijk te kunnen maken hoe goed iemand is.. dus beste mensen ik zou zeggen ervaar het zelf en oordeel?


V - 14 Februari 2017

Angelique was goed op weg en bevestigde wat ik dacht. Super lief en begripvol en nam de tijd om mij antwoorden te kunnen geven op mijn vragen. Lieve Angelique het was kort maar zeer krachtig! Heel erg bedankt! Dikke kus en knuffel Liefs, Chantal


Chantal - 14 Februari 2017

Was kort maar krachtig fijn geweten te hebben dat het positief uitziet


Jannee - 14 Februari 2017

Weer stuk optimistischer. Klopte precies. Fijn 'gesprek' . Complimenten. Dikke 10


Mieke - 11 Februari 2017

de tijd was heel snel voorbij maar ben blij met wat ik door kreeg.


Belinda - 10 Februari 2017

Zeer goed geholpen. Ze kon gelijk al dingen aangeven zonder een leeftijd en naam te horen. Dat geeft wel aan hoe goed haar gave is. Ook verwoord ze het goed en duidelijk. Zeker een aanrader!


Selina - 6 Februari 2017

Goed consult gehad met Angelique. Zij wist heel goed het gevoel te omschrijven zonder maar iets gezegd te hebben. Gaf tips voor de toekomst.


Cindy - 6 Februari 2017

Ze wist meteen te zeggen hoe mij vriend op dit moment zich gedraagt en hoe hij zich voelt. Voor mijn gevoel klopt het precies en kreeg ik een bevestiging van wat ik zelf al dacht.... Geen lange verhalen, maar ze weet meteen kort en bondig uit te leggen wat er aan de hand is! Ik vond het contact met haar erg prettig en als het nodig is zal ik zeker weer contact met haar opnemen.


Sandra - 6 Februari 2017

Zonder dat ik meteen alles hoefde te vertellen wist ze precies hoe alles in elkaar zat. Dat gaf me het vertrouwen dat ze de waarheid sprak2


Anouk - 1 Februari 2017

Hoe lief is Angelique, echt een topper! Ondanks dat ik het even moeilijk had, was heel lief en begaan. Ik vond het heel erg fijn om met haar te praten. Ze weet precies te vertellen hoe de situatie is zonder daarbij iets te vertellen. Ze is echt heel goed. Als je advies wilt over iemand zijn gevoelens zoals ik dan kun je bij haar terrecht. Heel helder en zuiver!! Bedankt nogmaals xx R.


Renske - 1 Februari 2017

Leuke chat! Leuke inzichten gehad waar ik echt iets aan had! Kom zeker weer een keer terug!


Heleen - 29 Januari 2017

Angelique, absoluut TOP! Kan niet anders zeggen. Alles klopt gewoon wat ze zegt. Vraagt bijna niets, antwoorden komen snel en correct. Ook eerlijk dat tijd moeilijk is. Maakt het niet mooier dan het is. Een aanrader! En ik kom graag nog eens terug.


Anne - 26 Januari 2017

Geweldig ik hoefde niets te vragen en kreeg terechte uitleg ben er zeer dankbaar voor!


Jenny - 22 Januari 2017

Angelique is goed. Heeft veel talent en er gan veel meer komen. Maar zij heeft denk ik moeite met snel typen :) rustig adem halen. Zij blijft wel in haar kracht en dat is wel heel goed. Een aanwinst voor Mediumchat


Don - 17 Januari 2017

Het is leuk om je eigen tekening te laten beoordelen door medium Angelique. Vooral omdat ik net begonnen ben met teken en schilder les. Ze vertelde er zoveel over en het klopte allemaal. Bedankt voor je mooie chat gesprek.


Annoniem - 17 Januari 2017

Erg fijn gesprek met een erg sympathieke vrouw!


Karin - 17 Januari 2017

Ook al was het in een korte tijd, het laat mij wel inzien dat ik bepaalde dingen moet loslaten en het is fijn om te weten dat een aantal vragen nu beantwoord zijn


Myra - 17 Januari 2017
Top