Talen :
Nederlandse Medium

Medium Anastasia, Inspireert en ondersteunt je in het terugvinden van je eigen krachten!

Hallo lieve ziel,
Mijn naam is Anastasia en ik ben een heldervoelend, helderziend en helderwetend medium. Ook werk ik met energieën en ben ik van nature een healer. De kracht van pure liefde is mijn uitgangspunt en dat is de grootste energiebron en de oplossing voor elk probleem. Ware liefde voor jezelf is waar het begint, van daaruit valt alles op z’n plek. Ik geloof ook dat we allen verbonden zijn en we er allemaal samen in staan. Hoe meer we elkaar ondersteunen, des te mooier de wereld voor ons allen wordt!

Specialisatie
Ik ben een gediplomeerd Medium- en Trance Healer (HBO) en heb mijn gaven al vanaf mijn geboorte. Ik werk met energieën, transformeer deze, en heb een helende werking op mensen in het algemeen. Ik sta in contact met de hogere sferen en dimensies en krijg zo vaak de antwoorden door van het Goddelijke, het Universum, of concreet van de Ziel zelf. Mijn passie is het ondersteunen en begeleiden van mensen op hun levenspad en hun weer in hun kracht te zetten. De persoon te inspireren en weer helemaal terug te brengen naar zichzelf, naar de diepste kern van zijn wezen waar alle wonderen en schatten verborgen liggen. De sluiers van de illusie weg te halen en de wereld weer met de wondere ogen en puurheid van een kind te zien, een wereld waar alles mogelijk is, vanuit pure liefde. We leven in wonderbaarlijke tijden van grote transformaties en veranderingen, en ik ben er voor je om je daarin te ondersteunen, om weer helder de weg naar je prachtige toekomst in te gaan zien. Together we make the world a beautiful place!

Welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij met al je vragen terecht, ik ben er voor je om je te ondersteunen naar je zoektocht terug naar jezelf. Vragen over anderen mag uiteraard ook. Een healing op afstand is ook mogelijk.

Wat heb ik van je nodig?
Graag zou ik een foto van je willen ontvangen en je naam, dan krijg ik de informatie heel snel door. Ook is het mooi om je open en kwetsbaar op te kunnen stellen, want dan sta je echt in je kracht en stroomt alles goed door. Dan zijn grote transformaties en inzichten pas echt mogelijk.

Lieve groet,
Anastasia


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Anastasia

Live Chat

Via e-mail kunt u Anastasia bereiken.

Offline

Klantervaringen

Anastasia kon me zonder dat ik een vraag had gesteld vertellen wat de punten zijn waar ik tegen aan loop. Ze is daarin uitgebreid maar vertelt je wel waar het op staat. In een korte tijd veel informatie gehad. Het gesprek was heel verhelderend!


Wanita - 8 Januari 2018
Top