Talen :

Medium Angela, leert u meer rust te brengen in uw eigen leven!


Hallo lieve mensen,
Mijn naam is Angela. Ik ben Medium, Helderziend, Gezins- en Kindercoach. Ik help u meer inzicht te krijgen in uw levenspad en ondersteun u bij het luisteren naar uw eigen gevoel. Op deze manier blijft u het juiste pad bewandelen.

Specialisaties
Door mijn gave als Medium heb ik veel mensen in mijn leven kunnen helpen door mooie boodschappen van hun overleden dierbaren te delen. Hierdoor hebben zij meer rust in hun leven gekregen en bepaalde emoties kunnen loslaten, zoals bijvoorbeeld boosheid en schuldgevoel. Ik krijg vaak beelden te zien en ik voel de emoties van overledenen. Wellicht kan ik voor u iets betekenen op dit gebied.

Met mijn helderziende gave krijg ik beelden door over relaties en bijvoorbeeld over uw werkomgeving. Bovendien voel ik emoties en karaktereigenschappen van u en van mensen in uw omgeving goed aan. Ik kan u inzichten geven over uw levenspad en u helpen om meer balans in uw leven te krijgen.  

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?
U kunt bij mij terecht met alle vragen, van werk tot en met liefde of vragen over uw gezin of overleden dierbaren.

Als Gezins- en Kindercoach kan ik u praktische tips geven om uw kinderen beter te leren begrijpen. Kinderen van deze tijd zijn anders, zij communiceren op een andere manier dan wij. Daarnaast willen zij gelijkwaardig en met respect behandeld worden. Waarom reageert het ene kind anders als het andere kind? Als u hier meer over wilt weten, dan wil ik u graag hier meer over vertellen via de chat.

Wat heb ik van u nodig? 
Uw voornaam en uw leeftijd. Daarnaast is het fijn als u een foto kunt meesturen. Tot snel!

Warme groet,
Angela
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Direct contact met Angela

Live Chat

Via e-mail kunt u Angela bereiken.

Offline
Top